καλημέρα κ από εμένα στην παρέα.
ξερω πως έχουν γίνει πολλά τέτοια τοπικ κ κάθισα κ διάβασα τα πιο πολλά για να εχω μια άποψη πριν ξεκινήσω κ εγω το δικο μου.
δυστυχώς ολες οι περιπτώσεις δεν είναι ιδιες κ μιας και είναι δύσκολες εποχές για αγορές, θα ήθελα να κανω την καλύτερη δυνατό επιλογή κ να ξερω πως το έψαξα.
παρακάτω θα σας δώσω όλες τις πληροφοριες για να μου προτείνετε βαση αυτών.
1. ψάχνω καινούριο μηχανάκι - μηχανή. (θέλω να ξέρω τι το έκανα πως το έστρωσα, κ να το κρατήσω μέχρι να το ΄λιώσω)
2. έχω δίπλωμα από το 08 απεριορίστου κυβικών (είχα αν χορνετ 600 και το έδωσα όταν γεννήθηκε το παιδί μου. τώρα κυκλοφορώ(5 χρόνια) με ένα απριλια 50(για αυτό κ θέλω καινούρια))
3. Η χρήση= καθημερινά πανε έλα στην δουλειά χειμώνα καλοκαίρι. 6χλ πάνε 6 έλα. το καλοκαίρι μαξ 5 φορες να πάω μεχρι την Καλλικράτεια 40χλμ πανε 40 έλα.
4. χρήματα= από 1800 μεχρι 2500 βαριά. βάζω μεγάλο εύρος για να υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία. (2550 δεν θα τα χαλάσουμε λολ)
5. ΘΕΛΩ χαμηλή κατανάλωση και χαμηλό κόστος συντήρης και υλικών αν υπάρξει ζημιά.
ΤΙ με ανησυχεί: 1. όχι αυτόματο λογικά γιατί δεν θέλω μεγάλα σέρβις με ιμάντες και θέλω 4χρονο με τα λαδάκια του και να το κρατήσω χρόνια.
2. αν έπερνα ένα κρίπτον π.χ, ακούω για πολλές κλοπές? (λέω κρίπτον γιατί ενας φίλος το έχει 15 χρόνια και είναι σκυλί, σαν καινούριο)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προκαταβολικά μονο και μόνο για τον χρόνο σας που το διαβάσατε.
Υ.Σ η αγορά θα γίνει σε 1 μήνα, για να έχω χρόνο να δω από κοντά ότι προτείνετε και να κάνω έρευνα αγοράς για την καλύτερη τιμή.