Ξημερωνει μια δυσκολη,μοναχικη μερα,για πολυ κοσμο.Οσοι μπορειτε,καντε αυτο που πρεπει.
Αγαπητοι συμφορουμητες και συμφορουμητισσες,αν και δεν μου αρεσουν οι ευχες,ευχομαι τα καλυτερα.
Ξημερωνει μια δυσκολη,μοναχικη μερα,για πολυ κοσμο.Οσοι μπορειτε,καντε αυτο που πρεπει.
Αγαπητοι συμφορουμητες και συμφορουμητισσες,αν και δεν μου αρεσουν οι ευχες,ευχομαι τα καλυτερα.
Ρεπαρο τουμοροου,η κυρά δουλεύει πρωί και βράδυ, εγώ θα ψήνω στο χωριό, όποιον τον βγάλει ο δρόμος έχει φαγητό και πιωμα.
Καλά χριστούγεννα σε όλους
Χρόνια πολλά και με υγεία σε όλους.
Καλά να περάσετε.
Sent from me using a computer.
Χρονια πολλα και καλα.
καλες γιορτες με ομορφες στιγμες και πολλη αγαπη.
Καλές Γιορτές σε όλους...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Καλές γιορτές σε όλους με Υγεία και χαρά!!
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
να μην ξεχναμε μερες που ειναι ανθρωπους που εχουν αναγκη την παρεα μας η την βοηθεια μας(συγγενεις,γιαγιαδες-παππουδες,φιλους,η καποιον αγνωστο)το λιγο για εμας για καποιους ειναι πολυ
καλα να περασετε ολοι,προσοχη στους δρομους οσοι ταξιδεψετε για να τα λεμε και αυριο εδω.
ωρα να αναψω φωτια
see ya
Υγεια παιδες,χαρα και να περναμε ομορφα!!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Καλά Χριστούγγενα σε όλους και τις οικογένειες σας,να μαστε πάντα καλά όρθιοι και να γεμίζουμε με βόλτες και χιλιόμετρα τις "αγαπημένες" μας.Υγεία πάνω απ' όλα και όλα τα άλλα μετά έρχονται
Kαλές Γιορτές σε όλους!
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Χρόνια πολλά αδέλφια σε εσάς και όσους αγαπάτε ευτυχία αγάπη μα προπάντων και κυριότερα υγεία σε όλους σας
Με καλές βόλτες και κυρίως καλές επιστροφές