The 9'er....
Μετά από αρκετό ψάξιμο....ψώνισα κι εγώ!!!
Είμαι πλέον ένας ευτυχής κάτοχος της κάτωθι κυρίας!! και επίσημα Στρογγυλοφάναρος!!
Honda CB900F ή 919 όπως το λένε στο Αμέρικα.
Ο πρώην (και πρώτος) ιδιοκτήτης γύρω στα πρώτα -ήντα plus και την είχε πάντα φυλασσόμενη σε κλειστό γκαράζ με ελάχιστη χρήση (Ktine μην διαβάσεις άλλο.....) . Ήταν και σε ψιλοακινησία 6-7 χρόνια.....Όταν του την ζήτησα για τεστ ράιντ, με δυσκολία δέχθηκε, όταν την αγόρασα με έπαιρνε τηλέφωνο να δει αν είμαι ευχαριστημένος κλπ.....
Στο δια ταύτα λοιπόν. Πίσω φοράει αμορτισέρ WP ρυθμιζόμενο σε προφόρτιση και απόσβεση επαναφοράς, μπροστά ελατήρια WP. Μασκάκι Ηονδα γνήσιο..... Εντυπώσεις από την οδήγηση της....μου έκανε εντύπωση ότι “κούμπωσα” εύκολα επάνω της, στην αρχή σκεφτόμουν ότι είναι λίγο “χοντρή” η κυρία σε σχέση με το ψιλόλιγνο XTR που είχα πριν, μετά από μερικές βόλτες όμως στην πόλη αναθεώρησα!! Ούτε το βάρος της μου “φάνηκε” πουθενά, χωράει ικανοποιητικά σχεδόν παντού και είναι ευέλικτη !! Οπότε είναι απλώς “μπαμπάτσικη”αλλά γουστΕρνω!!!
Θέλει όμως και τα μαζεματάκια της.....και εδώ θέλω γνώμες τι και πως παρακαλώ.....
Η πίσω δισκόπλακα έχει ράγισμα και θέλει αλλαγή (θα βάλω μια ελαφρώς μτχ Χονδα) θέλει τακάκια πίσω επίσης.
Θέλει μπουζάκια, καινούργια αλυσιδογράναζα και καινούργια λάστιχα.
Αλλάχθηκαν ήδη λάδια, φίλτρα, παραφλού, υγρά φρένων.
Κάθε μέρα που κατεβαίνω στο γκαράζ και την κοιτάω.....είναι σαν να μου κλείνει το μάτι πονηρά και να μου ψιθυρίζει “πότε θα πάμε βόλτα???”
Υ.Γ1. Μοτερούκλα και ροπάκλα.........
Υ.Γ2. Προς όλους τους γΛήγορους, διηθησάκηδες κλπ.....αν με δείτε στον δρόμο Qφάλες...την στρώνω ακόμα....ή μάλλον με στρώνει....![]()