Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Ανάκληση για κάτι που έχω αλλάξει και πληρώσει...

Αντιδραστικό μέλος Το avatar του/της RAMMSTEIN

Ανάκληση για κάτι που έχω αλλάξει και πληρώσει...

καλησπέρα
    προ διετιας σε κανονισμενο servis σε γνωστο συνεργειο BMW βρηκαν το μουαγιε ραγισμενο. μου το αλλαξαν εννοείται και αν θυμαμαι καλα πληρωσα το ανταλλακτικο κατι γυρω στα 200 ευρω συν την εργασια. ρωτοντας τον μαστορα στην συνεχεια μου ειπε ο τι το αρχικο μουαγιε ηταν από μαντεμι γιαυτο και ραγιζαν και τωρα είναι αλουμινενια αρα δεν εχω φοβο πια. αλλα η αλλαγη υλικου μου εκανε εντυπωση, δεν αλλαζει η εταιρια το υλικο αν δεν εχει διαπυστωσει ότι υπαρχει πρόβλημα. στην περιπτωση μου λοιπον που είναι ηδη αλλαγμενο το ανταλακτικο και πληρωμενο ξερετε αν μπορω να κανω κατι η απλα είμαι από τους ατυχουσ που εμφανιστηκε το πρόβλημα πριν την ανακληση οποτε απλα δεν γινεται κατι.
    ευχαριστω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Διαχωρίστηκε από το thread της ανάκλησης.

Αν έχεις παραστατικά που να αποδεικνύουν πως έκανες τις εργασίες της ανάκλησης πριν αυτή ανακοινωθεί και τις πλήρωσες, επικοινώνησε με την BMW στην Ελλάδα και μετά στη Γερμανία.

Κράτα μικρό καλάθι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Αντιδραστικό μέλος Το avatar του/της RAMMSTEIN
    δευτερα θα περασω να ρωτησω εννοείται απλα ειπα μηπως εχει τυχει σε καποιον στο παρελθον και ξερει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αν η ανακληση αφορα τον αριθμο πλαισιου σου πρεπει να αποζημιωθεις

Αρχαιολογικό μέλος Το avatar του/της tomy
    Οταν παράγγειλα την μηχανη, πισω το 2010 απο τον Παναγιωτοπουλο, ειχα ζητήσει σαν επιπλεον εξοπλισμό drop sensor που εως τοτε δεν ηταν μέρος του βασικού εξοπλισμού. Ειχα διαβάσει πως σε περιπτωση απλής πτώσης ο κινητήρας συνέχιζε να λειτουργεί, γέμιζε λάδι και καταστρεφόταν ή πάθαινε σημαντικές ζημιές. Τελικα η bmw αναγνώρισε το λάθος της και στα πλαίσια ευρύτερης ανάκλησης τοποθετούσε και drop sensor. Προς τιμη του ο κος Παναγιωτοπουλος πιστωσε το ποσο, αν θυμάμαι καλα 180€, άμεσα..
    Πιστεύω οτι και εσυ αν διεκδικήσεις επιστροφή των χρημάτων σου δεν θα εχεις θεμα..

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    το μόνο που δικαιούσαι είναι να κάνεις την ανάκληση αν φυσικά το πλαίσιό σου είναι εντός της λίστας.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2008, 12:36
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2008, 07:47
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2007, 08:42
  4. Απαντήσεις: 207
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2005, 21:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε