παιδες οταν μηχανακια καινουρια ειναι στο τελωνειο συνηθως ποσες μερες κανει αυτη η διαδικασια και να παραδωθει στον εμπορο?Εχω ακουσει οτι ειναι λιγο μπαχαλο αλλα αν μιλαμε για μεγαλη αντιπροσωπεια φανταζομαι ειναι καπως καλυτερα τα πραματα...
παιδες οταν μηχανακια καινουρια ειναι στο τελωνειο συνηθως ποσες μερες κανει αυτη η διαδικασια και να παραδωθει στον εμπορο?Εχω ακουσει οτι ειναι λιγο μπαχαλο αλλα αν μιλαμε για μεγαλη αντιπροσωπεια φανταζομαι ειναι καπως καλυτερα τα πραματα...
Τωρα με τα καπιταλ κοντρολ ειναι λιγο δυσκινητα τα πραματα.
κατι για 20ημερο μου ειπε ενας αλλος συντροχος...νταξει τρωγεται...ομως δεν καταλαβαινω αυτο που λες με τα capital control γιατι εχω την μηχανη την εχω πληρωσει,να παρουν απο αυτα που τους εδωσα και να την εκτελωνησουν
Γενικα το φερνουν σα δικαιολογια. Τι μηχανακι πηρες, αν επιτρεπεται;
με την κίνηση που ΔΕΝ εχει ο τομέας οχηματων στο τελωνειο θα έπρεπε να το παιρνεις αυθημερων χαχα
[QUOTE=basilis_k6;2752376]με την κίνηση που ΔΕΝ εχει ο τομέας οχηματων στο τελωνειο θα έπρεπε να το παιρνεις αυθημερων χαχα[/QUOα
πεες τα χρυσοστομε,,,δικος μου εισαι εσυ![]()
Να ρωτησω...
Μιας και η μοτο ειναι στο τελωνειο, τι σχεση εχουν τα CC?
Για να φτασει μεχρι το τελωνειο, ο εμπορος καπως θα εχει πληρωσει/διακανονισει με το εργοστασιο (η οπου αλλου την πηρε)
Αρα μονο η διαδικασια του ελληνικου κρατους δεν απομενει;
Inochi, ρε!
Για οσο.
το πιο πιθανό είναι να περιμένουν να εκτελωνιστουν και άλλα μαζί για να βγει πιο φτηνά στον έμπορο