Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: αγορά bandit 650s

Παλαιό μέλος

αγορά bandit 650s

Παίδες η σκέψη μου ήταν να πάρω μεγαλύτερη μηχανή αλλά σκέφτηκα ότι στην πράξη θα μου ήταν άχρηστη. Δοκίμασα ένα 650s και μπορώ να πω με κάλυψε αλλα και μου φάνηκε και μεγάλο σε όγκο. Δεν έχω οδηγήσει ακόμη το fazer αν και το bandit μου βγάζει λίγο πιο κυριλέ πιο κυμπαρικη κατάσταση σε εμφάνιση.
    Το θέμα είναι τώρα επειδή δεν βρήκα το λίφτινγκ να πάρω μοντέλο 2010 λίγο πριν αλλάξει με του 2010+
    Η ερώτηση μου είναι βλέπω μηχανές πχ 2008 με 15000km που μου φαίνεται παράξενο. Λετε να πάω στου 2010 και ας έχουν κάποια χιλιόμετρα παραπάνω ή να κοιταω και του 2008; Εχει και του 2010 είδα με λίγα χιλιομετρα αλλά 1000€ περισσότερα δεν ξέρω αν αξίζει.
    Τι λέτε;

Εννοείται θα το τσεκάρω πρώτα σε συνεργείο.

Αν τα σέρβις του έχουν γίνει τότε είναι αθάνατο, οπότε τα χιλιόμετρα δεν είναι να τα φοβάσαι. 15000 είναι λίγα, όντως. Αν η γενική εμφάνιση συνάδει με τα χιλιόμετρα, τι να πω, υπάρχουν πιθανώς και τέτοια. Βιβλιαράκι σέρβις έχουν αυτά;

Μηχανικά δεν άλλαξαν τίποτα στα υδρόψυκτα από τότε που πρωτοβγήκαν, οπότε δεν έχεις λόγο να πάρεις το πιο φρέσκο και να το πληρώσεις παραπάνω, εκτός αν σε ενδιαφέρει η νέα εμφάνιση (προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη).

Σε σχέση με το fazer είναι αισθητά πιο βαρύ αλλά όπως το λες είναι λίγο πιο "κυριλέ" στην λειτουργία του γενικά και δουλεύει από πιο χαμηλά χωρίς ξεσπάσματα και υστερίες, οπότε είναι πιο ευκολο-οδήγητο.

Παλαιό μέλος
    Ειναι οντως ετσι με τα χιλιομετρα.Εξαλλου οταν ο αλλος εχει τοσα χλμ ,θα ειναι αδικαιολογητος αν δεν εχει το βιβλιο service.

Κοιτα και του 2008 με λιγα χλμ.Οι διαφορες τους ειναι σχεδον ανυπαρκτες.Λαβε υποψιν σου οτι πολλοι μπορει να γραφουνε το 2010 και να ειναι του 08.

Παλαιό μέλος
    Κοιταω αν γίνεται από 1ο χέρι και για το μοντέλο ποτε βγηκε στο δρόμο φαίνεται από την άδεια Το βιβλιο servive φανταζομαι θα το έχουν όσο ήταν η διάρκεια της εγγύησης.2 χρόνια δίνει η suzuki;
    Επίσης κοιτάω και το κτεο την τελευταία φορά πόσα είχε
    Ένας πωλητής μου είπε είναι στο bandit club και τα χιλομετρα είναι από ταξίδια .
    Νομίζω είναι και θέμα τύχης αν και πολλές φορές από τα λεγόμενά του πωλητή βγαίνουν κάποια συμπεράσματα.
    Τελευταία τροποποίηση από takisdemi; 07/10/2015 στις 18:11.

Λολ. Λολ. Καλά, αυτό με το κλαμπ δεν λέει κάτι. Αν ποτέ βρεθούμε από κοντά θα σου πω φάσεις να γελάμε. Πάντως μπορείς να γραφείς στην ιστοσελίδα να δεις που πήγε ταξίδι και αν λέγει αλήθεια.

Το βιβλίο δεν το πετάς στη λήξη της εγγύησης. Θεωρητικά το κρατάς γιατί σου θυμίζει και εσένα τι έγινε και πότε.

Παλαιό μέλος
    Δεν είπα ότι πετάει κάποιος το βιβλίο αλλά θα έχει service των δύο πρώτων χρόνων . Φυσικά μπορεί να συνέχισε κάποιος κανονικά έως σήμερα να τηρεί πιστά τα service και να φαίνεται το ιστορικό της μοτοσικλέτας.

Κανένας σωστός;;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από takisdemi Προβολή μηνύματος
    Παίδες η σκέψη μου ήταν να πάρω μεγαλύτερη μηχανή αλλά σκέφτηκα ότι στην πράξη θα μου ήταν άχρηστη.
    Ξεκινάς σωστά!!

Το βιβλιο servive φανταζομαι θα το έχουν όσο ήταν η διάρκεια της εγγύησης.
    Σκέφτεσαι λανθασμένα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    . Το βιβλίο δεν το πετάς στη λήξη της εγγύησης. Θεωρητικά το κρατάς γιατί σου θυμίζει και εσένα τι έγινε και πότε.
    ..και το στρώνει το πράγμα ο amyroukai μιας και ο μερακλής άπαξ και το πήρε καινούργιο θα το έχει κι ας έχει 150000 χλμ.
    Σε αυτά που δεν βρήκα βιβλίο συντηρήσεως,έφτιαχνα εγώ από τα χιλιόμετρα που το πήρα και μετά.Να υπάρχει μια σειρά..

Με το καλό η όποια αγορά λεβεντιά..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από omega Προβολή μηνύματος
    Σε αυτά που δεν βρήκα βιβλίο συντηρήσεως,έφτιαχνα εγώ από τα χιλιόμετρα που το πήρα και μετά.Να υπάρχει μια σειρά..
    Αυτό το έκανε και ένας φίλος, δεν ξέρω τι αξία έχει για τον τυχαίο επόμενο αν υπάρξει, πάντως το να ξέρεις τι έκανες πότε, μεγάλο πράγμα.

Παλαιό μέλος
    .........
    Ένας πωλητής μου είπε είναι στο bandit club και τα χιλομετρα είναι από ταξίδια .
    .........
    Kαι εγω ειμαι στο club.Αν σου πω οτι ο γαιδαρος πεταει ,θα πεταει?

Το οτι καποιος ειναι καποιος γραμμενος καπου,δεν θα πει οτι εχουνε μεγαλυτερη βαρυτητα τα λογια του,χωρις φυσικα να σημαινει οτι σε παραμυθιαζει.Παντως να ξερεις οτι υπαρχουνε αρκετα bandit σε πολυ καλη κατασταση.Μην βιαστεις.

Παλαιό μέλος
    Αυτό το έκανε και ένας φίλος, δεν ξέρω τι αξία έχει για τον τυχαίο επόμενο αν υπάρξει, πάντως το να ξέρεις τι έκανες πότε, μεγάλο πράγμα.
    Και εγω το κανω.Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πρακτικο ειναι.Ασε που αν αγαπας τη μηχανη σου ειναι καλο εργαλειο για τον επομενο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    το μηχανακι μπορει να βγαλει 200.000χλμ με σωστη συντηρηση. Εχει 50 παραπανω κυβικα και 15 αλογα λιγοτερο απο τα συνηθη 600αρια. Ειναι λιγοτερο πιεσμενο, και φυσικα ειναι suzuki made in japan. Και το fazer ειναι καλο, αλλα δεν τραβαει χαμηλα. Εγω εψαχνα και το hornet οταν πηρα το δικο μου αλλα του 2008 ειναι κακασχημο και γυμνο. Στο bandit ταξιδευεις με 150-160 και εισαι ανετος. Αν εισαι ψηλος βαζεις μια λιγο ψηλοτερη ζελατινα. Εγω με 172 υψος ταξιδευω με τη μαμα ζελατινα χωρις προβληματα.

Αμα το μηχανακι το οδηγησες και σου αρεσε τοτε μαλλον σου κανει. Γκαζι εχει αρκετο, σιγουρα ομως ειναι πιο αργο απο hornet fazer και z750. Εμενα δε με απασχολει ομως. Ροπη εχει ασυγκριτα την καλυτερη στην κατηγορια του, στο ειπα και σε πμ, ανεβαινει ανηφορες δικαβαλο με 6η και 30χλμ.

Τα χλμ μην τα φοβασαι. Ενα σωστα και με λογικη χρηση δουλεμενο μηχανακι κανει 6000-12000χλμ το χρονο. Αρα ενα μοντελο του 2008 θα εχει απο 40,000χλμ μεχρι και 100.000χλμ. Δε λεει τιποτα το νουμερο. Μπορει τα 40 να ειναι σε πολη και τα 100 να ειναι σε ταξιδια, ποιο θα προτιμουσες? Τα χλμ ειναι ενδειξη του ποσο το χρησιμοποιει ο ιδιοκτητης. Το αν ειναι καλο μεταχειρισμενο δεν ξεαρταται μονο απο τα χλμ.

Οπωσδηποτε με abs.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    Εχει 50 παραπανω κυβικα και 15 αλογα λιγοτερο απο τα συνηθη 600αρια.
    Εμ... Έχει λιγότερα άλογα από το fazer600 S2 αλλά περισσότερα από το CBF, ER6 (επισής 650άρι), πιθανώς και από το Shiver. Ποιά είναι τα "συνήθη" 600άρια; Το χόρνετ δεν είναι στην κατηγορία bandit, ανταγωνίζεται το GSR και Z750.
    Από ότι θυμάμαι στο σχετικό συγκριτικό στο... ΜΟΤΟ ήταν; Το bandit ήταν το πιο γρήγορο σε ρεπρίζ και με τα καλύτερα φρένα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Εμ... Έχει λιγότερα άλογα από το fazer600 S2 αλλά περισσότερα από το CBF, ER6 (επισής 650άρι), πιθανώς και από το Shiver. Ποιά είναι τα "συνήθη" 600άρια; Το χόρνετ δεν είναι στην κατηγορία bandit, ανταγωνίζεται το GSR και Z750.
    Από ότι θυμάμαι στο σχετικό συγκριτικό στο... ΜΟΤΟ ήταν; Το bandit ήταν το πιο γρήγορο σε ρεπρίζ και με τα καλύτερα φρένα.
    ανεφερα τα συγκεκριμενα γιατι σε προσωπικο μηνυμα ο ιδιος μυο τα ανεφερε. Πιθανως τα δυνατα μονταλα παντα τραβανε καλυτερα τα βλεμματα και το ενδιαφερον. δοκιμασμενα το bandit ειναι πιο γρηγορο απο το cbf , αλλα το er6 ειναι ελαφρυ και μεχρι τα 130 πανε κοπια. Το shiver δεν το μετραω καν για πολλους λογους.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος
    επειδη ψαχνω κι εγω μηχανακι!!
    τα bandit οπως και τα gsxf μου φαινονται καθαρα!
    τα χλμ τα υπολογιζω λιγο απο το δικο μου
    πες 30 την ημερα επι 12 10000 τον χρονο 60000 σε μια πενταετια..
    μπακαλιστικη μεθοδος αλλα 10ετιας με 40000 ολα σε γκαραζ και ταξιδιαρικα?
    fazer hornet gsr εχει τετοια..θελει ψαξιμο!!
    τελευταιο αρνητικο του bandit το βαρος δεν παλευεται..στο δρομο δεν φαινεται ειναι βαρυ!
    καλη τυχη!!!

Παλαιό μέλος
    Το τελευταίο ρε παιδιά θα ήθελα με το μαύρο μοτέρ είναι πανέμορφο. Είχε ένα στην Κομοτηνή αλλά πουλήθηκε. Δεν έχει λίφτινγκ γενικά δεν περπάτησε πολύ μάλλον.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά Bandit 650 '08 Τιμές
    από tzrypvs στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2009, 16:11
  2. ΑΓΟΡΑ Suzuki Bandit 650s
    από MANSFAK στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2008, 06:18
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2006, 15:48