Καλησπερα αδερφια,
Ειμαι ηδη πανευτυχης κατοχος ενος kle 400 του 2002 για ~17.000χλμ(απο τα 30.000χλμ που εχει στο κοντερ)το οποιο με καλυπτει παντου εκτος απο το γκαζι που πλεων εχει αρχισει να με κουραζει καπως μιας και ειμαι αρκετα μεγαλοσωμος(1.97+120κ) και κανω αρκετες δικαβαλες βολτες.
Το ιδανικο μου μηχανακι θα ηταν ενα bmw f800gs η ενα tiger 800xc αλλα μιας και αυτα αποτελουν μακρινο ονειρο και βρεθηκε ενα tiger900i του 2000 με 45.000(ιδιο με το 955i αλλα με 885cc κινητηρα και injection) σε καταστημα στο νησι το οποιο κανει ανταλαγη με το kle αρχισα να το σκεφτομαι.
Τρια πραγματα με προβληματιζουν
1)Δεν υπαρχει επισημη αντιπροσωπεια της Triumph στην Κρητη,οποτε τα ανταλακτικα και ο σωστος μαστορας ισως να ηταν ενα θεμα.
2)Καταναλωση,ειμαι συνηθισμενος στα ~6/100 με το kle για το tiger 900i δεν εχω ιδεα,να υπολογιζω λετε σε κανενα 7,5/100?
3)Το kle δεν μου εχει ζητησει τιποτα περα απο αναλωσιμα και εναν ανορθωτη,λαστιχα/αλυσιδογραναζα εχουν ~7000χλμ και αλαξα τακακια/service στις δαγκανες και σωληνακια υψηλης πριν απο μια βδομαδα.Πρακτικα δεν θα μου ζητησει για τουλαχιστων 10.000χλμ.
Μηπως τελικα μπλεξω με το tiger και θα ηταν καλυτερα να μεινω στα αυγα μου μιας?