Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: KTM 990 SD

Παλαιό μέλος

KTM 990 SD

εχω ενα θεμα στο τερατακι μου,οταν πιεσω τα φρενα μου σβηνει
    κατι διαβασα οτι η τρομπα ειναι στο πισω μερος του τεποζιτου και με το φρεναρισμα αδειαζει η τρομπα, αλλοι λενε οτι με το που αλλαξανε φιλτρο βενζινης εφτιαξε, αλλοι καταργησαν το φιλτρο που εχει μεσα στο τεποζιτο και βαλανε ενα εξωτερικο
    η ktm δινει το εσωτερικο φιλτρο σαν κιτακι και το χρεωνει κανα κατοσταρικο(δεν ρωτησα ακομα,απο οτι διαβασα σε ξενα φορουμ)
    λεω να του βαλω ενα εξωτερικο αλλα δεν ξερω τι πιεση δινει η τρομπα και τι διαμετρο εχει το σωλινακι της βενζινης
    ειναι κανενας που το εχει αντιμετωπισει αυτο?

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Μου το εκανε και μενα αλλα σε τρακ ντει που πιεζα πολυ στα φρενα και ημουν στη ρεζερβα απο καυσιμα...στο δρομο ποτε ακομα και αν ημουν ρεζερβα...

Αυτο για το κιτακι φιλτρο καυσιμου παιζει πολυ να ειναι μεσα στη βρωμια και στη μαυριλα οποτε να χρειαστεί να το αλλαξεις.ποσα χλμ εχει το μηχανακι ;

Παλαιό μέλος
    γυρω στα 30000χλμ
    σκεφτομαι να βαλω εξωτερικο φιλτρο και να καταργησω το μεσα μετα τη τρομπα

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Στα 10κ χλμ που το ειχα παει για σερβις, ο μαστορας ειχε τσεκαρει φιλτρο καυσιμου και μου το ειχε δειξει ,ηταν μεσα στη βρωμα και μου ειχε πει οτι καλυτερα να το αλλαζα και οντως το ειχα αλλαξει ,κοστος 80 ευρω λογω του οτι ειναι κιτ,μια χαρα το ειπες και συ.

Δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα με το δικο μου μονο 2 -3 περιπτωσεις στις συνθήκες που σου περιεγραψα πιο πανω...

Εξωτερικο φιλτρο δε του ειχα βαλει.. .

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex k8 Προβολή μηνύματος
    γουέλκαμ του δε κλαμπ
    Η χειρότερη από όσες μου έσβησε: Αττική οδός πλακωμένο από αεροδρόμιο προς Ελευσίνα, έξοδος Κύμης τελευταίο κατέβασμα σε 3η (με αγαπησιάρικες διαθέσεις προς τη στροφή...) ενώ είχε ξεκινήσει η στροφή. ΤΣΑΦΦΦΦ. Φυσικά μπλόκαρε ο τροχός και δεν ξέρω γιατί δεν έφαγα τα μούτρα μου.
    Το πρόβλημα στο δικό μου βελτιώθηκε με αλλαγή φίλτρων τρόμπας (τα πήρα από τον Jerf πολύ πιο φθηνά απ ότι κόστιζαν στην αντιπροσωπία) και επίσης επειδή είχε εξάτμιση και πρόγραμμα, ο μάστορας τάπωσε ένα ματζαφλαράκι που όλο ξεχνάω πως λέγεται αλλά θα σου πουν τα παιδιά.
    Γενικά πάντως υπάρχει θέμα όχι με την ποιότητα της τρόμπας αλλά με με την τοποθέτησή της στο ντεπόζιτο και με λίγη βενζίνη και γερά φρένα το μοτέρ σβήνει
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος
    ωραια δηλαδη μονο σουζα οχι φρενα πουθενα!
    ματζαφλαρακι=sas και εμενα ταπωμενο ειναι
    τι φιλτρα ειναι αυτα gefr?

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    ναι το sas λέω
    ο Jerf είναι μέλος του φόρουμ ρώτα τον
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

FFWD Το avatar του/της DimST
    Για 'μένα απέφυγε το εξωτερικό φίλτρο βενζίνης, απλά να συντηρείς το εργοστασιακό ή όποιο βάλεις εν πάση περιπτώση κάθε δεύτερο σέρβις. Το πρόβλημα δυστυχώς είναι συνηθισμένο στα πρώτης γενιάς sd990. Το sas - αυτό μάλλον εννοείς endopandou δεν εξυπηρετεί κάτι περαν απο τη μείωση των γνωστών "σκασιμάτων" στο κλείσιμο γκαζιού.

Παλαιό μέλος
    για πιο λογο να αποφυγω το εξωτερικο φιλτρο, ισα ισα που θα ειναι και πιο ευκολη η αντικατασταση του

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    για πιο λογο να αποφυγω το εξωτερικο φιλτρο, ισα ισα που θα ειναι και πιο ευκολη η αντικατασταση του
    Για να προστατεψεις την τρομπα
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος
    πριν τη τρομπα εχει ενα αλλο φιλτρο που ειναι σαν σακουλακι, αυτο δεν καταργηται!

FFWD Το avatar του/της DimST
    Δύο οι λόγοι. Λιγότεροι ή μειωμένου μήκους αγωγοί βενζίνης υπο πίεση "εκτεθειμένοι" και παράλληλα αποφυγή αύξησης θερμοκρασίας βενζίνης με τους αγωγούς που είναι στη "λάβα" του μοτέρ

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimST Προβολή μηνύματος
    Δύο οι λόγοι. Λιγότεροι ή μειωμένου μήκους αγωγοί βενζίνης υπο πίεση "εκτεθειμένοι" και παράλληλα αποφυγή αύξησης θερμοκρασίας βενζίνης με τους αγωγούς που είναι στη "λάβα" του μοτέρ
    πολυ καλοι λογοι λοιπον για να αποφυγω το εξω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    κατι διαβασα οτι η τρομπα ειναι στο πισω μερος του τεποζιτου και με το φρεναρισμα αδειαζει η τρομπα, αλλοι λενε οτι με το που αλλαξανε φιλτρο βενζινης εφτιαξε, αλλοι καταργησαν το φιλτρο που εχει μεσα στο τεποζιτο και βαλανε ενα εξωτερικο
    η ktm δινει το εσωτερικο φιλτρο σαν κιτακι και το χρεωνει κανα κατοσταρικο(δεν ρωτησα ακομα,απο οτι διαβασα σε ξενα φορουμ)
    λεω να του βαλω ενα εξωτερικο αλλα δεν ξερω τι πιεση δινει η τρομπα και τι διαμετρο εχει το σωλινακι της βενζινης
    ειναι κανενας που το εχει αντιμετωπισει αυτο?
    Μου συνέβαινε και εμένα αλλά μόνο όταν ήμουν πλακωμένος και φρέναρα απότομα. Σε έντο δεν το έκανε ποτέ . Δεν το χα συζητήσει ποτέ στο συνεργείο γιατί νόμιζα ότι κάτι έκανα εγώ στο συμπλέκτη προς το τέλος και νέκρωνε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    ναι το sas λέω
    ο Jerf είναι μέλος του φόρουμ ρώτα τον
    Παρακαλώ θερμά μη μου σκοτώνεις το όνομα.
    Κίτ φιλτράκια με 27€, σαν τα μανήσια, εσωτερικά.
    Γειά χαρά.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ktm Super Duke 990
    από kyriakosVFR στο forum KTM
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2008, 17:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας