Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Αγορά custom/chopper χαμηλού κυβισμού

Νέο μέλος

Lightbulb Αγορά custom/chopper χαμηλού κυβισμού

Γεια σας παιδιά, είναι η πρώτη φορά που γράφω και σκοπός μου είναι να συμβουλευτώ πιο έμπειρους σχετικά με τις μηχανές.
    Σε λίγο θα κλείσω τα 18 και από μικρός λάτρευα τις χάρλει (και σε ποιον δεν αρέσουν άλλωστε)και γενικά τύπου custom/chopper μηχανές. Τελευταία μου έχει καρφωθεί στο μυαλό να αγοράσω μια χαμηλού κυβισμού μηχανή τύπου custom/chopper, μιας και έχω μικρή εμπειρία με ένα Honda innova της οικογένειας που οδηγώ συχνά κάνοντας μικρές αποστάσεις. Είμαι ανάμεσα σε keeway superlight 150cc, Yamaha virago 250 του 2002, μια Honda 125cc δεν θυμάμαι μοντέλο και κάτι Suzuki ιδιου τύπου πάλι. Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω την Yamaha που είναι 250 κυβικά λόγω αξιοπιστίας μάρκας και πολύ καλής προσφοράς που βρήκα. Το θέμα είναι ότι το δίπλωμα που θα βγάλω στα 18 δεν θα καλύπτει τα κυβικά της.
    Εν ολίγοις, εσείς τι προτείνετε όσον αφορά την αγορά μιας τέτοιας μηχανής και συγκεκριμένα της Yamaha; Είναι όντως αξιόπιστο το μοντέλο; Θα αντιμετωπίσω μεγάλο πρόβλημα αν δεν την καλύπτει το δίπλωμα που μπορώ να βγάλω στα 18;
    Επίσης από όσο ξέρω δεν υπάρχουν τεκμήρια στις μηχανές. Υπάρχει και η επιλογή να την αγοράσω λόγω καλή προσφοράς και να την κρατήσω φυλαγμένη μέχρι να αποκτήσω μεγαλύτερη εμπειρία και να βγάλω δίπλωμα που να την καλύπτει.
    Παρακαλώ πείτε μου τις γνώμες σας, θα με βοηθούσαν πραγματικά πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά, Θάνος.

Γουελκαμ Θανος

Δεν αρεσουν σε ολους οι harley
    Χωρις διπλωμα θα αντιμετωπισεις σοβαρα προβληματα μιας και δεν θα εισαι ουσιαστικα ασφαλισμενος
    και αν γινει η στραβη,που εμπειρικα στο λεω συμβαινει συχνα,θα πληρωνεις μια ζωη.
    Virago του 2002,εβγαινε μεχρι εκεινη τη χρονια;
    Ισως,δεν το γνωριζω.
    Οταν λες καλη προσφορα,τι εννοεις;Για ποσα χρηματα μιλας,μιας και αυτα τα μηχανακια εχουν πολυ χαμηλη αξια
    πλεον.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παρε ενα μηχανακι να σε καλυπτει το διπλωμα σου.. οδηγησε το 1/2 χρονια να το χαρεις και να μαζεψεις εμπειρια, που θα σε βοηθησει για τα επομενα τοσο σε στυλ & τυπο οχηματος (μπορει ας πουμε να διαπιστωσεις οτι δεν σου ταιριαζουν/καλυπτουν τα τσοπεροειδη) οσο και σε κυβικα.

Ευκαιριες υπαρχουν παντα... καλο εξοπλισμο και παντα ορθιος..
    Quod me nutrit... me destruit.....

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι τώρα. Την μηχανή την βρήκα μεταχειρισμένη με 35.000 χμ στα 800€.
    Επίσης ρώτησα έναν φίλο και μου είπε οτι υπάρχει περίπτωση το δίπλωμα στα 18 να την καλύπτει, αφού δεν πάει με τα κυβικά αλλά με τους ίππους. Η μηχανή είναι στους 14 ίππους. Γνωρίζετε αν την καλύπτει το δίπλωμα που μπορώ να βγάλω στα 18;

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manowarrior Προβολή μηνύματος
    Γεια σας παιδιά, είναι η πρώτη φορά που γράφω και σκοπός μου είναι να συμβουλευτώ πιο έμπειρους σχετικά με τις μηχανές.
    Σε λίγο θα κλείσω τα 18 και από μικρός λάτρευα τις χάρλει (και σε ποιον δεν αρέσουν άλλωστε)και γενικά τύπου custom/chopper μηχανές. Τελευταία μου έχει καρφωθεί στο μυαλό να αγοράσω μια χαμηλού κυβισμού μηχανή τύπου custom/chopper, μιας και έχω μικρή εμπειρία με ένα Honda innova της οικογένειας που οδηγώ συχνά κάνοντας μικρές αποστάσεις. Είμαι ανάμεσα σε keeway superlight 150cc, Yamaha virago 250 του 2002, μια Honda 125cc δεν θυμάμαι μοντέλο και κάτι Suzuki ιδιου τύπου πάλι. Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω την Yamaha που είναι 250 κυβικά λόγω αξιοπιστίας μάρκας και πολύ καλής προσφοράς που βρήκα. Το θέμα είναι ότι το δίπλωμα που θα βγάλω στα 18 δεν θα καλύπτει τα κυβικά της.
    Εν ολίγοις, εσείς τι προτείνετε όσον αφορά την αγορά μιας τέτοιας μηχανής και συγκεκριμένα της Yamaha; Είναι όντως αξιόπιστο το μοντέλο; Θα αντιμετωπίσω μεγάλο πρόβλημα αν δεν την καλύπτει το δίπλωμα που μπορώ να βγάλω στα 18;
    Επίσης από όσο ξέρω δεν υπάρχουν τεκμήρια στις μηχανές. Υπάρχει και η επιλογή να την αγοράσω λόγω καλή προσφοράς και να την κρατήσω φυλαγμένη μέχρι να αποκτήσω μεγαλύτερη εμπειρία και να βγάλω δίπλωμα που να την καλύπτει.
    Παρακαλώ πείτε μου τις γνώμες σας, θα με βοηθούσαν πραγματικά πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά, Θάνος.

Ε απο το nick τι αλλο θα σου αρεσε ?

welcome !
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Καλως το παιδι παρε ΜΟΝΟ κατι που εισαι νομιμος χωρις πολυ συζητηση...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Στα 18, μπορείς να βγάλεις μόνο Α1, το οποίο σε περιορίζει στα 125cc.

Υπομονή μέχρι τα 20. Ή πάρε ένα 125. Έτσι κι αλλιώς τα τσοπεροειδή, μέχρι τα 1400cc, τα ίδια άλογα βγάζουν πάνω-κάτω.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Χτύπα ένα ρέμπελ να κάνεις το κέφι σου http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7957258/

Δικύλινδρο μοτεράκι 3 δεκαετίες πίσω (CB 125) αλλά θεωρώ άσπαστο.

Εναλλακτικά πάμε σε ελιμινέϊτορ http://www.car.gr/used-bikes/kawasak...ffer_type=sale

Υπάρχουν και τζιλέρα (ούτε που τα ήξερα) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7765832/ με

ΚΕΝΟΥΡΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ αλλά και AΝΤΑΛΑΓΗ ΜΕ ΣΚΠΟΥΤΕΡ ΗΔΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    ΚΕΝΟΥΡΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ αλλά και AΝΤΑΛΑΓΗ ΜΕ ΣΚΠΟΥΤΕΡ ΗΔΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ
    Σπιτικό το τσίπουρο..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Σπιτικό το τσίπουρο..??
    πρωτοξάδελφος του Μπλίτσερ

ενδιτ: Τώρα πρόσεξα ότι είναι από Κοζάνη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Στα 18, μπορείς να βγάλεις μόνο Α1, το οποίο σε περιορίζει στα 125cc.

Υπομονή μέχρι τα 20. Ή πάρε ένα 125. Έτσι κι αλλιώς τα τσοπεροειδή, μέχρι τα 1400cc, τα ίδια άλογα βγάζουν πάνω-κάτω.

Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Παρόμοια θέματα

1. Ποστάρετε εδω το cruiser, custom, chopper, bobber σας!
    από Gi_4ce στο forum Cruiser, custom, chopper, bobber
    Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2018, 17:48
  2. Αγορά μηχανής μικρού-μεσαίου κυβισμού
    από Federer_) στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2015, 18:15
  3. κατηγορια cruiser/custom/choppers etc...
    από p@nos στο forum Cruiser, custom, chopper, bobber
    Απαντήσεις: 96
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2012, 14:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF