το μηχανακι εχει 49Κ χλμ και απο τις 22Κ όταν και το πήρα, η συντηρηση του ήταν πάντα στην προβλεπόμενη ώρα.
λαδάκια κατά σειρά του εχω βαλει Spectro, Eneos, Castroll, όλα ημισυνθετικά 10w-40.
Και οι ερωτησεις.
α)Πόσο εκτεταμένη σας φαίνεται η φθορά;
β)Τι μπορεί να προκάλεσε αυτή τη φθορά;
γ)υπάρχει τρόπος να επισκευαστεί οικονομικα;
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Γουατ δε...
τους μέτρησες τους εκκεντροφόρους σύμφωνα με το μανουάλι;
πιθανον ο προηγουμενος να μην προσεξε καποια στιγμη τα λαδια και να ψιλοαρπαξε οποτε το πηρες ετσι και εφοσον το συντηρεις σωστα παραμενει ετσι
το αρπαγμα στην κεφαλη πιθανον να οφειλεται σε λαθος σφιξιμο του καβαλετου
δεν νομιζω πως ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα που να αξιζει να γινει επισκευη ειχε καποιο συμπτωμα;
Αν είναι οι διαστάσεις του "αμύγδαλου" σωστές και εντός ορίων, άντε πες να μην ανησυχήσεις ακόμα. Αλλά η ανομοιόμορφη φθορά στα "αμύγδαλα" και στις έδρες ίσως είναι κακή συναρμολόγηση από το εργοστάσιο (αν δεν το είχε ανοίξει ο προηγούμενος) ή το άφησε ο πρώην κάτοχος χωρίς λάδι;
Προφανώς το μηχανάκι δεν στρώθηκε σωστά από τον προκάτοχό του όπως και πολλά χωσίματα όταν ήταν κρύο.
Δεν ξέρω αν ρεκτιφιάρονται οι εκκεντροφόροι και οι έδρες τους ή όποια άλλη διαδικασία ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Η φθορά φαίνεται μεγάλη στα δικά μου άπειρα μάτια πάντως.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
όχι συμπτωμα, τέτοιο που να μπορώ εγώ να εντοπίσω, δεν παρουσιασε.
και τα ταξιδάκια μου κάνω,και το γκαζι του όταν θέλω το έχω,και γενικώς το ευχαριστιέμαι χωρίς όμως να το σκίζω.
Αύριο που θα πάω για να δεθεί παλι,θα τσεκάρουμε τις διαστάσεις στα αμύγδαλα.
Πάντως τωρα που κοιτάω τις φωτό, το άρπαγμα στην κεφαλή δείχνει πιο βαρβάτο στη φωτό απο ότι με το ματι.
οι γρατζουνιές είναι ανεπαίσθητες με το γυμνό χέρι
Είναι και το Ζ μηχανάκι που σκίζεται γενικώς.
Καβαλάει ο άλλος και όπως είναι κρύο αρχίζει τα παντιλίκια (για τον προηγούμενο μιλάω).
ε ναι του πούστη.
Και άλλη μια ερωτηση.
εγω εδώ και 2-3 αλλαγες λαδιών βαζω Καστρολ (είχα βρει μια άκρη και πηρα κούτα μισοτιμής)
ο φίλος που βοηθάει, τα εχθρεύεται όπως τα βαμπίρ το ασήμι.
να τον ακούσω και να ξαναπαω σε σπεκτρο (ή τορκο) , ή να μείνω με αυτα που εχω μεχρι να μου τελειωσει η κουτα;