σημερα ολη μερα προσπαθουσα να βαλω νεκρα και δεν εμπαινε με τιποτα...παιζει κατι με το σασμαν?ο ασθενης θα χρειαστει εγχειρηση ?
σημερα ολη μερα προσπαθουσα να βαλω νεκρα και δεν εμπαινε με τιποτα...παιζει κατι με το σασμαν?ο ασθενης θα χρειαστει εγχειρηση ?
Ξεκίνα με τα τυπικά:
-Κάνε μια αλλαγή λαδιών.
-Τακτικά θα έλεγα.
Στο δικό μου έχει μια ψίλο δυσκολία αλλά όχι και σπουδαία πράγματα.Μπας και θες απλά εξοικείωση;
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
αλλαγή λαδιών εκανα πριν 5 μερες... οσο για εξοικείωση ελπιζω να ειναι αυτο αλλα μονο σημερα μου σκαλωσε πριν δεν ειχα θεμα
Βασικό είναι να ζεσταίνεις το μοτέρ σωστά και να τσεκάρεις τα λάδια σχεδόν καθημερινά....Τα Husky ένα θεματάκι το έχουν με τη νεκρά.... άλλο λίγο άλλο πιο πολύ...Στην αρχή προσπάθησε να συνηθίσεις αυτή τη "παραξενιά" και να βρίσκεις νεκρά ΠΡΙΝ ακινητοποιηθεί τελείως...Αν δεις ότι το θέμα λύνεται με το καιρό και τη συνήθεια ή με κάποια μάρκα λαδιών είναι σχεδόν μηδεν,τότε όλα οκ αν χειροτερεύει ή σφίγγει είναι κάτι άλλο πιο κακό....
Όσο για το σκάλωμα που αναφέρεις,ναι, καμιά φορά τυχαίνει να το κάνει,μια στο τόσο,ειδικά αν σταματάς τελευταία στιγμή και έχεις τρίτη ας πούμε.Εκεί δυσκολεύεται,αλλά με λίγο μπρος-πίσω και καμιά ξερογκαζιά βρίσκεις νεκρά.
Βασικά για να μην "σου φαίνεται ότι δε βρίσκει νεκρά"προσπάθησε να κατεβάζεις και να βρίσκεις νεκρά ελάχιστα μέτρα πριν σταματήσεις τελείως, π.χ. στο φανάρι.ΜΗΝ κάνεις απαλές κινήσεις γιατί είναι χειρότερα-τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στο δικό μου...κατέβαζε με αποφασιστικότητα και σταθερή πίεση και όχι "¨βελούδινα"... δε σπάει μη το φοβάσαι!![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση....ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λες και να μην χρειαστει να μπουμε μεσα στο σασμαν
και ντιζα αλαξα προχθες