Αφορά τα μοντέλα της συγκεκριμένης περιόδου που κυκλοφόρησαν με το παρατσούκλι τσαγιέρες
ψάχνοντας βρήκα και ένα τοπικ σχετικά με την αναπαλαίωση με μοτέρ από bandit του gsx400f
μπράβο και στα παιδιά που ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο
Καθώς στο γκαράζ μου έχω ένα ακόμα gsx400f που μου έχει μείνει γιατί το πήρα σαν ανταλλακτικά για εκείνο το τετρακόσια που είχα παλιότερα νομίζω ότι έφτασε η στιγμή να σκεφτώ πως θα το αξιοποιήσω. Για καμιά πενταετία το μηχανάκι ήταν παρκαρισμένο σε σχολείο ΕΠΑΛ και είχε εκπαιδευτικό σκοπό, δηλ μαθητές έβλεπαν κάποια πράγματα πάνω σε τετρακύλινδρο.
Τώρα πια μεταφέρθηκε στο γκαράζ μου και σκέφτομαι ότι θα ήταν πολύ ωραία σαν ιδέα να το αξιοποιήσω.
Για να μπει μπροστά του λείπουν ουσιαστικά η τετράδα των καρμπ και η εξάτμιση , αλλά σκέφτομαι μπας μπορέσω και βρω και κάποιο άλλο gsx400f και από τα δύο να βγάλω ένα καθώς αυτό είχε αγοραστεί με υπεύθυνη δήλωση και τρέχα γύρευε τώρα για άδειες
αρα
όποιος έχει υπ όψιν του κάποιο που να πουλιέται ανεξάρτητα από την κατάστασή του π.χ. τρακαρισμένο
αλλά να έχει χαρτιά, με ενδιαφέρει
βέβαια δεν σκέφτομαι να το κάνω όπως ακριβώς είναι μαμίσιο ,μάλλον θα δοκιμάσω να του βάλω τιμόνι και κάποιες άλλες μετατροπές που βλέπω ότι πολύς κόσμος κάνει σε παλιά suzuki τετρακύλινδρα
κάποια στιγμή θα ποστάρω καμιά φώτο του
πάντως πρόκειται γι αυτό το μοντέλο:
τις φώτο τις πήρα απο το νετ