NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Τι περίμενες?
Να ρίξουν λεφτά στην Ελλάδα για να αναστήσουν τα moto Cris?????????
Καλά, η έμμεβου έχει αλλάξει πιο πολλά χέρΓια και από εκδιδόμενη στην γνωστή αμαρτωλή οδό...
Δεν είναι κακό να έχει ένα ωραίο πακετάκι χρημάτων από πίσω. Ως πρεστίζ φίρμα, πιθανώς ο όμιλος να την σπρώξει. Η μερσέντες έχει επίσης αγωνιστική παράδοση, πιθανολογώ ότι θα δούμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στα SBK.
οπως λέμε σκόντα Ξάνθης ξερω γω..
Φίου φίου φι φι φίου
Όχι η merc γαμώ το σπίτι τους.
Όχι η merc![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Ρε συ pipe ετυχε να δουλευω με e-class ενα φεγγαρι εξω. Που ειναι το αρχι-παππουδεξ μοντελο της Μερσεντες. Δεν ειναι καθολου ασχημο θα ελεγα. Δεν ηταν το ιδιο "κοφτερο" με το αντιστοιχο 5αρι της Μπεμβε, που επισης ειχε η επιχειρηση και ειχα δουλεψει, αλλα ηταν μια χαρα σβελτο παρ'ολα τα κιλα του και η ποιοτητα κυλησης και η σαφηνεια στο δρομο ηταν κορυφαια απλα.
Το clk επισης πολυ καλο αν και σου δινει μια αισθηση βαρους στις στροφες.
Ειναι πιο παιχνιδιαρικα τα bmw ενταξει, αλλα εσυ το ισοπεδωσες!
Πολυ καλυτερα απο το civic μου θα ελεγα...![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Αν μου χαρίσουνε merc την κάνουμε τράμπα με το civc όποτε γουστάρεις (κι άμα με ξαναδεις γράψε με)
Τα είπες μόνος σου στο ποστ σου.
Ναι μεν.... αλλά....
Ντάξει.... αν και....
Ε εγώ δίνω πολύ περισσότερη βαρύτητα.
Και για να μην παρεξηγηθώ, να πω ότι δεν μπορώ να αποφύγω το να βάζω και μπόλικη υποκειμενικότητα μέσα γιατί δεν τη χωνεύω με καμία Παναγία.
Πρέπει να κάνω διαλογισμό κανά 3ωρο για να δώσω σοβαρή κι "αντικειμενική" απάντηση στο αν η merc είναι για τα μπάζα ή για τα σκουπίδια![]()
το βλέπω έρχεται... vs θα γίνει κι αυτό......
υγ:τα μερκεντέ είναι για uninspired souls... τα εμε-βου όχι...