Και πριν και μετά που έγινε νησί, η [FONT=palatino linotype]ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ [/FONT]γράφεται με 2 ν. Προσπαθήστε να το θυμάστε αυτό, ιδιαίτερα όσοι ζείτε εκεί χάμω.
Μερσί.
Και πριν και μετά που έγινε νησί, η [FONT=palatino linotype]ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ [/FONT]γράφεται με 2 ν. Προσπαθήστε να το θυμάστε αυτό, ιδιαίτερα όσοι ζείτε εκεί χάμω.
Μερσί.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
συγνώμη, αυτό το νήμα είναι μόνο για την Πελοπόννησο ή μπορούμε να γράφουμε κι άλλα τερατώδη λάθη που πληγώνουν μάτια, όπως για παράδειγμα το "όσο αναφορά" που το σωστό του είναι "όσον αφορά"....?
Ε καλά.. Όποιος ζοριζεται με την Πελοπόννησο ας λέει "κάτω απ'τ'αυλακι". Το ίδιο κάνει![]()
Κανονικα γραφεται Πελοποννννννησος,οπως λεμε ησαντε δυο και γ@μιοσαντε![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Και το Γιαννης καποτε το γραφαμε με δυο "ν".
όσο αναφορά το πως θα γράφουμε τον τόπο μας δεν θα μας υποδείξει κανένας. τώρα όσο αναφορά την Πελοπόννησσο μιας και βρέχεται γύρω γύρω από θάλασσα, λέω να καθιερώσουμε και τα 2 ν (ένεκα της νήσου) και τα 2 σσ (ένεκα της θάλασσας).
Αυτά είχα να πω.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ανίατη περίπτωση....![]()
Και το μηναρας(που σημαινει μα@#!ας για οσους δεν ξερουν..)που λενε τους πατρινους με τοση ανεση καθε φορα λεω να σταματησουμε επι της ευκαιριας..![]()