Γεια σας παιδιά, είναι η πρώτη φορά που γράφω και σκοπός μου είναι να συμβουλευτώ πιο έμπειρους σχετικά με τις μηχανές.
Σε λίγο θα κλείσω τα 18 και από μικρός λάτρευα τις χάρλει (και σε ποιον δεν αρέσουν άλλωστε

)και γενικά τύπου custom/chopper μηχανές. Τελευταία μου έχει καρφωθεί στο μυαλό να αγοράσω μια χαμηλού κυβισμού μηχανή τύπου custom/chopper, μιας και έχω μικρή εμπειρία με ένα Honda innova της οικογένειας που οδηγώ συχνά κάνοντας μικρές αποστάσεις. Είμαι ανάμεσα σε keeway superlight 150cc, Yamaha virago 250 του 2002, μια Honda 125cc δεν θυμάμαι μοντέλο και κάτι Suzuki ιδιου τύπου πάλι. Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω την Yamaha που είναι 250 κυβικά λόγω αξιοπιστίας μάρκας και πολύ καλής προσφοράς που βρήκα. Το θέμα είναι ότι το δίπλωμα που θα βγάλω στα 18 δεν θα καλύπτει τα κυβικά της.
Εν ολίγοις, εσείς τι προτείνετε όσον αφορά την αγορά μιας τέτοιας μηχανής και συγκεκριμένα της Yamaha; Είναι όντως αξιόπιστο το μοντέλο; Θα αντιμετωπίσω μεγάλο πρόβλημα αν δεν την καλύπτει το δίπλωμα που μπορώ να βγάλω στα 18;
Επίσης από όσο ξέρω δεν υπάρχουν τεκμήρια στις μηχανές. Υπάρχει και η επιλογή να την αγοράσω λόγω καλή προσφοράς και να την κρατήσω φυλαγμένη μέχρι να αποκτήσω μεγαλύτερη εμπειρία και να βγάλω δίπλωμα που να την καλύπτει.
Παρακαλώ πείτε μου τις γνώμες σας, θα με βοηθούσαν πραγματικά πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά, Θάνος.