... Εκτός απο την χαμένη Παιδική μου αθωότητα...
και τα χαμένα ποιήματα !!!
Αναζητώ ...
Αναζητώ ...
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Ήμαρτον ποια με τα ποιήματα και την αμπελοφιλοσοφία, κάθε ποίημα και ένα ποστ, όλο το συγκεκριμένο forum είχε γεμίσει ποιήματα από δύο συγκεκριμένα άτομα.
Προφανώς το forum στο ΜΟΤΟ.GR δεν δημιουργήθηκε για να αντιγράφουμε τα ποιήματα και τα τραγουδάκια που μας αρέσουν
na sou po re mat piso apo to ntoulapi me ta piata kitakses?Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Αναζητώ ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
na sou po re mat piso apo to ntoulapi me ta piata kitakses?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Είσαι ισοπεδωτής ρεε
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το Συγκεκριμένο τμήμα του "φόρουμ " αναφερόταν σε έναν αν μη τι άλλο αξιόλογο άνθρωπο των γραμμάτων και όσο για τις αντιγραφές τη στιγμή που αναφέρεσαι σε γραπτό ενός διαφορετικού ανθρώπου τότε ναι είναι αντιγραφή σκέψου όμως τον χρόνο που διαθέτη κάποιος για να φέρει στην επιφάνεια το έργο ενός καλλιτέχνη ... Εξάλλου δεν είναι ένα πόνημα που αρέσει μόνο σε δύο μόνο άτομα σχεδόν όλοι μπαίνετε και τα διαβάζεται και ίσος μερικοί να ταξιδεύετε με αυτά . Άλλωστε η Μοτοσικλέτα και η ποίηση συμβαδίζουν ... με τρόπο θα έλεγα αλληλένδετο , αν κατανοήσουμε την ποίηση και την αποδεχθούμε δίχως να την χλευάζουμε ίσος κατανοήσουμε και την ιδέα της Μοτοσικλέτας ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Ήμαρτον ποια με τα ποιήματα και την αμπελοφιλοσοφία, κάθε ποίημα και ένα ποστ, όλο το συγκεκριμένο forum είχε γεμίσει ποιήματα από δύο συγκεκριμένα άτομα.
Προφανώς το forum στο ΜΟΤΟ.GR δεν δημιουργήθηκε για να αντιγράφουμε τα ποιήματα και τα τραγουδάκια που μας αρέσουν
Όλα είναι μυαλό ... και όλα είναι Ποίηση...
Καλά ταξίδια ...
kitakse mat o monos tropos na simvadisoun i pioisi ke i motosikleta ine na exi enas pioitis mia motosikleta gia metaforiko meso etsi malista mporoun na simvadisoun....Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
. Άλλωστε η Μοτοσικλέτα και η ποίηση συμβαδίζουν ... με τρόπο θα έλεγα αλληλένδετο ,...
:rotflmao: :rotflmao:
ala me aftin tin nootropia an enas pioitis kratai mia xrisimopioimeni kapota ke proxorai tote mpori na simvadisi ke me mia xrisimopioimeni kapota i pioisi...
:rotflmao: :rotflmao:
katalaves?
ke kapioi pou exou anazitisis peri simvadiseon diaforon antikimenon me tin pioisi den erxonte se ena motosikletistiko foroum
pane se kati ala pou exoun gia titlo tous ti ine o an8ropos ti ine to zoumi tou
ke ama psaksis 8a vris eki ke ena pioima mou gia ena filou mou pou exi ena jeep markas rocsta...
to opio pai os eksis
ka8omoun sto mpalkoni mou
ke diavaza kavafi
ke sida stin jeepa na pernas
pou emiaze me skafi....
Και ποιος σου είπε ότι μοιραζόμαστε όλοι την ίδια κοσμοθεωρία; Και αν εγώ είμαι ψωνισμένος με τη μαγειρική να σας γεμίσω 30 ποστ λαχανάκια βρυξελλών με γλυκόξινη σάλτσα;Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Το Συγκεκριμένο τμήμα του "φόρουμ " αναφερόταν σε έναν αν μη τι άλλο αξιολογο άνθρωπο των γραμμάτων και όσο για τις αντιγραφές τη στιγμή που αναφέρεσε σε γραπτό ενός διαφορετικόυ ανθρώπου τότε ναι είναι αντιγραφή σκέψου όμως τον χρόνο που διαθέτη κάποιος για να φέρη στην επιφάνεια το έργο ενός καλλιτέχνη ... Εξάλου δέν είναι μόνο έργο που αρέσει μόνο σε δυό μόνο άτομα σχεδόν όλοι μπένεται και τα διαβάζεται και ίσος μερικοί να ταξιδεύεται με αυτά . Αλλωστε η Μοτοσυκλέτα και η ποίηση συμβαδίζουν ... με τρόπο θα έλεγα αλληλένδετο , αν κατανοήσουμε την ποίηση και την αποδεχθούμε δίχως να την χλευάζουμε ίσος κατανοήσουμε και την ιδέα της Μοτοσυκλέτας ...
Ολα είναι μυαλό ... και όλα είναι Ποίηση...
Καλα ταξιδια ...
Πάλι τα ίδια θ'αρχίσουμε;
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΣΗ.GR
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ_ΚΑΝΩ_COPY_PASTE_ΟΤΙ_ΜΟΥ_ΕΡΘΕΙ_ΣΤΟ_ΚΕΦΑΛΙ.GR
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΑ_ΦΩΣ_ΚΑΙ_ΜΠΗΚΑ.GR
Φτιάξατε ένα ποστ ΠΟΙΗΣΗ και το αφήσαμε απείραχτο να ψάξετε τις χαμένες αθωότητες και τα νιάτα σας που χάθηκαν στο γλυκοφέγγαρο που στάζει αυγερινό...
Αλλά το ρητό παν μέτρον άριστον δεν το μάθατε στο σχολείο και το ποστ αυτό δεν σας φτάνει για τις ποιητικές σας ανησυχίες... Θέλεις ένα ποστ για κάθε ποίημα μέσα στο moto.gr. Και ο Χ άλλος που θα γράψει ένα ποστ με το δικό του προβληματισμό, θα πρέπει να πέσει στη 2η σελίδα γιατί η 1η έχει καταληφθεί σε μόνιμη βάση από copy/paste ποιήματα.
Κομμένη λοιπόν η παπαρολογία και τα υπονοούμενα περί φασισμού, εξουσίας και λοιπών χαρακτηρισμών για να μην το χοντρύνουμε περισσότερο!![]()
Θάνος..
ΛΕΩ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ...
ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ..ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΛΙΑΧΤΙΔΕΣ ΠΕΣΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ...
ΝΑ ΜΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ...
ΝΑ ΧΕΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΜΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ...
ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ...
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΩ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ...
ΑΧ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ ...
ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ...
ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ...
ΦΑΣΙΣΤΕΣ..ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ..
:a44:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Και ποιος σου είπε ότι μοιραζόμαστε όλοι την ίδια κοσμοθεωρία; Και αν εγώ είμαι ψωνισμένος με τη μαγειρική να σας γεμίσω 30 ποστ λαχανάκια βρυξελλών με γλυκόξινη σάλτσα;
Πάλι τα ίδια θ'αρχίσουμε;
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΣΗ.GR
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ_ΚΑΝΩ_COPY_PASTE_ΟΤΙ_ΜΟΥ_ΕΡΘΕΙ_ΣΤΟ_ΚΕΦΑΛΙ.GR
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΑ_ΦΩΣ_ΚΑΙ_ΜΠΗΚΑ.GR
Φτιάξατε ένα ποστ ΠΟΙΗΣΗ και το αφήσαμε απείραχτο να ψάξετε τις χαμένες αθωότητες και τα νιάτα σας που χάθηκαν στο γλυκοφέγγαρο που στάζει αυγερινό...
Αλλά το ρητό παν μέτρον άριστον δεν το μάθατε στο σχολείο και το ποστ αυτό δεν σας φτάνει για τις ποιητικές σας ανησυχίες... Θέλεις ένα ποστ για κάθε ποίημα μέσα στο moto.gr. Και ο Χ άλλος που θα γράψει ένα ποστ με το δικό του προβληματισμό, θα πρέπει να πέσει στη 2η σελίδα γιατί η 1η έχει καταληφθεί σε μόνιμη βάση από copy/paste ποιήματα.
Κομμένη λοιπόν η παπαρολογία και τα υπονοούμενα περί φασισμού, εξουσίας και λοιπών χαρακτηρισμών για να μην το χοντρύνουμε περισσότερο!![]()
Ωραία τα λες και ίσος έχεις δίκιο από την πλευρά σου αλλά δεν δέχομαι
Την άποψη σου …
Αν θεωρείται προβληματισμό και ταξίδι του νου το ποια μηχανή να πάρω
Μετά από αυτή που έχω , τι χρώμα μπουζί να βάλω και αν τα λάστιχα θα με κρατάνε
Όρθιο στο δρόμο τότε καθίστε και αναρωτηθείτε …
Και όχι για χόντρυνε το … με απειλές και επιθετικό ύφος δεν πρόκειται
Να πετύχεις τίποτα …
![]()
ke epitelous vgale aftin tin ipografi tou malaka kariotakiΑρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Την άποψη σου …
Να πετύχεις τίποτα …
![]()
ke an den valis skoulariki
ola ston patera sou......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Την άποψη σου …
Να πετύχεις τίποτα …
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
...
Για τό μέγεθος του κρυφού Φασισμού και της κατάχρησης Εξουσίας που κρύβη ο κάθε τυχαίος ...Με βρίσκεις αρκετά επιθετικό;Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
... και αναρωτιέμαι ...
Τί είδους μικρόνοες ,χειριλάτες υπάρχουν γύρω μας;
![]()
Μήπως νομίζεις ότι πιπιλάμε το δάχτυλο κάτω από τη βαρύσκιωτη κι φουντωμένη βαλανιδιά;
Μήπως νομίζεις ότι δεν τα πιάνουμε τα υπονοούμενα;
Επειδή όμως εμείς δεν είμαστε ποιητές, τα λέμε στα ίσα και ουχί μεθ'υπονοουμένων.
Και αν δεν δέχεσαι την άποψη no problemo.
Θάνος..
ela pes tou ke ena asta la vista babyΑρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Με βρίσκεις αρκετά επιθετικό;
Μήπως νομίζεις ότι πιπιλάμε το δάχτυλο κάτω από τη βαρύσκιωτη κι φουντωμένη βαλανιδιά;
Επειδή όμως εμείς δεν είμαστε ποιητές, τα λέμε στα ίσα και ουχί μεθ'υπονοουμένων.
na kolai ke me to avatar sou...
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
:rotflmao:
Δ-Ι-Α-Μ-Α-Χ-Ε-Σ !!!!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ......
Οχι τίποτα άλλο , είναι και προ τριημέρου σήμερα και καλό θα μας κάνει να έχουμε κάτι να περάσουμε την ώρα μας....
δεν με βλέπει ο Ευαγγελατός πουθενά έτσι;
![]()
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
pantos na kserete oti o filos matmat ine africanos ke an zitisi ekdikisi gia osa tou kanete 8a prepi na mazefti i omada ton africanon na er8i sta megara pou iste mazemenoi ke na patame ta souper sporia sas na ta kanoume san pirounia..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
gia afto prosekste min to stenaxorite to pedi...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Με βρίσκεις αρκετά επιθετικό;
Ακριβός αυτός ήταν ο σκοπός μου ,
να πιάσετε τα υπονοούμενα και δεν είναι τυχαίο που δεν απάντησε κανείς άλλος πρώτα , δεν τους ενδιέφερε άλλωστε .
Ποιητής δεν είναι αυτός που γράφει όμορφα κείμενα , ούτε αυτός που μπορεί να τα ερμηνεύσει ,οι έννοιες ενός ποιήματος είναι σαν τους ανθρώπους διαφέρουν από σκέψη σε σκέψη καθώς και από στιγμή σε στιγμή, η ποίηση είναι κάτι πολύ περισσότερο από δύο αράδες πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί
Τέλος δεν είναι αυτό το θέμα αλλά το πόσο πειράζει κάποιους η διαφορετική οπτική που αντιμετωπίζουν κάποιες καταστάσεις και γεγονότα και αν παρεμπιπτόντως θεωρείται ότι όλα πρέπει να κινούνται γύρω από την Μοτοσικλέτα τότε ούτε ανέκδοτα έπρεπε να υπάρχουν ούτε συζητήσεις γύρω από άλλα θέματα...