Καλήσπερα σύντροφοι και συνοδοιπόροι .
Όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάποια συζήτηση για το 500αρι σουπερσπορ με τα 48 αδάμαστα αλόγατα της Χοντα !!! Μετά από μια διετία με ένα bros 400 2006-2008 και ένα bros 650 2008 -2009 (το οποίο στην συνέχεια ανέλαβε και ανέστησε ο gixerpap) βρέθηκα για περίπου 6 χρόνια ουσιαστικά αμήχανος , μe ένα modenas kriss 125 . Κάπου στο ενδιάμενο παντρεύτηκα , έκανα και δύο κοριτσάκια , διέλυσα δεξιά κνήμη περόνη , τελός πάντων όλα καλά τώρα , εχασα και την επαφή με τις μηχανές . Μέχρι και σήμερα έλεγα να δώσω το παπί , για να πάρω κάποιο καινούριο παπί (supra x) . Μετά από κάμποση σκέψη κατέληξα ότι να δώσω ένα παπί άριστα συντηρημένο και χωρίς προβλήματα , φτιαγμένο στα γούστα μου με φρένα και σέλες , και μετά να δώσω και κάνα χιλιάρικο ακόμα ίσως και ενάμιση για να πάρω ένα περίπου ίδιο παπί και να κάνω την ίδια ακριβώς χρήση (σουπερμάρκετ , λαική και λοιπες οικογενειακές αγγαρίες) είναι μάλλον λάθος κίνηση . Αυτό που πραγματικά μου λείπει ένα κανονικό μοτοσακό . Ψάχνοντας λίγο την αγορά μετά από πολλά χρόνια βλέπω κοσμογονικές αλλαγές . ΣΤΟΚ μηχανάκια του 2008 και του 2009 ,μοντέλα που γίνονται μόνο παραγγελίες , μαγαζία να έχουνε κλείσει , κλασσικά μοντέλα πχ χορνετ νομίζω σταματήσανε . Οπως και να έχει παρατηρώ πως η χοντα στελνει μηχανάκια με μια συγκεκριμένη νοοτροπία , λίγα αλόγατα , χαμήλη κατανάλωση , υποφερτά περιφερειακά , αξιοπίστια και σχετικά χαμηλή τιμή . Εννοείται όλα ταιλάνδη , ινδία ή κίνα . Αν και αρχικά κοίταζα 250 αρια τύπου wolf/inazuma , νομίζω πως στην περίπτωση μου ένα 500αρι , ειδικά το r θα μου έρθει λουκούμι . Σαν σωματότυπός όχι τόσο (1.88.96kg) αλλά λόγω συνύπαρξης με τα brosακια , η σχετικά χαμηλή θέση οδήγησης , τα κλιπ ον αλλά και η ιπποδύναμη είναι πάνω κάτω με το bros 650μου είναι γνώριμα . Η χρήση που θα της κάνω είναι ΣΚ καμία κοντινή βόλτα και λίγο πιο αραιά πιο μακρινές . Δεν ξέρω αν στα 6.5 χιλιάρικα είναι φτηνή ή οχι , συγκριτικά με το er6f που είναι ένα χιλιάρικο πάνω κατα πόσο αξίζει . Καλύτερα χαρακτηρίστικα η 2η αλλά τα χρειάζομαι πραγματικά ? Ένας φίλος είχε το 6N πρώτης γενιάς και δεν αντεχες τους κραδασμούς . Οι επιδόσεις δεν με ενδιαφέρουν .Με ενδιαφέρει να φτάσω κάπου και όχι να φτάσω γρήγορα . Ούτε ποτέ απασχολήθηκα με γεωμετρίες , ξυσίματα κλπ . Ενα αξιόπιστο μηχανάκι ψάχνω με χαμηλό κόστος συντήρησης και σπορ εμφάνιση . To έχει οδηγήσει /αγοράσει κανεις απο εδω μέσα ?
Ευχαριστω