Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: τροχονόμοι

τροχονόμοι

ρε παιδια το ειχα σκεφτει να το αναφερω αλλα το ξεχνουσα, σημερα που μου ξαναετυχε ειπα να το αναφερω...

Δεν ειναι ρε παιδες επικινδυνο μερικες φορες να οδηγεις στη λεοφωρο και απο τα αυτοκινητα να μην εχεις καλη ορατοτητα και ξαφνικα να βλεπεις το χερι του τροχονομου να σου λεει στοπ????

Τα αυτοκινητα μπροστα σου να κοκαλονουν, πεζοι να περνανε και εσυ να πιανεις την καρδια σου για να μη φυγει απο τη θεση της!

Μου εχει τυχει ως πεζος, ευτυχως, να δω φρενα πανικου, λαστιχα να μενουν στο δρομο, απο αυτο & μοτο που βλεπουν τελευταια στιγμη τον τροχονομο να τους λεει να σταματησουν

αυτα.........

και καλα κρασια!!!!!!!!!

Όταν η πόλη κοιμάται.......

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    γεγονός

πολλές φορές κάθονται σε σημείο που δεν τους βλέπουν όλοι οι εμπλεκόμενοι σε μια διασταύρωση

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Μου έχει τύχει πολλές φορές κυρίως με το αυτοκίνητο.

Φυσικά και τους την έχω πει μερικές φορές που τα έχω δει όλα αλλά τι να σου κάνουν και αυτοί; Στέλνουν έναν τύπο να κουμαντάρη Κατεχάκη + Κηφισίας......
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

και να ητανε μονο αυτο , εχετε δει κανενα τροχονομο να κανει σινιαλα σωστα? εγω κανεναν τα 10 χρονια που οδηγω. Σαν να κανουν τσομπανηδες και να σαλαγανε τα γιδια ειναι , ειδικα δε ειναι ενας στο πειραια που σφυραει με το στομο και κουναει τα χερια σα πιγκουινος.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ:

ΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!!!!

Και δυστυχώς ο αναθεωρημένος ΚΟΚ *αφαίρεσε* τη σχετική παράγραφο, όπου έλεγε ότι για να πάρουν τον έλεγχο μιας διασταύρωσης πρέπει πρώτα να απενεργοποιούν τους σηματοδότες (πλην υπερέκτακτων περιπτώσεων).

Οι τροχονόμοι, πέραν του ότι 9 στις 10 φορές δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω από τα φανάρια, θέτουν σχεδόν πάντα σε κίνδυνο τις ζωές των πεζών!

Όπως θα έχετε καταλάβει καλά, εξυπηρετούν μόνο τη διέλευση επισήμων και άλλων υπηρετών του λαού! αχαχουχα!
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Περιστατικο...

Οδηγωντας σαν σιφουνας...το ΜΤΧ 50 μου σε ηλικια 14 χρονων, ανεβαινω προς βορεια προαστεια και στο φαναρι του Νιμιτς που εχεις επιλογη να κανεις και αριστερα, χωνομαι για να περασω απο αριστερα και να ξαναμπω πριν τη νησιδα....Ελα ομως που εχει τροχονομο εκει που εχω υπολογισει να κανω τη σφηνα...του πατησα το ποδι και εφυγα χεσμενος ακουγοντας τα ουρλιαχτα και τα μπινελικια....Εμμμ και αυτοι οπου θελουν καθοντε....:wacko:
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ:

Και δυστυχώς ο αναθεωρημένος ΚΟΚ *αφαίρεσε* τη σχετική παράγραφο, όπου έλεγε ότι για να πάρουν τον έλεγχο μιας διασταύρωσης πρέπει πρώτα να απενεργοποιούν τους σηματοδότες (πλην υπερέκτακτων περιπτώσεων).

Οι τροχονόμοι, πέραν του ότι 9 στις 10 φορές δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω από τα φανάρια, θέτουν σχεδόν πάντα σε κίνδυνο τις ζωές των πεζών!

Όπως θα έχετε καταλάβει καλά, εξυπηρετούν μόνο τη διέλευση επισήμων και άλλων υπηρετών του λαού! αχαχουχα!

Εϊσαι 1000% σωστός!

Και όπως είπαν κάνουν κάτι συνιάλα του στυλ "έα φιλαράκο λίγο πιο εδώ, όπω μπάρμπα, ει ψιτ εσύ" κλτ κτλ......
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Παλαιό μέλος
    προσοχη στην ανοδο της Κηφησιας στο υψος της Πανορμου. Καθε φορα που παω να περασω απο εκει, απο τη λεωφορειολωριδα, το φαναρι μπροστα μου ειναι πρασινο, αλλα ο τροχονομος εχει αντιθετη γνωμη. Το κακο ειναι οτι παντα γινεται ορατος οταν φθανω κοντα στο φαναρι, αφου μεχρι εκει τον κρυβουν τα αυτοκινητα. Προσοχη λοιπον γιατι το πρασινο δεν ειναι παντα πρασινο.......................
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

προσοχη στην ανοδο της Κηφησιας στο υψος της Πανορμου
    το περιστατικο που ανεφερα πιο πανω με τα φρενα πανικου ειναι για το φαναρι της Πανορμου με Κηφισιας

εμενα αυτο που μου ετυχε σημερα ειναι στο αμεσως προηγουμενο φαναρι που εχει μια εκκλησια στα δεξια
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    του πατησα το ποδι και εφυγα χεσμενος ακουγοντας τα ουρλιαχτα και τα μπινελικια....Εμμμ και αυτοι οπου θελουν καθοντε....:wacko: [/B]
    Καλα του εκανες...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    Στο φανάρι της Μεσογείων απ'έξω από το Ερρίκος Ντινάν είμαι με το αυτοκίνητο και βλέπω το φανάρι κόκκινο και ουρά αυτοκινήτων σε αριστερή και μεσαία λωρίδα. Η δεξιά είναι άδεια και την επιλέγω αμέσως. Με το που πλησιάζω το φανάρι αυτό γίνεται πράσινο. Τελευταία στιγμή βλέπω ότι υπάρχει τροχονόμος και δίνει σήμα για κόκκινο ακόμα. *Φρένα*. Αν συνέχιζα και πέρναγε κανένας πεζός θα τον είχα μασήξει...

Η απενεργοποίηση των φαναριών ή η λειτουργία τους σε παλλόμενο πορτοκαλί πιστεύω θα βοηθούσε αρκετά...
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Γιά κάτσε, για κάτσε... πολύ σκληρά αυτά που λες... πού τα στηρίζεις;

Δώσε λινκ ή κάτι αντίστοιχο... αλλιώς θα θεωρήσω ότι λες πατάτες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    Γιά κάτσε, για κάτσε... πολύ σκληρά αυτά που λες... πού τα στηρίζεις;
    Δώσε λινκ ή κάτι αντίστοιχο... αλλιώς θα θεωρήσω ότι λες πατάτες.
    Έχεις το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα να θεωρήσεις ό,τι θέλεις!!!

Κατά τ'άλλα εδώ είναι ο ΚΟΚ, ο αναθεωρημένος... make some coffee...

---

Και για να σου ανοίξω κι άλλο λίγο την όρεξη, θα πω ότι και οι ίδιοι οι δρόμοι είναι παράνομοι (η χάραξή τους, ο τάπητας, η ...λαδομπογιά τους κ.α.), καθώς και η σήμανση/διαγράμμιση/σηματοδότηση. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΓΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ! Οι τροχονόμοι είναι ψιλά γράμματα...

Ας μη χαλάσουμε το ποστ με διάφορα ξεκάρφωτα παραδείγματα...
    ---

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    όπα μην τα κάνουμε και όλα ίσιωμα.

9 στις 10 βοηθούν τους επίσημους.
    οκ,δηλαδή όταν παιρνούν οχήμα με φάρο
    (ασθενοφόρα-πυροσβετικά-περιπολικά)
    δεν βοηθάει να είναι τροχονόμος εκεί έτσι?

Τιποτα για το επικίνδυνο της εργασίας, να στέκεσαι και να έχεις τον κάαθε κάφρο που θα σου πατήσει το πόδι στην καλύτερη ή θα σε κάνει χαλκομανία???
    να πούμε και για λιοπύρια ή νεροποντές.

Οσο για το ξαφνικό χέρι του τροχονόμου
    που θυμήθηκε και σήκωσε για να μας κάνει στοπ,μήπως ,λέω μήπως,η ταχύτητα μας δεν είναι η πρέπουσα,για αυτό και ο πανικός?

πάντα μας φταίει ο άλλος....
    άνθρωποι είμαστε εμείς,άνθρωποι και οι τροχαίοι
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Paparazzi-τροχονομοι
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2005, 00:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε