Το εφερνε αλλά δεν ήταν γρήγορο ούτε είχε εντυπωσιακές επιδόσεις, ενω και το αρκετό βαρος (σιδερενιο ψαλίδι κλπ), τα 2 αμορτισέρ και το 5ταχυτο κιβώτιο δεν βοηθούσε και δεν πούλησε σχεδόν καθόλου.
Σχεδόν όλοι αγοράζουν διαβαζοντας το προσπέκτους και 70 περίπου ίπποι και τελική κοντα στα 200 απο 4κύλινδρο με 750cc για τον πολύ κόσμο είναι 'λίγα'.
Κι όμως ειναι αρκετά για να ευχαριστηθείς οδήγηση σε επαρχιακούς και αυτα τα μοτέρ εχουν απολαυστική ροπή απο χαμηλά.
Το CB Sevenfifty έχει ήσυχο έως πολύ ήσυχο μοτέρ που προέρχεται απο το παλιότερο CBX 750, εχει και υδρυλικα αυτορυθμιζόμενες βαλβίδες που δεν χρειάζονται ποτέ ρύθμιση.
Παρόμοιο μηχανακι ειναι το Kawasaki ZR7 που επίσης δεν πούλησε καθόλου, μονο εγω και μερικοί ακόμα το πήραν.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957