Φίλε μακάρι να βρεις εσύ την δικιά σου και εγώ την δικιά μου
Φίλε μου σου εύχομαι να την βεις...
Εμένα μου την έκλεψαν το απόγευμα 6 με 9 στις 11/1/2016. Είχα πάει επίσκεψη και δεν την βρήκα στη θέση της. Τελικά παιδιά μόνο ο συναγερμός δεν αρκεί ... και η πιο απλή κλειδαριά μπορεί να τους αποτρέψει. Εάν όμως την έχουν βάλει στο μάτι δεν τους αποτρέπει τίποτα ...
Καλή τύχη φίλε μου.
η πυλωτη κλειδωνε? κριμα φιλε! μακαρι να την βρεις!
δυστυχως κανενα συστημα ασφαλειας δεν ειναι πανακεια. απλα καθυστερουν και μεγαλωνουν το δεικτη προστασιας.
το εχουμε πει, οτι η πυλωτη δεν προστατευει το μηχανακι, αλλα τον κλεφτη...... Μακαρι να βρεθει φιλαρακι, το νου σου στο car καθημερινα.
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Μακάρι να σταθεις τυχερός κ να το βρεις, κάνε καμία βόλτα από μενιδι μεριά,εκει βρήκαν κ το δικό μου!
Καλύτερα κλειδαριές παρά συναγερμοί
Εύχομαι να την βρεις
Φίλε R.TS στο Μενίδι που βρήκαν την δικιά σου μηχανη? Ρωτάω για να κοιτάξω και εγώ για το tdm