Μετα την επιτυχια του αθηναϊκου trackday νομιζω πως πρεπει να οργανωσουμε και κατι για μας τους βορειους. Προτεινω η αρχη να γινει με μια μερα στην πιστα καρτ στο Νεο Ρυσιο. Ευκολη προσβαση για ολους, χαμηλο κοστος και χαμηλοτερες απαιτησεις σε εξοπλισμο. Καλη ευκαιρια για πολλους να ερθουν σε μια πρωτη επαφη με το σπορ μεσα σε ενα φιλικο κλιμα και με ανθρωπους που μπορουν να δωσουν και δυο συμβουλες για μια ομαλη εισοδο στο χωρο.
Αν μαζευτουμε αρκετα ατομα μπορω να κανω και μια ερωτηση στους ιδιοκτητες για να εχουμε δικο μας session οπου δε θα υπαρχουν αλλες μηχανες. Δικια μου σκεψη αυτη, δεν το εχω συζητησει με την πιστα, αλλα πιστευω πως ειναι εφικτο.
Η πιστα ειναι η Drivepark, βρισκεται πανω απο το αεροδρομιο Μακεδονια και εχει φιλοξενησει αγωνες super motard του πανευρωπαϊκου πρωταθληματος. Μια καλυτερη εικονα της πιστας μπορειτε να δειτε στο παρακατω βιντεο.
Ας πουνε ποια μελη ενδιαφερονται και σιγα-σιγα κανονιζουμε τις λεπτομεριες. Λογικα καποιο Σαββατο θα ηταν η καλυτερη λυση.
Edit: Φυσικα αν θελουν οι mods/admins του forum μπορει να γινει και official το trackday. Ειμαι διατεθειμενος να βοηθησω στα οργανωτικα καθως εχω καλη σχεση με τους ιδιοκτητες της πιστας.