επειδή προγραμματίζω μία αγορά σύντομα και έχει περιορισμό από 300 ευρώ και πάνω για αποστολή, αν θέλει κανείς τίποτα μου λέει να το προσθέσουμε στο πακέτο....
επειδή προγραμματίζω μία αγορά σύντομα και έχει περιορισμό από 300 ευρώ και πάνω για αποστολή, αν θέλει κανείς τίποτα μου λέει να το προσθέσουμε στο πακέτο....
Είχα στείλει παλιά ένα mail διαμαρτυρόμενος για το γεγονός οτι πρέπει η παραγγελία να είναι άνω απο 300€ για να αποσταλεί και μάλιστα απο την στιγμή που πληρώνεις ίδια έξοδα αποστολής είτε είναι 50€ είτε 300€ και μου απάντησαν οτι τάχα μου θα έκαναν εξαίρεση αν θέλω κατι οπότε δεν χάνεις τίποτα να τους στείλεις ενα μήνυμα. Εκτός αν κάποιος θέλει κάτι και μοιράσετε τα έξοδα αποστολής. Απλά έχε υπόψιν σου οτι οι πιθανότητες να περάσει απο τελωνείο πια μια παραγγελία απο Αμερική έχουν αυξηθεί σε σχέση με το παρελθόν και με 300€ αξία προιόντων το τσεκούρι θα είναι λίγο βαρύ.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
εχουν μια αισθητή διαφορά κάποια προϊόντα, (για παράδειγμα dainese που κοίταξα) και λέω να το ρισκάρω. Πολύ χρήσιμη όμως η πληροφορία σου και ευχαριστώ.
Εισαι ακομα ανοιχτός;
το επεξεργάζομαι... ρίξε wish list σε πμ...
Το επεξεργαζομαι και γω και σου στελνω.
![]()
Τσεκάρετε και το Ισπανικό motocard για Dainese...
Τουλάχιστον σε ένα συγκεκριμένο μποτάκι είναι πιο φτηνό από το revzilla. Και ούτε περιορισμό στην παραγγελία έχει, και δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60 ευρώ, και φυσικά δεν πληρώνεις δασμούς.
Think faster than you ride
η αγορά ακυρώθηκε, για διαφορά 20 ευρώ παραπάνω σε ύψος παραγγελίας 150 προτιμήθηκε ελληνικό κατάστημα....
αλλά έτσι για το αρχείο να πω ότι ήταν ευγενικότατοι και εξυπηρετικότατοι...
Παίδες εγώ σκέφτομαι να σκάσω μια 500άρα περίπου για αυτήν
http://www.revzilla.com/motorcycle/y...aha-fz-07-2015
και δεν έχω ιδέα τί παίζει από τελωνεία κλπ...