NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Αντε να παρει φωτια παλι η κατηγορια των 400cc supersport, αν και τα 4κυλινδρα θα μου λειψουν...
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
οι εποχές που τα 400άρια από Japan ήταν τα πιο εξελιγμένα από τα εξ ανατολής ss έχουν περάσει ανεπιστρεπτί....
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Ενδιαφέρον!!!![]()
Εννοώ ότι κάποτε η αιχμή του δόρατος ήταν τα 4κύλινδρα 400άρια...και δεν πρόκειται να δούμε ξανά τόση τεχνολογία σε αυτή την κατηγορία.
Πανέμορφο το μηχανάκι όντως αναβιώνουν ξανα η κατηγορία 400-500
Θα συμφωνήσω τα τότε 400 ήταν σε μια εποχή που οι εταιρείες δεν υπολογιζαν το κόστος ανάπτυξης και υλικών ακόμα και στα 400
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
VFR-CBR-ZXR-FZR-ξεχασα κανενα?
οντας πιτσιρικας τοτε(αν και χωματερος)ξερογλυφομουν στην θεα τους
οχι
καθε αλλο και ποιο γρηγορα ηταν
αλλα ηταν 2τ 250
Η ΚΤΜ έχει μπεί δυναμικά στην νέα (για την Ελλάδα) κατηγορία Α2 με 2 πολύ ωραία μηχανάκια 390 Duke και RC.
Βέβαια τα 400αρια όπως τα ξέραμε δεν υπάρχουν και δεν θα ξαναέρθουν.
Γι αυτόν που μπαίνει τώρα σε αυτή την κατηγορία (όπως ο αδερφός μου από τον επόμενο χρόνο) είναι 2 πάρα πολύ καλές εναλλακτικές.
http://www.zougla.gr/automoto/articl...araksi-ta-nera
Πάρα πολύ ωραίο!