Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Yamaha dt 125cc

Νέο μέλος

Red face Yamaha dt 125cc

Καλημέρα και καλό μήνα .Σκέφτομαι να πάρω μία yamaha dt 125cc από φίλο μήχανικό σε καλή κατάσταση. Την θέλω για να πηγαίνω καθημερινά στο σχολείο μου 1 ή 2 χιλιόμετρα είναι δεν είναι παραπάνω και που και που να κάνω καμιά βόλτα στην πόλη 10 χιλ η 20 που και που. Θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου με αυτή? είναι καλή μηχανή? με ένα καλό λάδι θα μειωθεί η ποσότητα καπνού που βγάζει?θα μου πείτε τώρα πάρε ένα παπάκι να κάνεις την δουλεία σου.ΔΕΝ μου αρεσουν τα παπάκια ουτε τα scooter:;-) .Στην αρχή έψαχνα για την XT αλλά δεν κατάφερα να την βρω.Αυτά τα ολίγα για αρχή ευχαριστώ προκαταβολικά.

Banned
    Διπλωμα για 125 εχεις;

Το μηχανακι ειναι καλο, ο καπνος εχει να κανει με την χρηση και την ρυθμιση του μοτο, οχι με το λαδι τοσο.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Διπλωμα για 125 εχεις;

Το μηχανακι ειναι καλο, ο καπνος εχει να κανει με την χρηση και την ρυθμιση του μοτο, οχι με το λαδι τοσο.

Ναι έχω δίπλωμα. Όταν λέτε με την ρύθμιση επειδή είμαι λίγο άσχετος τι εννοείτε .το μηχανάκι αντέχει να κάνει κάποια χιλιόμετρα που και που και καθημερινά 2 3 χιλιόμετρα ?

Banned
    To μηχανακι αντεχει τα παντα και ειναι σκυλι

ρυθμιση σε συνεργειο λεω της τρομπας λαδιου μιξεως...

για να μην σου κολλησει..

Νέο μέλος
    ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σας

Παλαιό μέλος
    ειχα tdr125 που φοραει ιδιο μοτερ με dt125.
    εχει καλο γκαζι. αν ειναι καλο θα περνας ολα τα παπια, τετραχρονα 250αρια μονοκυλινδρα και σκουτερ μεχρι 300cc
    το μονο αρνητικο η κατανάλωση που στο δικο μου ηταν αρκετη για 125cc

Banned
    UP TO 2STROKE

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Nα σε απογοητευσω λιγο αλλα για το dt 125 το διπλωμα που χρειαζεσαι ειναι το Α2 και οχι το Α1.. Αυτο λογω KW (hp) που εχει παραπανω απο ενα 125 τετραχρονο..

Kατα τα αλλα εξαιρετικο μηχανακι.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    καιει τον αμπακο

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Απο το '95 και μετα παράγει 11kw συνεπώς ειναι εντός Α1

Οσο για το ποσο καίει εαν ειναι καλορυθμισμένο και χωρίς μετατροπές καίει 5,5 μικτή με πολυ πόλη και 4,5-5 εκτος σε ταξιδι

Παλαιό μέλος
    παραπανω δηλαδη απ΄οσο καιει το CB500 για παράδειγμα.

Σαν μηχανάκι καλό είναι, αλλα όχι για καθε μερα. Στο χώμα είναι μέτριο και στην πόλη θα σε φαει η κάπνα. Τι το θέλεις?

εγω είμαι της άποψης δίχρονο μόνο για χώμα και μόνο αμα έχεις άλλο μεταφορικό μέσο.

Παλαιό μέλος
    κανει και για καθε μερα αρκει να εχεις τα λευτα για τις βενζινες. 2 χιλιομετρα την ημερα βγαινει 14 χιλιομετρα την εβδομαδα.
    βαλε +30 χιλιομετρα για τις βολτες σου βγαινει κοντα 50 χιλιομετρα την εβδομαδα.. αν πουμε οτι καιει 6 λιτρα στα 100 χιλιομετρα αυτο ειναι 3 λιτρα ή 4,2 ευρω την εβδομαδα.
    (υπολογιζουμε οτι το πας σιγα, αλλιως η καταναλωση μπορει να παει και πολυ παραπανω) επισης θες και ενα λιτρο λαδια ανα 500-800 χιλιομετρα(δηλαδη 8-15 ευρω)
    βεβαια μην νομιζεις οτι θα κανεις τα χιλιομτερα που ανεφερα.
    μολις δεις το γκαζι του και γλυκαθείς θα θες στανταρ να κανεις 30 χιλιομετρα την μερα και οχι 2-3. σε 2-3 δεν προλαβαίνει καν να ζεσταθει
    δεν υπαρχει περιπτωση μετα το σχολειο να πηγαινεις σπιτι και να μην θες να κανεις καμια μεγαλη βολτα
    επισης ειναι πολυ απιθανο μολις το μαθεις να το πηγαινεις σιγα για να καιει λιγο.

ενα παπακι πχ θα σου καίει 3 φορες λιγοτερο απο το dt. και αρα θα μπορεις να κανεις τα 3πλα χιλιομετρα με τα ιδια λευτα

καπνα παιζει να μην μυρισεις και ποτε.

οπως ειπαν και ποιο πανω παλια το μηχανακι εβγαινε με 22-23 αλογα τροχο αν δεν κανω λαθος.
    μετα εβαλαν κοφτη και εβγαινε με 15 αλογα..
    ομως μπορεις να παρεις το φιμωμενο και να κανεις το κολπο στην ypvs ωστε να ανοιγει τερμα και να ξαναεχεις τα κριμένα αλογα

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha Dt 200 manual wanted plz...
    από SwAToNeR στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2022, 15:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ