Φίλοι AFRICAνοι υπάρχει καμιά εξάτμιση για πούλημα ? Φώτο - τιμή και κανα δυο κατάρες σ αυτούς που έκλεψαν την δική μου .
Φίλοι AFRICAνοι υπάρχει καμιά εξάτμιση για πούλημα ? Φώτο - τιμή και κανα δυο κατάρες σ αυτούς που έκλεψαν την δική μου .
RANTEBOY STOYS DROMOYS
Στο πνευμα των ημερων (που το παιζω μαντρας) επρεπε να αγορασω μια και να στην πουλησω να βγαλω ενα 20αρικο (που επιμενεις να βρεις εδω μεσα εξατμιση).. Αλλα επειδη δεν ειμαι τετοιος (φουστης) και επειδη εχεις Αφρικα, οριστε: http://www.car.gr/parts/?offertype=&...ca=&condition=
Το car.gr ειναι γεματο με εξατμισεις για Africa!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
παρε damoto. κινεζικη αλλα καλή
Φίλε Bob_o_mastoras θα σου πω μια ιστορία .
Πριν κάποια χρόνια έψαχνα μούτρα για το μωρό και ρώτησα και εδώ αν υπάρχουν . Ένα μέλος το φόρουμ είχε , θα μου την έφερνε κι αν ταίριαζαν θα τα αγόραζα . Δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομα του . Επειδή θα ερχόταν Αθήνα για της δουλειές του (έμενε εκτός Αθηνών ) κλείσαμε ραντεβού σε ένα μετρό , βρεθήκαμε , μου έδωσε τα μούτρα , χωριστήκαμε , πήγα στο μηχανικό μου τελικά δε ταίριαζαν , επιστρέφω στον άνθρωπο του τα δίνω πίσω και τράβηξε ο κάθε ένας το δρόμο του .
Δε ξέρω τη του σφύριξε του ανθρώπου αυτού να με εμπιστευτεί και να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία , κάτι που εγώ δε θα έκανα ποτέ , ωστόσο είναι μια ιστορία που όταν την ζει κανείς ίσως να βελτιώνετε και ο ίδιος σαν άνθρωπος .
RANTEBOY STOYS DROMOYS