Δεν ηξερα που να το ρωτησω και το ρωταω εδω
Μηπως ξερετε πως βγαινει το ρετσινι απο το χρωμα του τεποζιτου χωρις να χαλασει το βερνικι η το χρωμα, γιατι αυτα παθαινει κανεις αμα βαλει το μηχανακι για σκια κατω απο πευκο το καλοκαιρι![]()
Δεν ηξερα που να το ρωτησω και το ρωταω εδω
Μηπως ξερετε πως βγαινει το ρετσινι απο το χρωμα του τεποζιτου χωρις να χαλασει το βερνικι η το χρωμα, γιατι αυτα παθαινει κανεις αμα βαλει το μηχανακι για σκια κατω απο πευκο το καλοκαιρι![]()
Αν εισαι Β.Π. στην μεταμορφωση στο self service πλυντηριο με τις μαρκες πηρα ενα σπρει για ρετσινη. Ψεκαζεις, 3 δευτερολεπτα σκουπιζεις τελος. Δεν επιρεαζει πλαστικα, χρωμα, τζαμια, τιποτα. Εχω κανει σχεδον ολο το αυτοκινητο που ειχε γινει πουα και μου εμεινε και μισο μπουκαλι. Περιπου 15 € . Αυριο θα βαλω ονομα σπρει, διευθυνση πλυντηριου, και αν βρω χρονο φωτο.
Μωρομαντηλα λεμε.........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Άκου τον από πάνω!!
Επίσης με ελαιόλαδο βγάζεις κόλλες από αυτοκόλλητα, σελοτέιπ και άλλα συναφή, τις οποίες κόλλες μπορείς να βγάζεις με κάποιο άλλο αυτοκόλλητο κολλώντας και ξεκολλώντας το επανειλημμένα.
-Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!
Να ρωτήσω και εγώ εδώ εάν ξέρετε κανένα καλό κόλπο για πίσσα?
Τελευταία τροποποίηση από GIXXERAKIAS; 24/09/2013 στις 15:09.
Keep spamming!!!:a13:
να ακούτε τον τρανσλάτορα
είναι καλαματιανός και ξέρει από καλό λάδι....
έχει και τζι ες και εχει κάνει διατριβή.....
Χθες εβγαλα ρετσινι απο το λαστιχο υαλοκαταριστηρα και το παρμπριζ με μωρομαντηλο![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Μα το βερνίκι δεν έχει βάση οινοπνευμα.... Και κανα δυο φορές που το έκανα στο αυτοκίνητο ουτε καν θάμπωσε.....![]()
Run, rabbit run