και εδω το σιτε που τα βρηκα
http://www.evamotor.nl/home1.htm
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....
Ναι αλλά θα λείπει κάτι από το μισό μηχανάκι και πίσω....![]()
Μπααα.... δεν θα πάρω!![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Buell θυμίζουν και θα γίνονται χάλια απο όλες τις πέτρες κλπ... δεν ξέρω αλλά δεν μου αρέσει σαν ιδέα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Buell θυμίζουν και θα γίνονται χάλια απο όλες τις πέτρες κλπ... δεν ξέρω αλλά δεν μου αρέσει σαν ιδέα...![]()
Γιατι δεν μου λες το καινουργιο ΕR-6n αυτονων που τους αρεσει λες να μην το προτιμισουνε και να μην το προτιμησουνε για την εξατμιση του που ειναι απο κατω???????
Δηλαδη ρε adam στο ΕR-6n λειπει κατι απο το μηχανακι????
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....
Το Ζ έχει σχεδιαστεί με την εξάτμιση να βγαίνει πίσω!Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
Γιατι δεν μου λες το καινουργιο ΕR-6n αυτονων που τους αρεσει λες να μην το προτιμισουνε και να μην το προτιμησουνε για την εξατμιση του που ειναι απο κατω???????
Δηλαδη ρε adam στο ΕR-6n λειπει κατι απο το μηχανακι????
Και μετά παίζει και το βάρος που θα λείπει!
Και τέλος, περί ορέξεως..... (εγώ τη γνώμη μου είπα)
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Σεβαστη η γνωμη σου!!Σεβομαι και το περι ορεξεως!!Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Το Ζ έχει σχεδιαστεί με την εξάτμιση να βγαίνει πίσω!
Και μετά παίζει και το βάρος που θα λείπει!
Και τέλος, περί ορέξεως..... (εγώ τη γνώμη μου είπα)
![]()
Αλλα πιστευω πολλα πραγματα στα μηχανακια εχουνε φτιαχτει για διαφορους λογους,αγνωστους για εμας και στο τελος καταληγουνε αλλιως αλλα ξεροντας το γιατι απο εμας!
Η συκγεκριμενη εταιρια βγαζει εξατμισεις για να επιτρεπουνε την καλυτερη φορτωση σε ενα μηχανακι για ταξιδι,αλλα βγαζει και ατσαλενια κουτια αποσκευων που μπαινουνε σε διαφορα μηχανακια,δεν μου καθετε στραβα απο αποψη ομορφιας,αλλα δεν ξερω απο αποδοση τι λεει!Λογικα θα ειναι τεσταρισμενη σε δυναμομετρο!
ARXIKA PERIORE3EWS SPANAKOLADOSTAKOPITA
TWRA GIA THN E3ATMA (H GNWMH MOU)...
EMFANISIAKA: KALH ALLA PAIZOUN (LIGOI) GAMATOI E3ATMISADES (GIA MOTO PANTA) POU MPOROUN NA KANOUN TO IDIO, POLY PIO OMORFO KAI OPWS TO 8ES, (KAI AYTES OI GRILIES, SAN AIR-CONTISION EINAI!)
LEITOURGIKA: EXW ENA GNWSTO POU EKANE STREETFIGHTER ENA BUSA, KAI EXEI KANEI TO IDIO (ALLA TO TELIKO KA8ETA STO DIAMHKH A3ONA) KAI O ADERFOS MOU 8ELEI NA KANEI TO IDIO STO GSXR TOY. AKOMA DEN TO EXEI BGALEI, ALLA PROBLEPETE NA AKOUMPAEI KATW POLY PIO NWRIS APO TOYS MARSPIEDES, KAI NA MAZEVEI OLLH THN LASPH KAI THN SABOURA. GIA NA MHN SXOLIASW TI KANOUN STHN KAMPYLH TOY DYNAMOMETROU TO, TOSO KONTA STO XTAPODI, TELIKO...
PE PAIDES, OI E3ATMISEIS GIA Z1000 MPENOYN STO 7,5 AN E3ERESOUME TO DESIMO STH MARSPIERA???
THANX:rotflmao: