Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: Κράνος Lazer Paname ή και κάποιο άλλο...

Κράνος Lazer Paname ή και κάποιο άλλο...

Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο κράνος;
    Το βρίσκω με 50% έπτωση και σκέφτομαι να το πάρω για την κοπέλα μου. Θέλει ένα με εσωτερική ζελατίνα οπωσδήποτε. Θέλω να αποφύγω αυτά που είναι από θερμοπλαστικό.
    Το συγκεκριμένο το ξέρει κανείς; Με προβληματίζει λίγο το βάρος του (1800gr)
    Δεκτές και άλλες προτάσεις κράνους με εσωτερική φιμέ ζελατίνα που να είναι σε αρχική τιμή πάνω από 200 ευρώ αλλά με σημαντική έκπτωση.
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Το συγκεκριμένο δεν το ξέρω αλλά πολύ βαρύ ειδικά για κοπέλα...
    Βιάζομαι να φύγω οπότε να μια ιδέα στα χρήματα που κυμαίνεσαι και με τα χαρακτηριστικά που έθεσες.
    http://www.motorparts.com.gr/eshop/e...c5-detail.html
    Σε μονόχρωμο πάει πιο φτηνά.
    http://www.coloriposto.gr/web/?Produ...78&id=9&sub=26
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Το συγκεκριμένο δεν το ξέρω αλλά πολύ βαρύ ειδικά για κοπέλα...
    Βιάζομαι να φύγω οπότε να μια ιδέα στα χρήματα που κυμαίνεσαι και με τα χαρακτηριστικά που έθεσες.
    http://www.motorparts.com.gr/eshop/e...c5-detail.html
    Σε μονόχρωμο πάει πιο φτηνά.
    http://www.coloriposto.gr/web/?Produ...78&id=9&sub=26

Μάλλον για HJC με βλέπω... Είναι και ιδιότροπη, δεν θέλει εντελώς μονόχρωμο, αλλά ούτε να είναι τσίρκο... Τράβα βρες άκρη! χαχαχα
    Θα ψάξω να βρω κανένα σε προσφορά σε κανά σάιτ... Αν πέσει τίποτα στην αντίληψη σας, ρίχτε κανά λινκ.
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    οντως πολυ βαρυ το κρανος..ενα σπαστο που εχω για την δουλεια ειναι 1600 αν θυμαμαι καλα και μολις φοραω το "κανονικο" μου νιωθω αλλος ανθρωπος!!
    +1 για τα hjc.τα συμπαθω πολυ..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Γενικότερα πιο άλλο κράνος με εσωτερική φιμέ ζελατίνα full face που να μην είναι από θερμοπλαστικό σε τιμή γύρω στα 200 ευρώ έχετε να μου προτείνετε;

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    κοιτα αν θες το nolan n86 το βρηκα με προχειρη ματια στια 225 με σχεδια.
    hjc is 17 νομιζω οτι αυτο εχει και ο pan dvs αν θες να σου δωσει πληροφοριες.κατω απο 200 αυτο.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παίζει και ενα πολύ φτηνό αν και δεν ξέρω πόσο καλό είναι. Απο κοντά είναι πολύ ωραίο πάντως που το είδα σε μια βιτρίνα.
    http://www.motoexpert.gr/product_inf...oducts_id=2830

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    κοιτα αν θες το nolan n86 το βρηκα με προχειρη ματια στια 225 με σχεδια.
    hjc is 17 νομιζω οτι αυτο εχει και ο pan dvs αν θες να σου δωσει πληροφοριες.κατω απο 200 αυτο.
    Το nolan έχει κέλυφος απο LEXAN που είναι θερμοπλαστικό που είπε ο φίλος οτι δεν θέλει(και καλά κάνει).

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    πηρα το hjc is 17 στην γυναικα με 180 ευρω τρελαθηκε με την εφαρμογη την εσωτερικη ζελατινα και την ποιοτητα.Βαρος 1350.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Αν δεν κάνω τραγικά μεγάλο λάθος, πολυκαρμπονάτα είναι και τα 2 (Nolan-HJC).
    Και ναι τα πολυκαρμπονάτα είναι θερμοπλαστικά, αλλά ανώτερης ποιότητας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    πηρα το hjc is 17 στην γυναικα με 180 ευρω τρελαθηκε με την εφαρμογη την εσωτερικη ζελατινα και την ποιοτητα.Βαρος 1350.

Μονόχρωμο το πήρες; από που;

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    λευκο απο Μοτο Market.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από est Προβολή μηνύματος
    Αν δεν κάνω τραγικά μεγάλο λάθος, πολυκαρμπονάτα είναι και τα 2 (Nolan-HJC).
    Και ναι τα πολυκαρμπονάτα είναι θερμοπλαστικά, αλλά ανώτερης ποιότητας.
    Φίλε έχεις δίκιο. Δεν το ήξερα πραγματικά. Να σαι καλά που το επισήμανες.

Ο κανόνας λέει ότι για κράνος που δεν είναι από 1 υλικό (polycarbonate, thermoplastic, ABS κλπ) κάτω από 180€-150€ αρχική τιμή πολύ δύσκολα θα βρεί κάποιος.
    Βέβαια από προσφορές αυτή την εποχή άλλο τίποτα!!!! Το πιο πρόσφατο απόκτημά μου είναι ένα KBC FRR με αρχική τιμή 195€ που αγοράστικε 50€ από συνεργαζόμενο κατάστημα με το forum που μετακομίζει οσονούπω και ξεστοκάρει σε τιμές καλύτερες ακόμα και από το ebay.Εγώ το πήρα έτσι για να υπάρχει ένα 2ο κράνος για όταν βάζω μουγάδα το xr1100.ΜΕ 50€ ούτε nova κουβαδάκι δεν παίρνεις.
    Κάνε μία βολτούλα από εκεί... κάτι θα βρεί να της κάνει..
    Τελευταία τροποποίηση από drspeed; 15/05/2014 στις 02:26.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από drspeed Προβολή μηνύματος
    Ο κανόνας λέει ότι για κράνος που δεν είναι από 1 υλικό (polycarbonate, thermoplastic, ABS κλπ) κάτω από 180€-150€ αρχική τιμή πολύ δύσκολα θα βρεί κάποιος.
    Βέβαια από προσφορές αυτή την εποχή άλλο τίποτα!!!! Το πιο πρόσφατο απόκτημά μου είναι ένα KBC FRR με αρχική τιμή 195€ που αγοράστικε 50€ από συνεργαζόμενο κατάστημα με το forum που μετακομίζει οσονούπω και ξεστοκάρει σε τιμές καλύτερες ακόμα και από το ebay.Εγώ το πήρα έτσι για να υπάρχει ένα 2ο κράνος για όταν βάζω μουγάδα το xr1100.ΜΕ 50€ ούτε nova κουβαδάκι δεν παίρνεις.
    Κάνε μία βολτούλα από εκεί... κάτι θα βρεί να της κάνει..

Καβάλα είμαστε... Τα είδα και εγώ στο νετ και ψηνόμουν να πάρω αλλά μετά είδα τις βαθμολογίες των κρανών αυτών στο sharp και είπα "άσε καλύτερα"...
    Για δεύτερο κρανάκι για μέσα στην πόλη ή για καμιά παραλία καλό είναι, αλλά εγώ έχω ήδη δεύτερο και τρίτο κράνος για αυτήν την χρήση. Για την Δανάη ψάχνουμε τώρα κύριο κράνος και δεν θέλω αυτά τα KBC... Θέλω κάτι σωστό για το κεφάλι της!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Nolan N62 ή κάποιο άλλο έως 200e
    από costas106 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2008, 22:02
  2. δίλλημμα για κράνος και κάτι άλλο
    από tam στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2006, 19:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα