Παιδιά καλησπέρα. Τώρα ξεκίνησα μαθήματα μηχανής και έχω κάνει 2 έως τώρα. Το δίπλωμα που θα βγάλω είναι μέχρι 125 κυβικά και δεν νομίζω να χρειαστώ παραπάνω προς το παρόν( η μάλλον και προς το μέλλον δεδομένου ότι σκοπέυω να πάω σε αυτοκίνητο αντί να ανεβάσω κυβικά-την μηχανή την θέλω κυρίως για να πηγαίνω στην δουλειά μου).Εμπειρία με το όχημα δεν είχα καθόλου στο παρελθόν. Μέχρι τώρα στα μαθήματα έχω οδηγήσει παπί 125 κυβικών αλλά ο δάσκαλος είπε θα με βάλει να μάθω και μηχανή 125 κυβικών δεδομένου ότι του δήλωσα πως έχω στα υπόψιν να αγοράσω μία μόλις βγεί το δίπλωμα. Το παπί μου φάνηκε αρκετά εύκολο και ο δάσκαλος είπε ότι γενικά το έχω και έχω καλή αίσθηση της ισοροποίας.Γενικά φαίνεται να τα πηγαίνω καλά με το παπί. Εγώ όμως έχω κολλήσει με μία μηχανή, όχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο ,κυρίως επειδή μου άρεσε. Ακόμα έχω ένα εξοχικό περίπου 45 χιλιόμετρα από την αθήνα και πιστεύω ότι με μηχανή θα είναι πιο εύκολη και άνετη η διαδρομή. Είμαι ανάμεσα σε δύο μοντέλα το Honda supra 125 και το Honda cbr 125.Πιο πιστεύετε είναι καλύτερο για πρωτάρη οδηγό? Η διαφορά στην τιμή δεν με απασχολεί. Δεν με ενδιαφέρει κάποια άλλη μηχανή ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για αυτές τις δύο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων/
ΥΓ.Όταν λεώ να πάω για αμάξι στο μέλλον δεν εννοώ στο κοντινό.Απλά όταν έρθει η ώρα να αλλάξω την μηχανή τότε μάλλον θα προτιμήσω αμάξι από καινούργια μηχανή. Βέβαια δεν ξέρω τι κόλλημα μπορεί να φάω μέχρι τότε.Μπορεί να μου αρέσει τόσο η μηχανή που να πάω για καινούργια![]()