Το παραθέτω όπως το διάβασα σε άλλο φόρουμ που είμαι μέλος.
Μετά τις ερωτήσεις περί Βαγγέλη Μερισιώτη κλπ η απάντηση ήταν[FONT=Verdana]Η μικρή Ιωάννα, διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι προ ολίγων ημερών. [/FONT]
[FONT=Verdana]Είναι 7 ετών. [/FONT]
[FONT=Verdana]Το κοριτσάκι θα πρέπει να μεταβεί στο Ανόβερο, μέσα στον Απρίλη, για να χειρουργηθεί. [/FONT]
[FONT=Verdana]Οι γονείς της εργάζονται ως διασώστες στο Ε.Κ.Α.Β. Το ποσό όμως που απαιτείται για τη νοσηλεία της δε μπορούν να το καλύψουν χωρίς τη βοηθειά μας. [/FONT]
[FONT=Verdana]Σας παρακαλώ αν μπορείτε και θέλετε να βοηθήσετε καταθέστε χρήματα στη[/FONT][FONT=Verdana] τράπεζα Πειραιώς.[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Δικαιούχος : Kουφαλιώτη Ν. Ελένη
ΙΒΑΝ : GR 4101712740006274010297189
Αρ.Λογ. : 6274 - 010297 - 189
[/FONT][FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]Κάθε ευρώ είναι σημαντικό αλλά εξίσου σημαντικό είναι να διασπείρετε την είδηση αυτή σε όσους περισσότερους ανθρώπους γνωρίζετε. [/FONT]
[FONT=Verdana]Πείτε το στους συγγενείς σας, στους φίλους σας, στους συναδελφούς σας, στους συμφοιτητές σας. [/FONT]
[FONT=Verdana]Αναρτήστε την στους πίνακες ανακοινώσεων στο χώρο της εργασίας σας, κοινοποιήστε την σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. [/FONT]
[FONT=Verdana]Η μικρούλα πρέπει να παλέψει και μείς πρέπει να την βοηθήσουμε. [/FONT]
[FONT=Verdana]Ευχαριστώ για το χρόνο σας.[/FONT]
και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε και από άλλο μέλος.[FONT=Verdana]Το παιδάκι είναι η μεγάλη κόρη δύο συναδέλφων μου. Τη μαμά της την γνωρίζω προσωπικά. Πριν 10 μέρες όπως την χτένιζε πρόσεξε ένα γρομπαλάκι πίσω απο το αυτί της. Όπως διαπιστώθηκε ο όγκος είναι αρκετά μεγάλος. Έχει πιάσει βάση κρανίου, αρχές σπονδ.στήλης και ακουστικό πόρο. [/FONT]
[FONT=Verdana]Δυστυχώς στην Ελλάδα δε μπορούν να το χειρουργήσουν.Γι'αυτό φεύγουν για Ανόβερο. [/FONT]
[FONT=Verdana]Έχουν στείλει τις εξετάσεις της εκεί και την περιμένουν τον Απρίλη. Τα πρώτα έξοδα είναι 50.000€. Όπως καταλαβαίνεις το ποσό είναι υπέρογκο για να το καλύψουν. [/FONT]
[FONT=Verdana]Έχε υπόψη πως ένα μέρος καλύπτεται απο το ασφαλιστικό ταμείο αλλά το ακριβές ποσό δε το ξέρω. Τα παιδιά έχουν βάλει πωλητήριο στο αυτοκινητό τους και έχουν αιτηθεί για δάνειο απο τη τράπεζα.Ξέρεις όμως πως αυτή την εποχή για να πάρεις δάνειο....[/FONT]
Τώρα, ο καθένας ότι μπορεί και ότι τον φωτίσει.
Αν ανοίξει άλλος λογαριαμός ή άλλο νέο θα ενημερώσω