Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Tι μας χωριζει τελικα ρε παιδια....???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της manos426f

Tι μας χωριζει τελικα ρε παιδια....???

Καταρχην αυτο το post μαλλον δε ταιριαζει στις διαμαχες,αλλα το βαζω συμβολικα εδω για να το διαβασουμε ολοι.....
    Οπως μερικοι ισως διαβασατε,ειχα μια εντονη σχετικα διαφωνια με τον Θανο χτες βραδυ εδω..
    .
    http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=2

Επειδη ασφαλως και δεν μπορω να πω τι μου εγραψε μετα στο π.μ,θα σας πω τα συμπερασματα μου απο αυτο....
    Λοιπον,εγω οφειλω να παραδεχτω οτι 1.Ο τροπος μου ηταν καπως οξυς 2.Ως νεος εδω δεν εχω καταλαβει ακομη καποια πραγματα 3.Ο τροπος του Θανου δεν μου αρεσε εκεινη τη στιγμη και με εκνευρισε 4.Μαλλον το thread δε προσεφερε τιποτα καλο στο forum...
    Aπο κει και περα ομως,διαπιστωσα οτι αλλο να μιλας σε ενα thread με καποιον,αλλο με π.μ και αλλο φυσικα απο κοντα -που ακομη δεν εχω κανει με κανεναν σας-....
    Επειδη με τον Θανο δε χρειαστηκαν παρα 2 π.μ για να καταλαβω τη διαφορα αναμεσα στα 2 πρωτα παραπανω,εχω να πω οτι η αλληλοφαγωμαρα μεσα στα διαφορα post μονο να μας φερνει πιο μακρια πετυχαινει με τις συνεχεις παρεξηγησεις,δηλαδη ακριβως το αντιθετο απο το λογο συμμετοχης μας εδω μεσα και τιποτα αλλο.....
    Αφου λοιπον μας ενωνει η αγαπη μας γι'αυτο που λεγεται μοτοσυκλετα,ο προβληματισμος μας για την αντιμετωπιση της στη χωρα μας,τα τεκταινομενα που συμβαινουν γυρω μας καθημερινα,και οτι αλλο ο καθενας μας πιστευει,ειναι μαλ.... να αφηνουμε να μας χωριζουν τα πληκτρολογια,οι τσακωμοι για ασημαντες αφορμες και η διαθεση του καθενος να προβαλλει τον εαυτο του μειωνοντας αλλους....
    Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι δεν με ενοχλει η προσβολη καποιων απο αλλους εδω μεσα,αλλα τελικα καλυτερα ειναι να προσπαθησουμε ο καθενας μας να το εξαλειψουμε αυτο,η να αδιαφορησουμε για οσους το κανουν,παρα να δημιουργουμε μια καινουργια διαμαχη καθε μερα.Εγω τουλαχιστον απο τωρα αυτο και μονο θα κανω.....
    Και βεβαια αυτο δεν αφορα τα φιλικα πειραγματα,το καλαμπουρι και το χαβαλε μεταξυ μας,που παντα θα υπαρχουν και ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν,οπως γινεται παντου και παντα στις παρεες....
    Ελπιζω να συμφωνουν πολλοι με τα παραπανω και να μην ξεφτιλιστει και αυτο το post απο καποιους που ισως δε συμφωνουν,ωστε να μεινει ακεραιο μπας και μονιασουμε καποια στιγμη ολοι μεταξυ μας,σαν μια καλη παρεα....
    Να ειστε ολοι καλα παιδες.....
    (το post ΔΕΝ υπονοει κανεναν,ΟΥΤΕ αναφερεται πλαγιως σε κανεναν...)
    Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Εγω ενα πραγμα θα πω μιας και αναφερθηκε χθες οτι το μοτο ειναι καπως "κλειστο"
    Δεν εχετε παρα να μπειτε στις Συναντησεις-Βολτες για να καταλαβετε οτι ΟΛΟΙ ειναι ευπροσδεκτοι παντου και παντα.
    Γι'αυτο ποσταρουμε αλλωστε και δεν τα κανινιζουμε απο το κινητο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Εγω ενα πραγμα θα πω μιας και αναφερθηκε χθες οτι το μοτο ειναι καπως "κλειστο"
    Δεν εχετε παρα να μπειτε στις Συναντησεις-Βολτες για να καταλαβετε οτι ΟΛΟΙ ειναι ευπροσδεκτοι παντου και παντα.
    Γι'αυτο ποσταρουμε αλλωστε και δεν τα κανινιζουμε απο το κινητο.
    Κατσε να παρω τo WR απο το συνεργειο και συντομα στις βολτες σας θα προσθεσετε εναν ακομη για να σας παιρνει τ'αυτια με το μοτορι....
    Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova

Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
    Κατσε να παρω τo WR απο το συνεργειο και συντομα στις βολτες σας θα προσθεσετε εναν ακομη για να σας παιρνει τ'αυτια με το μοτορι....

αντε επιτέλους και ένας χωμάτινος

έλα ρε φίλε να πάμε καμμιά εντουράδα να θάψουμε λίγο αυτούς τους παλιοστρηφτες τους στρητάδες...
    :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    αντε επιτέλους και ένας χωμάτινος

έλα ρε φίλε να πάμε καμμιά εντουράδα να θάψουμε λίγο αυτούς τους παλιοστρηφτες τους στρητάδες...
    :rotflmao:
    Ειμαι στη φαση της -τεραστιας- υπομονης μεχρι να παρω ξανα το WR και να το στρωσω (ωχ....μπελας!) και μετα ειμαι ετοιμος....
    (Αν και εξοπλισμο εντουρο ΔΕΝ εχω!Μαλ.....α!)
    Καλα εσυ ΚΤΜινη εχεις,τι GSX600F γραφεις στο προφιλ σου?Ρε τυχερε,σε διπλο ταμπλω παιζεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f

Καλα εσυ ΚΤΜινη εχεις,τι GSX600F γραφεις στο προφιλ σου?Ρε τυχερε,σε διπλο ταμπλω παιζεις?

ναι είμαι διχασμένος...
    άλλωστε είπαμε ... πώς κανείς ολοκληρώνεται πατώντας σε όλα τα τεραίν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    ναι είμαι διχασμένος...
    άλλωστε είπαμε ... πώς κανείς ολοκληρώνεται πατώντας σε όλα τα τεραίν!
    Ωραιοοοοοος!!!!!!!

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Den nomhzw na mas xwrhzei tipota edw mesa, alla oute kai ekei eksw (sthn asfalto)
    Idikotera ekei eksw Prepei na eimaste ENWMENOI gia polous logous. Merikoi apo aftous einai :
    MHXANH GIA EMAS OLOUS, EINAI PA8OS
    GOUSTAROUME NA VGENOUME VOLTOULES
    NA PERNAME KALA
    NA ANTALASOUME APOPSEIS

.................

(na gemhsw kamia selida??)

To exoume pei poles fores: To plhtrologio einai Apsyxo kai den mpwrei na metaferei synes8hmata kai yfos.
    HREMIA (Genikotera)
    Opws eipe kai o George, oi voltes einai anoiktes se olous, to idio kai oi synanthseis !!!

Etsi nio8w toulaxiston egw edw mesa, ala kai ekei eksw me ta osa paidia exw gnwrhsei kai exoume perasei kapoia pragmata.

Na pernate kalytera

Na eiste panta or8ioi

Ante na ta poume kai apo konta

Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Πραγματικα χαιρομαι να διαβαζω τετοιες απαντησεις,οπως οι παραπανω,στο post αυτο.....

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    re 8a sou fao ta sikotia re 8a se xtipiso kato san xtapodi re 8a sou pio to ema ke meta 8a se kopso fetes....

afta ta logia den se kanoun xaroumeno?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ti krima...
    diladi 8es na imaste oli sovari metrimeni ta astiakia mas na periorizonte se asties gkrimatsoules ke me to vgalsimo tis glosas
    na forame oloi orea modata rouxalakia na psonizoume me simasia ta esorouxakia mas ke na ine motosikletistikou epipedou me dandelitsa apo malako saten na min ere8izoun to kormaki mas
    ke ta nteklize mas na ine dialegmena me megali prosoxi na min ine poli prostixa

ke na dinoume megali simasi stin ka8ariotita ke stin igioini giati pou kseris an er8i kanenas meraklis ke 8eli na mas glipsi ton kolo prota....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

file mou den leo pos exi dikio
    ala mipos na grafosouna se kana katixitiko?..

edo imaste mixanovioi re den imaste adelfato ksefonimenon ke mpenoume gia na plirofori8oume na enosoume ta xnota mas na kanoume parea ke xavale

ke afiste tous kanones leme
    ke o 8anos den 8eli na analisi oti antimetopizi ton ka8e ena diaforetika giati den ine oloi i idioi
    ke den prepi na ine
    ana 8es omiogenia ksana pigene fantaros ke xese mas
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Είχες δεν είχες το μάμησες πάλι και αυτό το
    post........

Αρχικά δημιουργήθηκε από slaybas
    Είχες δεν είχες το μάμησες πάλι και αυτό το
    post........
    ne ime o megalos erastis ton post...:rotflmao:

siga re megale stis diamaxes ine den ine stis anazitisis...
    ke an den to mamiso ego pios 8a to mamisi esi pou den kseris?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ...den imaste adelfato ksefonimenon....

Μην ορκίζεσαι, καλή μου ..!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Μην ορκίζεσαι, καλή μου ..!!!
    esi mori exis skasi apo tin zilia sou eki moni sou stin mpougatsopoli den exis ali mia na kanete adelfato ke exis frikari
    ala mori treli exis ke ta tixera sou piges ekdromi sta vouna tis proales ke me tin ali tin dikia mas tin treliara

tora ama isaste oles ena matso violes ke vriskate ena 8rasivoula na sas ti8asefsi ti na knoume...
    ta exi afta i zoi apo eki pou den to perimenis sou erxete...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    piges ekdromi sta vouna tis proales ke me tin ali tin dikia mas tin treliara

Άσε με ρε Λεό, που το ένα της μύριζε και το άλλο της βρωμούσε....

Ο βοσκός ήταν άπλυτος, ο ξυλοκόπος ήταν αγενής, ο δασοφύλακας ήταν κοντός.... (άεϊ σιχτίρ και προκοπή δεν είδαμε !!!)

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ελεοσ Ρε Παιδια!!!!
    από petridist στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:58
  2. Τι εγινε ρε παιδια;
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 07:37
  3. Ρε παιδιά...