Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: Πως θα μπορούσα να δέσω σπασμένα πλαστικά;

Παλαιό μέλος

Question Πως θα μπορούσα να δέσω σπασμένα πλαστικά;

Καλησπέρα ,σε όλους.

Έχω στο κεφάλι μου ένα αργό και σταθερό Project, έχω το παλιό κουστούμι της μηχανής μου το οποίο το είχα πάρει έτσι,μαζί με όλα του τα κομμάτια.
    • Έχει 3 σπασμένα σημεία , στο φτερό έχω το κομμάτι αλλά με ελαφρύ κενό.
    • Ουρά επίσης έχω το κομμάτι πολύ μικρότερο κενό
    • Δεξί πάνω φαίρινκ επίσης έχω το κομμάτι του αλλά το κενό είναι μεγάλο.

Οπότε,λέω να το φτιάξω να το διορθώσω , και αν μου την βαρέσει να το έχω για την πίστα, δηλαδή να κλείσω και τις τρύπες για τα φανάρια ή να το φτιάξω να το βάζω μόνος γενικότερα να "το επεξεργαστώ" ώστε να μάθω πάνω σε αυτό.

Απο εκεί ,και πέρα που έρχεστε εσείς.

Στο οτι ψάχνω στο ίντερνετ και το μόνο που βρήκα ήταν στα Αγγλικά βίντεο , τα οποία περιέγραφαν περίπου πως γίνεται αυτή η διαδικασία με κάτι "ειδικά" προιόντα που δένουν μεταξύ τους σαν ένα και μετά θέλουν τρίψιμο κτλ.

Εγώ σκέφτικα για την λεγόμενη εποξική κόλλα,οπότε τι πρότείνετε εσείς;
    Μας κάνει κάτι τέτοιο;

Επίσης όσο το σκέφτομαι σαν δουλειά,θα αρχίζω και να γράφω έναν οδηγό ανάλογα με τα αποτέλεσματα ώστε να έχουμε έτσι έναν μπούσουλα για όποιον άλλον θέλει να ασχοληθεί.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Και 'γω τη λυση με τις ριτινες που λενε οι Αγγλοι θα προτεινα.
    Υπαρχει και η λυση να τα δεσεις με ταϊραπ αλλα θα γινει γυφτια μετα.

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Ξύσιμο (ελαφρύ "σκάψιμο") απο την πίσω πλευρά, και αφού τα φέρεις στην ευθεία τους, ρίχνεις πολυεστέρα (στην πίσω πλευρά) μαζί με την "τρίχα" εννοείται και γίνεται μπετό.

Υπόψιν, το σημείο που έχει σπάσει δεν το τρίβεις, για να μην χάσει στα κέντρα του.
    Έχω κολλήσει πολλούς προφυλακτήρες αυτοκινήτων έτσι και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Ρητίνες καλές είναι αλλά δεν τις εμπιστεύομαι και τόσο....

Πολυεστέρα με τρίχα η ίσως πιο ελαφριά λύση, καλής ποιότητας κόλλα δυο συστατικών με γάζα γυψοσανιδας.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Και 'γω τη λυση με τις ριτινες που λενε οι Αγγλοι θα προτεινα.
    Υπαρχει και η λυση να τα δεσεις με ταϊραπ αλλα θα γινει γυφτια μετα.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Ξύσιμο (ελαφρύ "σκάψιμο") απο την πίσω πλευρά, και αφού τα φέρεις στην ευθεία τους, ρίχνεις πολυεστέρα (στην πίσω πλευρά) μαζί με την "τρίχα" εννοείται και γίνεται μπετό.

Υπόψιν, το σημείο που έχει σπάσει δεν το τρίβεις, για να μην χάσει στα κέντρα του.
    Έχω κολλήσει πολλούς προφυλακτήρες αυτοκινήτων έτσι και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Ρητίνες καλές είναι αλλά δεν τις εμπιστεύομαι και τόσο....
    Θα μπορούσες να με ενημερώσεις τι ακριβώς θα χρειαστώ και τι πρέπει να αγοράσω;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πολυεστέρα με τρίχα η ίσως πιο ελαφριά λύση, καλής ποιότητας κόλλα δυο συστατικών με γάζα γυψοσανιδας.
    Δηλαδή;

Δηλαδή παρομοια εργασια με τον πολυεστερα αλλα λιγοτερη βρωμα, περισσοτερη εργασιμοτητα, πιο ελαφρια υλικα.

Κολλα και γαζα για ενισχυση αντι για πολυεστερα και τριχια για ενισχυση.

Παλαιό μέλος
    Δηλαδή παρομοια εργασια με τον πολυεστερα αλλα λιγοτερη βρωμα, περισσοτερη εργασιμοτητα, πιο ελαφρια υλικα.

Κολλα και γαζα για ενισχυση αντι για πολυεστερα και τριχια για ενισχυση.
    ωραία άρα πάω στο πράκτικερ και ζητάω κόλλα 2 συστατικών για πλαστικά και γάζα τι ;

Αυτη που κανουν τις ενωσεις στη γυψοσανιδα θα σου κανει. Κατα τα λοιπα, οτι ειπαν και τα αλλα παιδια για καθαρισμα, λιγο να αγριεψεις την επιφανεια για να πιασει καλυτερα η κολλα. Στα δικα μου ειχαμε βαλει μια της durostick σε συσκευασια που ειχε ενα κοκκινο και ενα πρασινο ντενεκεδακι. Εχει κρατησει καλα ως τωρα. Ειχε μπει και πολυεστερας σε καποια σημεια θρυμματισμενα, γιατι υπηρχε διαθεσιμος απο αλλη δουλεια και ηταν μεγαλη η επιφανεια που επρεπε να πιασει.

Μικροποσοτητα πολυεστερα ξερω εναν στην νεα ιωνια που πουλαει (τελευταια φορα που ρωτησα δηλαδη), κοντα στο πρακτικερ. Αναλογα με το ποσο υλικο λειπει, ισως μπορεις να κανεις το κενο με την κολλα που δουλευεται ευκολα με σπατουλα και να περασεις ολο το πισω με πολυεστερα για να τα δεσει ολα μαζι, για σιγουρια. Γενικα το να γεμισεις τρυπες θελει δουλεια. Καμμια φωτο υπαρχει;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    ωραία άρα πάω στο πράκτικερ και ζητάω κόλλα 2 συστατικών για πλαστικά και γάζα τι ;
    Γιατί βασανίζεσαι
    Έλα επάνω και σε δέκα λεπτά θα στα δέσω με σύρμα
    Μια τρύπα εδώ, μια εκεί πιάσιμο με σύρμα και τέλος...

Παλαιό μέλος
    Αυτη που κανουν τις ενωσεις στη γυψοσανιδα θα σου κανει. Κατα τα λοιπα, οτι ειπαν και τα αλλα παιδια για καθαρισμα, λιγο να αγριεψεις την επιφανεια για να πιασει καλυτερα η κολλα. Στα δικα μου ειχαμε βαλει μια της durostick σε συσκευασια που ειχε ενα κοκκινο και ενα πρασινο ντενεκεδακι. Εχει κρατησει καλα ως τωρα. Ειχε μπει και πολυεστερας σε καποια σημεια θρυμματισμενα, γιατι υπηρχε διαθεσιμος απο αλλη δουλεια και ηταν μεγαλη η επιφανεια που επρεπε να πιασει.

Μικροποσοτητα πολυεστερα ξερω εναν στην νεα ιωνια που πουλαει (τελευταια φορα που ρωτησα δηλαδη), κοντα στο πρακτικερ. Αναλογα με το ποσο υλικο λειπει, ισως μπορεις να κανεις το κενο με την κολλα που δουλευεται ευκολα με σπατουλα και να περασεις ολο το πισω με πολυεστερα για να τα δεσει ολα μαζι, για σιγουρια. Γενικα το να γεμισεις τρυπες θελει δουλεια. Καμμια φωτο υπαρχει;
    Ναι,για να μην μπερδευτώ γιατί διάβασα πολλά εως τώρα,α απο υατά που είπατε και έχω μπερδευτεί λίγο για το τι θα χρειαστώ τελικά που θα μου κάνει την δουλειά αν έχεις λίνκ να μου δείξεις αυτά που χρειάζομαι.

Ορίστε η φώτος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC06730_zpsaa593c68.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	54,5 KB 
ID:	319291Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC06731_zpsd1ac7130.jpg 
Μέγεθος:	77,5 KB 
ID:	319292Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC06721_zps1d51cdf0.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	59,5 KB 
ID:	319293

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Γιατί βασανίζεσαι
    Έλα επάνω και σε δέκα λεπτά θα στα δέσω με σύρμα
    Μια τρύπα εδώ, μια εκεί πιάσιμο με σύρμα και τέλος...
    χαχαχα αμάν βρε τεμπέλη :P

Παλαιό μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC06718_zps5f696262.jpg 
Προβολές:	137 
Μέγεθος:	67,1 KB 
ID:	319294Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC06726_zpsc7467598.jpg 
Μέγεθος:	55,4 KB 
ID:	319295

οτι να'ναι μελος Το avatar του/της roukos_x
    κ εγω τον κλασσικο πολυεστερα ειχα στο μυαλο μου μεχρι που ειδα τις φωτο.
    μετα που κοπηκαν ολα!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από roukos_x Προβολή μηνύματος
    κ εγω τον κλασσικο πολυεστερα ειχα στο μυαλο μου μεχρι που ειδα τις φωτο.
    μετα που κοπηκαν ολα!
    χαχαχα,ναι θέλει δουλειά αρκετή αλλά απο το να το πετάξω στα σκουπίδια , ή να το έχω χωρίς λόγο στην άκρη προτιμώ να πειραματιστώ να μάθω κιόλας τι και πώς ,και στην τελική να το χρησιμοποιήσω ή να το δώσω σε κανένα φιλαράκι μου...

οτι να'ναι μελος Το avatar του/της roukos_x
    σε αυτο ειμαι μαζι σου. κ εγω ειχα παιξει καποτε. Αν χρησιμοποιησεις τον γνωστο πολυεστερα παντως (υφασμα κ κολλα δλδ), μπορεις να φτιαξεις κ ολο το κουστουμι απο την αρχη, οχι μονο να κλεισεις τις τρυπες. να προσεξεις μονο να φτιαξεις καλα τις αναλογιες της κολλας με την αλλη μ@λ@κια που σκληραινει, γτ θυμαμαι καποτε περιμενα βδομαδες να στεγνωσουν!!!
    α! κ γαντια κ μασκα παντα, αλλιως θα ξερασεις τα εντερα σου κ θα χρειαστεις καινουρια ρουθουνια!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από roukos_x Προβολή μηνύματος
    σε αυτο ειμαι μαζι σου. κ εγω ειχα παιξει καποτε. Αν χρησιμοποιησεις τον γνωστο πολυεστερα παντως (υφασμα κ κολλα δλδ), μπορεις να φτιαξεις κ ολο το κουστουμι απο την αρχη, οχι μονο να κλεισεις τις τρυπες. να προσεξεις μονο να φτιαξεις καλα τις αναλογιες της κολλας με την αλλη μ@λ@κια που σκληραινει, γτ θυμαμαι καποτε περιμενα βδομαδες να στεγνωσουν!!!
    α! κ γαντια κ μασκα παντα, αλλιως θα ξερασεις τα εντερα σου κ θα χρειαστεις καινουρια ρουθουνια!!!
    απο αυτά έχουμε,΄χωρο μεγάλο έχουμε σε αυλή όλα είναι Under control ,το θέμα είναι τι να χρησιμοποιήσω για υατήν την δουλειά για άρχάριο να μάθω;

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 426
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2018, 23:01
  2. Πως ΘΑ επρεπε να ειναι τα trail-ride!...
    από Vstrommer71 στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2010, 17:50
  3. Τα Cbr και πως θα επρεπε να οδηγουνται!!!
    από Ταξιδευτής στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2008, 00:30
  4. να δω πως θα ανακυκλωσετε αυτο...
    από mustaine1990 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2007, 12:15
  5. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε