moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
σαν παλιο δελεαρ ε?
δευτερα βραδυ
εγω μεσα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
θα χαρώ να σας δώ πάλι![]()
Χαρούλη, θα προσπαθήσω να έρθω. Ειναι και μακριά, αλλά μου έχουν λείψει οι μούρες σας
σε έπιασε τρόμος ε ;
εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα λέμε από κοντά![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Κατα πασα πιθανοτητα και εγω.![]()
malaguti,sachs k50,honta c50,honda dax,honda mb,kawasaki ar125,yamaha lc250 (410),honta nsr 250,honda cbrr 400,yamaha fzr exup 240 (400),suzuki katana 1100,honda magna 750,zxr 400,honda transalp 600,yamaha thundercat 600,cbrr 1000,yamaha r6,triumph tt 600,XT 600,steed 600.
Λέω ν' ανηφορίσω, τώρα αν θα βρώ το κάμελοτ, αυτό είναι ένα θέμα
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Κοίτα, κι εγώ την πρώτη φορά έκανα βόλτες κανά τέταρτο γύρω γύρω από το ΤΕΙ μέχρι να το εντοπίσω.
Και να σκεφτείς ότι είχα φΥτήσει και δυο εξάμηνα εκεί προ αμνημονεύτων
(αν όντως σκέφτεσαι να ανέβεις και βαστάς, βρες το ΤΕΙ Αθήνας. Ε, όπου εκεί κοντά και να καταλήξεις, ενημέρωσε και κάποιος θα έρθει να σε ρυμουλκύσει)
δεν ειναι δυσκολο! μολις βγεις στην αθηνων-πατρων, το κοβεις οοοολο ευθεια!! πουθενα δε στριβεις λεμε!
ε! μολις φτασεις παλατακι, λιγο πιο κατω, και λιιιιιιιιγο πριν τη θηβων, θα δεις ενα φαναρι που στη γωνια πανω εχει ενα βρωμιαρικο με την ονομασια "ο γιατρος της πεινας" η κατι τετοιο τελος παντων! (ευρεως γνωστο ως "οι ρωσσιδες") εκει αφου χτυπησεις ενα απο τα καταπληκτικα βρωμικα που φτιαχνει (ζητα το τουρμπο ιντερκουλερ! ειναι με 3 καλαμακια χοιρινα μεσα) ωστε να μπορεσει να ανταπεξελθει το στομαχι σου στην καταναλωση ξιδιου αργοτερα, ακολουθεις το σχεδιαγραμα του αρχικου ποστ, και τσουπ! εφτασες!!