Καταρχην αυτο το post μαλλον δε ταιριαζει στις διαμαχες,αλλα το βαζω συμβολικα εδω για να το διαβασουμε ολοι.....
Οπως μερικοι ισως διαβασατε,ειχα μια εντονη σχετικα διαφωνια με τον Θανο χτες βραδυ εδω..
.
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=2
Επειδη ασφαλως και δεν μπορω να πω τι μου εγραψε μετα στο π.μ,θα σας πω τα συμπερασματα μου απο αυτο....
Λοιπον,εγω οφειλω να παραδεχτω οτι 1.Ο τροπος μου ηταν καπως οξυς 2.Ως νεος εδω δεν εχω καταλαβει ακομη καποια πραγματα 3.Ο τροπος του Θανου δεν μου αρεσε εκεινη τη στιγμη και με εκνευρισε 4.Μαλλον το thread δε προσεφερε τιποτα καλο στο forum...
Aπο κει και περα ομως,διαπιστωσα οτι αλλο να μιλας σε ενα thread με καποιον,αλλο με π.μ και αλλο φυσικα απο κοντα -που ακομη δεν εχω κανει με κανεναν σας-....
Επειδη με τον Θανο δε χρειαστηκαν παρα 2 π.μ για να καταλαβω τη διαφορα αναμεσα στα 2 πρωτα παραπανω,εχω να πω οτι η αλληλοφαγωμαρα μεσα στα διαφορα post μονο να μας φερνει πιο μακρια πετυχαινει με τις συνεχεις παρεξηγησεις,δηλαδη ακριβως το αντιθετο απο το λογο συμμετοχης μας εδω μεσα και τιποτα αλλο.....
Αφου λοιπον μας ενωνει η αγαπη μας γι'αυτο που λεγεται μοτοσυκλετα,ο προβληματισμος μας για την αντιμετωπιση της στη χωρα μας,τα τεκταινομενα που συμβαινουν γυρω μας καθημερινα,και οτι αλλο ο καθενας μας πιστευει,ειναι μαλ.... να αφηνουμε να μας χωριζουν τα πληκτρολογια,οι τσακωμοι για ασημαντες αφορμες και η διαθεση του καθενος να προβαλλει τον εαυτο του μειωνοντας αλλους....
Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι δεν με ενοχλει η προσβολη καποιων απο αλλους εδω μεσα,αλλα τελικα καλυτερα ειναι να προσπαθησουμε ο καθενας μας να το εξαλειψουμε αυτο,η να αδιαφορησουμε για οσους το κανουν,παρα να δημιουργουμε μια καινουργια διαμαχη καθε μερα.Εγω τουλαχιστον απο τωρα αυτο και μονο θα κανω.....
Και βεβαια αυτο δεν αφορα τα φιλικα πειραγματα,το καλαμπουρι και το χαβαλε μεταξυ μας,που παντα θα υπαρχουν και ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν,οπως γινεται παντου και παντα στις παρεες....
Ελπιζω να συμφωνουν πολλοι με τα παραπανω και να μην ξεφτιλιστει και αυτο το post απο καποιους που ισως δε συμφωνουν,ωστε να μεινει ακεραιο μπας και μονιασουμε καποια στιγμη ολοι μεταξυ μας,σαν μια καλη παρεα....
Να ειστε ολοι καλα παιδες.....
(το post ΔΕΝ υπονοει κανεναν,ΟΥΤΕ αναφερεται πλαγιως σε κανεναν...)