Και για μια αλλαγή στα λάστιχα θα πληρώνουμε περισσότερα απο τα κουτιά![]()
Τις βοηθητικες ξεχασαν να βαλουν![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Ενταξει αυτο δεν ειναι μοτοσυκλετα ειναι κατι τελειως διαφορετικο και ασχημο για τα γουστα μου.... ενταξει με τα 3τροχα επειδη τα οδηγουσες με διπλωμα αυτοκινητου και ηταν βολικη λυση αλλα με αυτο θα πεσει καζουρα :P
Εμένα μου άρεσε η ιδέα (και οπτικά) ήδη από το tesseract. Μπορεί να μην είναι μοτοσυκλέτα, αλλά το "γέρνει περίπου σα μηχανή αλλά δεν πέφτει σα μηχανή" εμένα δε μου φαίνεται άσχημο.
Αυτό που έγραψε ο Sapadak για τα λάστιχα ισχύει βέβαια και από βάρος μάλλον κλάφτα, αλλά μπορεί να προσελκύσει και μη μοτοσυκλετιστές, πράγμα πάντα θετικό.
Μετά το τετράτοχο σκούτερ ήρθε κι η σειρά της μηχανής
Εγώ είμαι μαζί στις εταιρίες που βγάζουν κάτι διαφορετικό / πρωτοποριακό... χωρίς την έρευνα, το θράσος και το ρίσκο θα ήμασταν πολύ πίσω. Δεν μπορώ παρά να δώσω εύσημα... τώρα όσο αφορά τα ελαστικά, λογικά θα έχουν μικρότερη φθορά μιας και είναι 4, αλλά μικρή διαφορά μιας και τα ελαστικά χαλάνε πιο γρήγορα λόγω ηλικίας παρά λόγω φθοράς (ανάλογα την χρήση βέβαια!!).
Πάντως αν τα είχα (τα περίπου 20χιλιάρικα που υποψιάζομαι ότι θα κοστίζει!!!) θα γούσταρα... στο φρενάρισμα δεν θα παίζεται!! για το στρίψιμο δεν ξέρω αλλά υποθέτω ότι για να επενδύσουν σε μια τέτοια μοτοσυκλέτα, κάτι θα παίζει...
Μονο εγω δε βρησκω κατι πρωτοποριακο σε αυτο το 4τροχο?
Υπαρχουν κι ανθρωποι αναμεσα μας, με αναπηριες, που πολυ θα εκτιμησουν την εξελιξη αυτη.
Σε μερικα, οχι πολλα απο τωρα, χρονια αν τουτο εχει κυκλοφορησει, ευκολα θα το επαιρνα.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Αν αυτό το πράγμα εξελιχθεί αρκετά παίζει να περνάει και ss από την εξωτερική![]()