Είμαστε ακόμα στο lidl?
Πάλι ο bowleno παρεκτρεπει τη συζήτηση?
Και τα china μακιτα, μια χαρά εργαλεία είναι. Άνετα χτύπαγα ένα μικρουλι να μην αλλάζω δίσκους όλη την ώρα.
Αν δε πάρω μπαταρίας.
Αυτό το μίνι φλόγιστρο που βγάζει από Δευτέρα έχει ξαναβγεί;
Το έχει πάρει κανείς;
Με ενδιαφέρει αλλά στο φυλλάδιο δεν έχει ούτε κωδικό προϊόντος να δω καμία παρουσίαση στο τιουμπ.
Ένα εικοσαρικο ζητάνε, αλλά αν είναι για τα μπάζα καλύτερα να τα βάλω βενζίνη στον Κινέζο.
Πιθανόν ψάχνεις αυτό: https://exypiretisi-pelaton.lidl-hel...54AAE&q=291792
Το έχω πάρει και το θεωρώ σχετικά καλό, όταν όμως τελείωσε το αέριο που είχε στην συσκευασία και το γέμισα με το κλασικό αέριο αναπτήρων, έχω την εντύπωση ότι μειώθηκε η απόδοσή του.
Σάπια βρεχάμενα, τσιμέντο και σκουριά.
Δε ψάχνω για εξυπηρέτηση πελατών Λιτλ..Καλύτερα να εσώκλειστος στην Ελληνογερμανικη Αγωγή...
Όπως και ναχει θα το χτυπήσω και βλέπουμε.
-Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!
Πήρα το φλόγιστρο κολητηρι,για περιστασιακή ερασιτεχνική χρήση καλό είναι.
Για πιο συχνή χρήση καλό είναι να κρατήσει κανεις απόδειξη αγοράς,η σκανδάλη ανάφλεξης είναι από φλίμσικο πλαστικό, θα χαιρετίσει σύντομα.
Με απογοήτευσε λίγο στο θέμα της φλόγας(για αυτό το πήρα),είναι μεγαλύτερη από όσο θαθελα.
Θα πειραματιστω να μικρύνω το ακροφύσιο,αλλά έχει ένα σπείρωμα 4*0.5 κα τέτοια φιλιέρα δεν έχω.
Ειδα οτι εβγαλε αυτο
https://www.lidl-hellas.gr/p/ergalia...000-b2/p168880
Δεδομενου οτι κοστιζει τα μισα απο αλλα με παρομοιες δυνατοτητες, θα ηθελα 25αρη δισκο ιδανικα μιας κι εχω εναν αμεταχειριστο, αλλα βολευει κι αυτος.
Η να δω κανενα Einheil / Total;
Χρηση ημιεπαγγελματικη
Αλλες οικονομικες προτασεις δεκτες ( τα ακριβα τα ξερω κι εγω )
Πλακα κανεις? το πηγανε απο 80€ στα 150€? Δεν παμε καλα.
Εγω για την ημιεπαγγελαμτικη χρηση θα επαιρνα ενα λιγο πιο ακριβο να εχει και παγκο απο πανω για κοψιμο λωριδων, βοηθαει πολλα.
Αυτο εχει και σεπορτ, δες αν σε βοηθαει καπου, γιατι τα φθηνα με σεπορτ χανουν και στα κοψιματα να ξερεις.
Απο εκει και περα αυτο που αναφερεις το εχει ενας σναδελοφς και το δουλευει επαγγελματικα χρονια τωρα χωρις προβλημα. Τωρα αν και κατα ποσο χανει δεν το ξερω, εμενεα δεν με επεισε παντως ως εργαλειο.
Επαναλαμβανω, αν δουλευεις κουζινες, μελαμινες κλπ, ως επαγελματιας σου προτεινω να παρεις και με παγκο απο πανω, θα στα βγαλει τα λεφτα του.
Λιγο που εψαξα ξεκινανε απο 80€ χωρις σεπορτ και απο 150€ με παγκο.
Δεν θα εδινα 150€ γι αυτον το φαλτσοδισκο. οσο τον ειχαν στα 80 ηταν μια χαρα.
Σε ευχαριστω, κορνιζες φτιαχνω, οχι κουζινες. Αλλα το tilt που εχει θα με βολευε αρκετα, οπως και το λειζερ. Επειδη ομως οι κοπες ειναι συνηθως 45° πρεπει να ειναι ακριβεις.
Μη νομιζεις οτι το λειζερ κανει και πολλα, εκτος και αν το εχεις δουλεψει πολυ σε αλλα εργαλεια και οντως εσενα σου κανει διαφορα.
Προτιμησε σταθεροτητα, αν εχεις ορεξη να ψαχτεις παντως μπορεις να βρεις και σωστα φαλτσοπριονα μεταχειρισμενα.
Μην βιαστεις να παρεις κατι πολυ φθηνο παντως, εγω εχω ταλαιπωρηθει πολυ με λαθος εργαλεια.