Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: fazer 600 s2 2008 ή versys 650; γνωμες

fazer 600 s2 2008 ή versys 650; γνωμες

καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να πάρω ενα s2 η ena versys 650 και θα ήθελα τη γνώμη σας . είμαι κάτοχος super sport zx6r και επειδή έβγαλα θέμα με τι μέση θέλω κατι ποιο όρθιο, το σκυφτό δεν μπορώ να το οδηγήσω ποια.
    η χρίση που θέλω να κάνω, ειναι βολτουλες καμιά Κυριακή ίσως και για καθημερινότητα, αν και εχω παπι αλλα αυτο μου κάνει ζιμια , ετσι το σκέφτομαι και για καθημερινή χρίση με μηχανή, να βάζω την γυναίκα να πηγαίνουμε κανα ταξιδάκι, δηλαδή καλύψει απο αέρα να μπορώ να πηγαίνω με κανα 150αρη ανετα και να ειναι μαλακό για την μεση μου οχι σαν το δικο μου η κανα dugati
    και μια ερώτηση αν επειδή εχει εξάτμισης στον κολο εχει θεμα ο συνοδηγός με μυρωδιές μετα , αν και δεν νομίζω απλα μου το ειπε κάποιος και λεω λες?, αν και με το ninja και με super duke που ειχα δεν ειχα τέτοιο θέμα αλλα λέω εγω τώρα.
    αυτα τα ολίγα τι θα μου προτείνατε με την χρίση που θελω? απλα το versys με κόλα μην ξενερώσω απο γκάζια
    Η είσοδος στα όνειρα είναι δωρεάν-> η έξοδος είναι που κοστίζει.

Μπορείς να αγοράσεις ένα ρολόι, ............ αλλά όχι το χρόνο.
    Μπορείς να αγοράσεις ένα βιβλίο, ........... αλλά όχι την γνώση.
    Μπορείς να αγοράσεις μια θέση, .............. αλλά όχι το σεβασμό.
    Μπορείς να αγοράσεις τον γιατρό, ........... αλλά όχι την υγεία.
    Μπορείς να αγοράσεις την ψυχή, ............ αλλά όχι την ζωή.
    Μπορείς να αγοράσεις το σέξ, ................. αλλά όχι την αγάπη...♥

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Πολυ καλη επιλογη....για μενα το καλυτερο γυμνο της εποχης του και εμφανισιακα ειναι ακομα αξιομαχο.Απο μοτερ αθραυστο και αποδοτικο και αν το βαρεθεις το πουλας σε μια βδομαδα.Οσον αφορα τη μεση που λες οτι εχεις θεμα...μηπως θα ειναι χειροτερα σε ενα μηχανακι που εχει πιο ορθια θεση οδηγησης = βαρος στη μεση,ενω οσο πιο σκυφτα το βαρος παει στα κλιπ ονς=χερια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Πολυ καλη επιλογη....για μενα το καλυτερο γυμνο της εποχης του και εμφανισιακα ειναι ακομα αξιομαχο.Απο μοτερ αθραυστο και αποδοτικο και αν το βαρεθεις το πουλας σε μια βδομαδα.Οσον αφορα τη μεση που λες οτι εχεις θεμα...μηπως θα ειναι χειροτερα σε ενα μηχανακι που εχει πιο ορθια θεση οδηγησης = βαρος στη μεση,ενω οσο πιο σκυφτα το βαρος παει στα κλιπ ονς=χερια.
    οχι αδερφέ το εχω ψάξει, θελει όρθια θέση οδήγησης και ελαφρός σκυφτή για αποσυμπίεση της μέσης ,το σκυφτό ξέρεις σου φαίνεται οτι πέφτει το βάρος στα χέρια και πλατη αλλα στην ουσία δεν δουλεύει καλά ο δίσκος στους σπόνδυλους, γιατι ειναι σαν να βάζεις το αμορτισέρ πολυ οριζόντια και οχι ελαφρός κάθετα σίγουρα ενα v-strom και τέτοια δεν κάνουν, το καλύτερο είναι ενα sport touring,
    το ninja το οδήγησα μια μέρα και με έριξε στο κρεβάτι πάλη 4 μέρες γιατι με το σκύψιμο πιέζω το νεύρο του ποδιού και με την σκληρότητα του σαν μηχανάκι την άκουσα πάλη.
    α και δεν λεω για το γυμνό άλλα για αυτό με το μούτρο μπροστά

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    versys φίλε. Κινητηράκι διαμάντι, δικύλινδρο θα το ευχαριστιέσαι μέσα σε πόλη και θα κάνεις κ τα ταξιδάκια σου. Καλή κατανάλωση, αραιά σέρβις και αρκετό γκάζι.

είχα το fz6 το γυμνό.
    Τελευταία τροποποίηση από nihristo; 11/05/2014 στις 22:33.
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    αν δεν μπορεις σε ορθια θεση,τοτε δεν κοιτας ουτε το βερσυς ουτε γενικα την κατηγορια ον οφ.
    το φειζερ το ειχα.πολυ καλο μηχανακι,ευκολο,ταξιδευε ωραια,μεσα στην πολη μου εσπαγε λιγο τα ουμπαλα γιατι πρεπει να το δουλευεις ψηλα για να ειναι σπιρτοζικο.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

για την χρήση που αναφέρεις megascooter t-max κτλ.
    Το φαζερ με 2 ατομα και 150χιλ ξέχνατο, ο πισο θα βολοδέρνει με τον αέρα επειδή κάθεται πολύ ψηλότερα απο τον οδηγο επειδή τα τελικά βγαίνουν στον κωλο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Arxagelos Προβολή μηνύματος
    Το φαζερ με 2 ατομα και 150χιλ ξέχνατο, ο πισο θα βολοδέρνει με τον αέρα επειδή κάθεται πολύ ψηλότερα απο τον οδηγο επειδή τα τελικά βγαίνουν στον κωλο.
    Τα σκούτερ θεωρώ ότι είναι ότι χειρότερο για την περίπτωση, χωρίς πρόβλημα με τη μέση να είσαι, αυτά έχουν όλα τα προσόντα να στο δημιουργήσουν κιόλας..

Επειδή κι ο αδερφός μου έχει το ίδιο πρόβλημα ("φαγωμένος" δίσκος που έχει φύγει απ'τη θέση του και πιέζει το νεύρο του ποδιού..) θα συμφωνήσω με τον simple76, ελαφρώς σκυφτός είναι ότι καλύτερο αν και το συγκεκριμένο πρόβλημα στη μέση πάει και με τα φεγγάρια του πολλές φορές όπως κι ο ίδιος θα έχει διαπιστώσει.. τη μια σηκώνεις ελέφαντα στους ώμους και την άλλη δεν μπορείς ούτε απ'το αμάξι να βγεις, μεγάλη πίκρα όταν το πιάσουν οι ανάποδές του.. κι εκεί δεν πάνα κάθεσαι και σε θρόνο με δυο ρόδες..

Απαράδεκτο Μέλος Το avatar του/της Black Diamond
    μάλλον πρέπει να τα δοκιμάσεις και τα 2 καθώς δεν άποτελούν προβληματικά μηχανάκια γενικά αλλά στην περίπτωση σου η θέση οδήγησης και πως "κουμπώνεις" παίζει καθοριστικότατο ρόλο. Άρα καλύτερα να τα καβαλήσεις και τα 2 να έχεις μια "αίσθηση" η να ανοιχτεί ένα θέμα "πρόβλημα με την μέση, παρακαλώ συμβουλές αγοράς απο ομοιοπαθείς".
    προσωπικά το Versys μου φάνηκε απίστευτα άνετο και ξεκούραστο ενω στα 150 πάει αέρα. Με το άλλο δεν έχουμε γνωριστεί απο "κοντα" .
    bike away your everyday routine

Μέλος Το avatar του/της chris4204
    Φίλε simple 76 καταρχάς περαστικά.
    Κι εγώ είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα, σοβαρό πρόβλημα στη μέση, με αποτέλεσμα το σκουτερ που έχω να με κουράζει απίστευτα.
    Εγώ έχω αποφασίσει για fazer 600 s2. αλλά το μόνο που με κολλάει είναι μήπως "κοπανάει" στις λακούβες της Αθήνας.
    Αν κάποιος έχει το συγκεκριμένο ας μας διαφωτίσει. μιας και δεν μπορώ να βρω κάποιο για βόλτα και

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    Τα σκούτερ θεωρώ ότι είναι ότι χειρότερο για την περίπτωση, χωρίς πρόβλημα με τη μέση να είσαι, αυτά έχουν όλα τα προσόντα να στο δημιουργήσουν κιόλας..

Επειδή κι ο αδερφός μου έχει το ίδιο πρόβλημα ("φαγωμένος" δίσκος που έχει φύγει απ'τη θέση του και πιέζει το νεύρο του ποδιού..) θα συμφωνήσω με τον simple76, ελαφρώς σκυφτός είναι ότι καλύτερο αν και το συγκεκριμένο πρόβλημα στη μέση πάει και με τα φεγγάρια του πολλές φορές όπως κι ο ίδιος θα έχει διαπιστώσει.. τη μια σηκώνεις ελέφαντα στους ώμους και την άλλη δεν μπορείς ούτε απ'το αμάξι να βγεις, μεγάλη πίκρα όταν το πιάσουν οι ανάποδές του.. κι εκεί δεν πάνα κάθεσαι και σε θρόνο με δυο ρόδες..

ετσι ειναι αδερφέ makis206 οπως το λες απο scooter και παπιά την έπαθα την ζημιά 10 χρονια delivery . μου πρότειναν και ανταλλαγή με street treple 675 2008 με το δικο μου αλλα τα φοβάμαι αυτα και παλη σφαλιάρες απο αερα.
    Black Diamond
    εχω διαβάσει θέματα αδερφέ περι του προβλήματος και ολοι λένε αυτο που αναφέρω πάνω ελαφρώς σκυφτός είμαι και 175 χαχαχαχα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Arxagelos Προβολή μηνύματος
    αδερφέ το scooter μου το απαγόρεψε ο γιατρός κιόλας ρητά και κατηγορηματικά ειδικα t-max που κάθεσαι σαν harley σπας την μέση σου προς τα πίσω δεν κάνει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    fazer

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    fazer
    Είναι και τρεκόβιο \\//.
    Όσο για τα scooter και τη μέση, μάλλον ισχύει αυτό για τα προβλήματα μέσης.
    Άσε δε όταν έχουν μικρούς τροχούς, που κοπανάνε σε κάθε λακουβίτσα.

Πλάκα πλάκα, αυτά τα δυο δεν τα έψαχνα, για να κοιτάξω να δω τι γίνεται.

Νέο μέλος
    Κατοχος fazer και εγω,ειχα φοβερο προβλημα με την μεση μου.Ακομη και μετα απο ενα δεκαλεπτο χρησης ειχα ενοχλησεις και στη μεση και στο δεξι χερι.Ολα αυτα αλλαξαν οταν εκανα την γνωστη μοντα βαζοντας τιμονι απο fazer 1000.Το μηχανακι πλεον ειναι καλο σε ολους τους τομεις,και ταξιδιαρικο και ανεμοκαλυψη ικανοποιητικη(εχω με το φερινκ)και γληγορο οταν ροπιασει.Μονα αρνητικα η σχετικα μεγαλη καταναλωση οταν εχεις ζωηρο δεξι χερι,(εχω δει κατανάλωση 8,5+ /100χλμ) η τρυπα μεταξυ 4000 και 7000 στροφων και το τραγικο abs στο πισω φρενο.Χτύπατο χαλαρα για μενα.

Μέλος Το avatar του/της chris4204
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από heloo Προβολή μηνύματος
    Κατοχος fazer και εγω,ειχα φοβερο προβλημα με την μεση μου.Ακομη και μετα απο ενα δεκαλεπτο χρησης ειχα ενοχλησεις και στη μεση και στο δεξι χερι.Ολα αυτα αλλαξαν οταν εκανα την γνωστη μοντα βαζοντας τιμονι απο fazer 1000.Το μηχανακι πλεον ειναι καλο σε ολους τους τομεις,και ταξιδιαρικο και ανεμοκαλυψη ικανοποιητικη(εχω με το φερινκ)και γληγορο οταν ροπιασει.Μονα αρνητικα η σχετικα μεγαλη καταναλωση οταν εχεις ζωηρο δεξι χερι,(εχω δει κατανάλωση 8,5+ /100χλμ) η τρυπα μεταξυ 4000 και 7000 στροφων και το τραγικο abs στο πισω φρενο.Χτύπατο χαλαρα για μενα.
    Στις λακούβες της Αθήνας πως τα πάει ? Επειδή τώρα έχω ένα scooter με τροχούς 12" και κοπανάει πιο πολύ και από ducati. Ειδικά ο πίσω πεθαίνει. Στο fazer ο πίσω την ακούει από κοπανήματα ?

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γνωμες για Fazer 600 s2 2009
    από puppy στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2009, 23:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •