Καλημέρα χρόνια πολλά στήν Ερμή Πατρίδα μάς και καλή της λευτεριά ξανά από το 4ο Ράϊχ
Χρόνια πολλά
Καλημέρα χρόνια πολλά στήν Ερμή Πατρίδα μάς και καλή της λευτεριά ξανά από το 4ο Ράϊχ
Χρόνια πολλά
Είναι έργο των σοφών να προβλέψουν τη συμφορά πριν έρθει.
Είναι έργο των γενναίων να αντιμετωπίσουν τη συμφορά όταν έρθει.
Πιττακός ο Μυτιληναίος, 650-570 π.Χ., εκ των 7 σοφών της Αρχ .Ελλάδας
Ειναι εργο των ψηφοφορων να προβλεψουν τα λαμογια που θα ψηφισουν.Ειναι εργο των μαλακων να βαρανε το κεφαλι τους απο την συμφορα που παθανε.THUNDERACE o Αιτωλοακαρναν 1962- ,εκ των 2-3 εκατομυριων ανεργων της Νεας Ελλαδας.
Καλημερες.
Φιλοσοφημένο και βαρύ το φλορουμ σήμερα...
Καλημέρα.
Καλημέρα παίδες και Χρόνια Πολλά.
Και μην ξεχνάμε το ΟΧΙ δεν το είπε ούτε η στρατιωτική ούτε η πολιτική ηγεσία. Το είπε ο λαός και με το δικό του αίμα αντιστάθηκε για πάνω από 6 μήνες.
![]()
Τωρα να μην ανοιγω πληγες ,αλλα το οχι το ειπαν οι Εγγλεζοι(μεσω της δικης μας κυβερνησης).0 δε Μεταξας ειχε αρκετες "αγαπες" με τους Γερμανους.Αν ηταν στο χερι του, μαλλον θα τους ελεγε :περαστε.Τωρα οσο αφορα τον λαο ,συμφωνω και επαυξανω.
εγώ πάντως γέλασα με την γελοιογραφία που είχε τον ούγκανο έμα τυμί να λέει μεταξύ άλλων ότι "ο παλιόγερος ο γλέζος κατέβασε την τιμημένη γερμανική σημαία και ύψωσε την τιμημένη ελληνική"
Η ιστορία πάντα γράφεται από την πλευρά του νικητή. Και παρουσιάζει τα γεγονότα όπως θέλει να τα διαμορφώσει ο νικητής.
ο συγχωρεμενος ο πατερας μου,μου ειπε οταν ειμουν μικρος:παιδακι μου οι χειροτεροι δεν ειναι οι Αμερικανοι....πιο πουστης λαος απο τους Εγγλεζους δεν υπαρχει.