Πρώτο ταξίδι μας έτυχε ναύλος για τον Νότο …Μετά από μεγάλο διάστημα αναμονής τον Μάρτιο απέκτησα την πρώτη μου μηχανή, μία Aprilia Pegaso Strada του 2009. Αφού κατάφερα σιγά σιγά να κατανοήσω και να συνηθίσω πως ένα όχημα 180 κιλών μπορεί να στρίβει με 90 χλμ σε 2 ρόδες, έπεσε η ιδέα!Φέτος πάμε Κρήτη! Μαζευτήκαμε σιγά σιγά τα μέλη,ο Γιάννης,ο άλλος Γιάννης (από εδώ και στο εξής Τσίρος),ο Αλέξης,ο Κυριάκος και ο Θοδωρής (εγώ),όλοι στα 22-23,Θεσσαλονικείς και φίλοι εδώ και χρόνια.15 μέρες,5 άνθρωποι,1 αυτοκίνητο και 1 μηχανή.Σχέδιο δεν υπήρχε και όσες φορές δοκιμάσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο,απλά ο δρόμος μας μας έβγαζε αλλού.Διαμονή ακανόνιστη,σκηνές,τέντα,γκάζι για το φαγητο και όπου μας βγάλει.
Τόπος συνάντησης ο Πειραιάς.Ο Γιάννης με το Yaris του βρίσκονταν στην Χαλκίδα λόγω διακοπών με τους γονείς όπου κατέβηκα και εγώ με τον Πήγασο στις 14 Ιουλίου, μία μέρα πριν την αναχώρηση του πλοίου.Οι υπόλοιποι με τρένο στις 15.
Συναντηθήκαμε στον Πειραιά και μετά από σύντομη αναμονή επιβιβαστήκαμε στο Ολύμπικ Τσάμπιον.
Μπαίνοντας στα Χανιά
![]()