Γεια σας παιδιά,
θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Που μπορούμε να βρούμε ελαστικά παρεμβύσματα για στεγάνωση γραμμών που περνάει βενζίνη?
πχ για το δοχείο του φίλτρου βενζίνης ή για την τάπα του ρεζερβουάρ.
Γεια σας παιδιά,
θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Που μπορούμε να βρούμε ελαστικά παρεμβύσματα για στεγάνωση γραμμών που περνάει βενζίνη?
πχ για το δοχείο του φίλτρου βενζίνης ή για την τάπα του ρεζερβουάρ.
Τελευταία τροποποίηση από Raftopoua; 27/02/2014 στις 12:32.
Θα ήθελα να φτιάξω ελαστικές ''ροδέλες''
πχ:
http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/69/8swi.jpg
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για όποια βοήθεια γιατί δεν ξέρω καθόλου τι να κάνω...
Ψάξε στο google για "βιομηχανικά ελαστικά".
Ενας που έχει είναι ο παρακάτω, αλλά υπόψιν ότι δεν έναι φθηνά προιόντα.
Μαρκουτσάς. Λ. Αθηνών 44, Αθήνα. Τηλ. 210-5235531
Μπορεις να βαλεις σαμπρελα,αν υπαρχει το παλιο λαστιχο ακομα καλυτερα και να βαλεις μια καλη φλατζοκολλα.Κοιτα και σε υδραυλικα μηπως βρεις ιδιο μέγεθος.
Πάντως, υπάρχουν ελαστικά φύλλα σε διάφορα πάχη που είναι κατάλληλα για κατασκευή φλαντζών (αντέχουν σε βενζίνες, λάδια και στα υπόλοιπα υγρά των κινητήρων). Από τον συγκεκριμένο που σου πρότεινα έχω φτιάξει φλάντζες για κύκλωμα βενζίνης και δούλεψαν μια χαρά.
Τώρα αν κάνει και η σαμπρέλα, τι να σου πω. Δοκίμασε, αλλά να επιθεωρείς συχνά τις ενώσεις που θα στεγανοποιήσεις.
Καλή επιτυχία.
ΥΓ. Ορθώς διαχωρίστηκε από το άλλο θέμα και κακώς απαντήσαμε εκεί.
Γεια σας και πάλι παιδιά!
Τελικά μετά από πολύ κόπο εντόπισα στην Πάτρα κατάστημα που εμπορεύεται ελαστικά φύλλα σε σχετικά οικονομικές τιμές.
Έκοψα όλες τις φλάτζες όπως έπρεπε και όλα καλά!!
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τις προτάσεις!!
Πάντως εγώ κάποτε είχα αγοράσει ένα σετ από αυτές εδώ και κάνω δουλειά όταν χρειάζομαι ελαστική ροδέλα.
http://www.getatool.gr/set-elastikes...s-141-tem.html
![]()
Για την ιστορια, σε ταπα βενζινης η σαμπρελα δεν δουλευει.
Μετα απο λιγο καιρο διαστελοταν απο την βενζινη, δεν εφαρμοζε και στη τελικη επεφτε μεσα στο ντεποζιτο.
Με λιγο ψαξιμο βρηκα μια τσιμουχα απο φιλτρο λαδιου (μεταλικο/αυτοκινητου) και απο τοτε ολα καλα.