Ανταλλακτικά για παλιό Zundapp που βρίσκουμε στην Αθήνα ;
Ψάχνω μπροστινό γρανάζι και φίσα της λάμπας, ίσως και όλο το φανάρι. Δεν ξέρω ποιο μοντέλο είναι αλλά έχω τα παλιά για δείγμα.
Thanks![]()
Ανταλλακτικά για παλιό Zundapp που βρίσκουμε στην Αθήνα ;
Ψάχνω μπροστινό γρανάζι και φίσα της λάμπας, ίσως και όλο το φανάρι. Δεν ξέρω ποιο μοντέλο είναι αλλά έχω τα παλιά για δείγμα.
Thanks![]()
Give me fuel, Give me fire
λιγοι εχουν μεινει στην αθηνα.
1 ειναι καπου στον κορυδαλο,αλλοι 2-3 στο μοναστηρακι μεσα στα στενα της ηφαιστου (παζαρι)
και ο αλλος στην ευβοια καπου,ειναι αυτος που ειχε συνεργειο στην λιοσιων.
ολους αυτους θα τους βρεις μεσα στο car.gr
αν πας να αγορασεις απ αυτους μην πας μονος σου,παρε μαζι σου την μανα σου και τον πατερα σου.
Απ'όσο βλέπω στην υπογραφή σου, γερμανικά ξέρεις! Μπες εδώ και δες
http://www.zuendappdienst-shop.de/sh..._Zuendapp.html
οι τιμές φαίνονται λογικές και υπάρχει τεράστια γκάμα ανταλλακτικών! Μπορείς να τους στείλεις φωτό και να σου βρουν αυτοί ακριβώς ό,τι ψάχνεις! Τα ταχυδρομικά από Γερμανία για πακέτα μέχρι 5kg είναι σε ανεκτά πλαίσια, δε θα σε γδάρουν! Επίσης παίζει και το γερμανικό ebay, που έχει αρκετό υλικό, από εκεί ψωνίζω για το simson και τον ΜεΖέ μου!!
Στην Αθήνα πλέον θα πρέπει να παίξεις προ-πο για να βρεις αυτό που ψάχνεις, και θα σου ζητάνε ο,τι τους κατέβει...
...το νου σου!!
Πράγματι, αυτό τον καιρό που ψάχνω κι εγώ για να αγοράσω ολόκληρο μηχανάκι έχω καραφλιάσει με αυτά που βλέπω κι ακούω! Ξαφνικά όλα τα χρέπια που είχαν παρατημένα αιώνες σε αποθήκες και χωράφια να σαπίζουν, βαφτίστηκαν "συλλεκτικά" και πωλούνται σε διαγαλαξιακές τιμές! Άσε, να τα κρατήσουνε 2-3 αιώνες ακόμη, να ανέβει κι άλλο η συλλεκτική τους αξία!!![]()
...το νου σου!!
κοντα στην περιοχη μου ειναι 2 τυποι ενας στα γιαννιτσα(φαλακρος μαγος)και ενας στην κρ βρυση(δεν θυμαμαι το ονομα του)ειχανε και εχουνε παρα πολλα πραγματα απο τετοια μηχανακια-ζουνταπ-φλορετες κλπ
τον ξερεις και εσυ ε?
ειχαμε παει πριν κανενα χρονο με τον κουμπαρο μου και πηρε ενα πορτ μπαγκαζ πραγματα για την φλορετα του
εξαρταται πως θα τον βρεις και τι διαθεση θα εχει ο μπαρμπας
νομιζω πως ουτε ξερει τι εχει στις αποθηκες του