Καλησπερα
Πείρα ένα crypron x(20.000 χλμ) και δυστυχώς μου έχει παρουσιάσει ένα πρόβλημα με την εκινιση...όταν είμαι πχ σταματημένος σε ένα φανάρι και έχω πρώτη και πάω να δωσω λιγο γκάζι υπάρχει περίπτωση να σβήσει.Γνωρίζει κανείς τίποτα?
Καλησπερα
Πείρα ένα crypron x(20.000 χλμ) και δυστυχώς μου έχει παρουσιάσει ένα πρόβλημα με την εκινιση...όταν είμαι πχ σταματημένος σε ένα φανάρι και έχω πρώτη και πάω να δωσω λιγο γκάζι υπάρχει περίπτωση να σβήσει.Γνωρίζει κανείς τίποτα?
Άλλο το< υπάρχει περίπτωση>- σήμαινει ότι πάει να σβήσει
Άλλο το σβήνει,αν σου σβήνει στο μικρό άνοιγμα τού γκαζιού σαν ατροφια, με υποψία να παίρνει κάπου αέρα.
Αν έχεις φίλτρο βενζίνης,τσεκαρε το, αν δεν το έχεις αλλάξει ποτέ άλλαξε το
Ξεβιδωσε λιγο τη βιδα του ρελαντι. ΠΡΟΣΕΞΕ, για τη βιδα του ρελαντι μιλαω. Μην πειραξεις τιποτε αλλο και γινει χοντρη ζημια. Πιστευω να μιλαω σε ανθρωπους υπευθυνους.
Ξεβιδωσε 1/4 της στροφης καθε μερα. Βολταρε το. Αν το ξανακανει, αλλο 1/4. Βολταρε το μεχρι να εξαλειφθει το σβησιμο.
Αν το παραχεσεις θα γρατσουναει τις ταχυτητες.
Ρε σεις, εχει βαλβιδα ρελαντι το Χ? Ή λεω λαμακιες? Λογικα εχει. Τα σωστα μηχανακια εχουν.
και σε μένα τόκανε και εξαφανίστηκε όταν άλλαξα τη ντίζα γκαζιού αλλά δεν ξέρω αν προέρχεται από κει...![]()
Δε σηκωνει τοσο πολυ στροφες η βαλβιδα του ρελαντι μωρε. Το ρεαντι το ελεγχει ο εγκεφαλος και προσπαθει να το κρατησει σε σταθερη τιμη.
ξεβιδωνοντας/βιδωνοντας τη ομως ελεγχουμε την ταχυτητα που θα πιασει τη σταθερη τιμη.
προσπαθω να το εξηγησω με δικα μου λογια. Δε ξερω αν γινομαι κατανοητος.
Καθαρισε την πεταλουδα και ασε τα ρελαντια στην ησυχια τους.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!