Αυτα με τις παροιμιες τα ξερετε?
Ειναι ενας χτιστης στο 2 οροφο μιας πολυκατοικιας και οπως χτιζει βλεπει στην απεναντι πολυκατοικια μια μ..ναρα με το μπειμπι ντολ να σιδερωνει.Οπως την κοιταζει,της κλεινει το ματι και αυτη του κανει νοημα "ελα".Τρελαμενος αυτος τρεχει, παει απεναντι,αυτη του ανοιγει,παραταει το σιδερωμα και γινεται το σωσε!Κατεβαινει αυτος,παει καρφι στον υδραυλικο και του λεει
-Μαστορα ανεβα στον 2 οροφο.Θα δεις μια μ..ναρα απεναντι να σιδερωνει.Θα της κλεισεις το ματι και θα σου κανει νοημα να πας!Θα φας καλα σου λεω!
Παει λοιπον ο υδραυλικος,της κλεινει το ματι και αυτη του κανει νοημα "ελα".Τρεχει, παει απεναντι,αυτη του ανοιγει,παραταει παλι το σιδερωμα και γινεται το σωσε!Κατεβαινει αυτος,παει καρφι στον πλακα και του λεει τα ιδια!
Παει λοιπον ο πλακας,της κλεινει το ματι και αυτη του κανει νοημα "ελα".Τρεχει, παει απεναντι,αυτη του ανοιγει,παραταει ξανα το σιδερωμα και γινεται το σωσε!Κατεβαινει αυτος,παει στον ηλεκτρολογο και του λεει την φαση!
Ανεβαινει λοιπον ο ηλεκτρολογος,της κλεινει το ματι και αυτη του κανει νοημα "ελα".Τρεχει, παει απεναντι,αυτη του ανοιγει,παραταει ξανα το σιδερωμα και γινεται το σωσε!
Το συμπερασμα ποιο ειναι?
Οπου γαμουν πολλοι μαστοροι αργει να σιδερωσει!
Ειναι 2 χελια μεσα σε ενα ποταμι και τσακωνονται
-Θα σε πνιξω ρε!
-Τι λες ρε!Εγω θα σε πνιξω!Ξερω καρατε!
-Εγω θα πνιξω ρε καραγκιοζη!Ειμαι αρσιβαριστας!
-Εγω θα πνιξω ρε νουμερο!Εχω 10 νταν!
-Εγω 8α σε πνιξω ρε!
-Οχι εγω 8α σε πνιξω!
-Οχι εγω 8α σε πνιξω!
Οπως λοιπον τσακωνονται,περναει απο την οχ8η του ποταμου ενας προσκοπος!Οποτε λεει το ενα χελι στο αλλο
-Ρε δεν πνιγουμε τον προσκοπο
-Ενταξει ρε
Τον αρπανε λοιπον μαζι και τον πνιγουνε!
Το'να χελι πνιγει τ'αλλο και τα δυο τον προσκοπο!
Ειναι ο Καισαρας και βαριεται.Πιανει λοιπον τα τσιρακια και τους λεει
-Ρε αχρηστοι,τα εχω βαρε8ει ολα!Λιονταρια,μονομαχοι,γελωτοποιοι μι ζωη τα ιδια κ τα ιδια!Τραβατε ρε στην Ευρωπη να δειτε πως διασκεδαζει ο κοσμος να δειτε τι καινουριο μπορουμε να κανουμε!
Πανε λοιπον αυτοι,και ενας παει στο Λονδινο και βλεπει τα rave party!Γυρνει,το λεει στον Καισαρα
-Καισαρα,πηγα στο Λονδινο και ειδα τα rave party!Χαμος!Μουσικη,χορος,γκομενες,
ναρκωτικα!
Αλλη φαση σου λεω!
Εν8ουσιαζεται λοιπον ο Καισαρας,κλεινει το Κολλοσαιο,νοικιαζει μηχανηματα,κανονιζει να παιξουν Tiesto,Deep Dish,Carl Cox και ολοι οι μεγαλοι dj's
Αρχιζει λοιπον το παρτυ.Χαμος στο Κολλοσαιο!Οπως λοιπον ο Καισαρας εχει κουμπωσει 2 χαπια και χτυπιεται,βλεπει διπλα του τον Βρουτο.Οποτε γυρναει και του λεει
-Και συ techno Βρουτε!
Ειναι μια παρεα αργοσχολοι και βαριουνται.Λεει ο ενας
-Ρε τι 8α κανουμε σημερα?
-Παμε βολτα με τις μηχανες?
-Παλι?
-Παμε για μπυρες?
-Παλι?
-Παμε για playstation?
-Παλι?
-Παμε να δουμε καμμια τσοντα?
-Παλι?
-Παμε για μπαλα?
-Παλι?
-Ρε εχω μια ιδεα.Παμε σπιτι που εχω ενα χαρτη.Θα ανοιξουμε τον χαρτη,8α βρουμε ενα νησι να μας αρεσει και 8α τραβηξουμε μια μαλακια για παρτη του!
Πανε λοιπον,ανοιγουνε τον χαρτη και αρχιζουνε να τραβανε μαλακια!
Αλλος για Χιο τραβηξε κι αλλος για Μυτιληνη!