Ψάχνω εδώ και καιρό να πάρω ένα δυνατό disk lock μιάς και είναι βολικός τρόπος ακινητοποίησης της moto χωρίς να κουβαλάς βάρος/όγκο. 'Οσο διάβαζα, τόσο ανέβαζα τα standards και βέβαια το κόστος. Σκληρότητα μετάλλου, κλειδαριά με προστασίες απο τρυπάνια και σπρέυ ψύξης, συναγερμό κραδασμού και άλλα. Σκέφτηκα οτι μάλλον δεν με πάιρνει να δώσω 60€ + και καλά θα κάνω να μείνω με αυτό που μου έκαναν δώρο πριν 2 χρόνια, με κλειδί ασφαλείας και μια χαρά φαίνεται. Βέβαια δεν μου άρεσε το κίτρινο σπιράλ υπενθύμισης και 1-2 φορές έβαλα 1η και...με σταμάτησε(χωρίς πτώσεις κτλ) Την τρίτη φορά που το ξέχασα στα 2 χρόνια (σήμερα), έγινε αυτό.
Άρα η προστασία που μου πρόσφερε ήταν αντίστοιχη της τιμής του (όπως τα περισσότερα στον κόσμο αυτό) και κάποιος με ένα σφυρί θα το είχε σπάσει σε ελάχιστο χρόνο. Μου έκανε εντύπωση οτι παρά το ότι έδειχνε 'βαρύ' και σοβαρό, κόπηκε σαν κεκάκι του μνημόσυνου μεταξύ δισκόπλακας και καλαμιού με μισό μέτρο φόρα απ το ξεκίνημα. Και η μηχανή ούτε γρατζουνιά!
Συμπέρασμα, θα δώσω τα 60€+ στην πρώτη ευκαιρία για να πίνω καφέ παραδίπλα λίγο πιό ήσυχος. Έχει κανείς δοκιμασμένη αξιόπιστη πρόταση παρεπιπτόντως;