..κοπελιά με το αμάξι της αποφάσισε ότι δεν πρέπει να σταματήσει και να ελέγξει τον δρόμο στον όποιο έβγαινε.
έτσι εμφανίστηκε ένα pudo στα 3 μετρά. έκανα ελιγμό προς τα δεξιά αλλά δεν κατάφερα πολλά!!!!με κτύπησε από τον μασπιε και πίσω, εγώ και το παπί συνεχίσαμε την , περίπου πια , ευθεία πορεία μας και ξαπλώσαμε στην άσφαλτο. στο επόμενο καρέ μια ζαρντινιέρα στην άκρη του δρόμου ερχόταν κατά πάνω μου!!! έβαλα χεριά την αγκάλιασα και σουρθήκαμε για ένα μετρό ακόμα. τα καρτερ του παπιού ήταν πάνω στην αριστερή μου πατούσα και έγερνε προς το μέρος μου!!! το ακινητοποίησα μ ε τα χεριά και με το δεξί πόδι το έσπρωξα και έπεσε από την άλλη , ελευθερώνοντας και το πόδι μου .
απολογισμός : ράγισμα στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού ποδιού και κάκωση στο πλάι του κουντουπιε. διάφορα γδαρσίματα και μελανιές στα πόδια. 3 εβδομάδες δεμένο πόδι και περιμένουμε.
το μπουφάν και τα γάντια έβγαλαν τα λεφτά τους καθώς αυτά σχίστηκαν αλλά τα χεριά μου δεν έπαθαν τίποτα. τζιν και απλά παπούτσια με άφησαν ακάλυπτο....
άντε καλές γιορτές σε όλους μας και πάντα όρθιοι
υ.γ θα εκτιμούσα εάν κάποιου του περισσεύουν ένα ζευγάρι πατερίτσες μιας και μια κάκωση και στο δεξί πόδι δεν με αφήνει να περπατήσω.