Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: Προσοχή σε τηλεφωνική απάτη!!!!!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp

Προσοχή σε τηλεφωνική απάτη!!!!!

Μόλις πριν λίγα λεπτά,κάποιοι επιτηδιοι επικοινωνησαν με άτομα από το οικογενειακο μου περιβάλλον και τους ανακοίνωσαν ότι εχω χτυπήσει άσχημα με το μηχανακι.
    Αυτό φυσικά δεν είναι αληθές γιατί αυτή την στιγμή δεν θα έγραφα αυτές τις γραμμές.
    Όπως είναι φυσικό οι άνθρωποι έχουν υποστεί μεγάλο σοκ.
    Πρόκειται για σπείρα απατεώνων που με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από τα θύματα τους λέγοντας τους σε επόμενη κλήση, ότι θα χρειαστεί το "θυμα" άμεσα παροχή ιατρικης βοήθειας ή και νομικης και φυσικά αυτό θα κοστίσει......
    Το αξιοπερίεργο είναι πως γνωρίζουν ονόματα και λεπτομέρειες.
    Καλό θα είναι να ενημερώσετε τους οικείους σας για αυτό το συμβάν και να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοι.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Πριν 2-3 εβδομάδες επικοινώνησαν μπροστά μου σε συνάδελφο στη δουλειά ότι συγγενικό της πρόσωπο είχε χτυπήσει με το αμάξι ένα προσφυγόπουλο από την Συρία 13 χρονών και έπρεπε άμεσα να δώσει λεφτά για να μην κινήσουν διαδικασίες αυτοφώρου και φυλακή. Γυρνώντας σπίτι, μαθαίνω ότι σε γειτονικό σπίτι επικοινώνησαν με την μητέρα μιας κοπέλας και της είπαν ακριβώς το ίδιο παραμύθι, μόνο που η γυναίκα στο άκουσμα της "είδησης" έπαθε σοβαρό εγκεφαλικό. Οι οικείοι της προσέφυγαν άμεσα στον εισαγγελέα και στην αστυνομία, ζήτησαν άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τσάκωσαν έναν Βούλγαρο. Μικρή λεπτομέρεια: στην πρώτη περίπτωση, το κινητό ήταν καρτοκινητό γνωστό μόνο στον στενό οικογενειακό κύκλο της κοπέλας... προσωπικά δεδομένα, το μεγαλύτερο αλισβερίσι!!!

http://korinthostv.gr/astinomika/ite...09-02-12-21-09

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Να ανοίξουμε ένα γενικότερο θέμα "Προσοχή! Μην είστε ηλίθιοι!", το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις κατά καιρούς κομπίνες.
    Life begins at 45°.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Την προηγούμενη βδομάδα στις 4:00 τα χαράματα πήγαν να την κάνουν στην μάνα....Ευτυχώς για μένα επειδή ήμουν στο δίπλα δωμάτιο...Θοδωρή καταγγελία καρφωτά στην αστυνομία μήπως και βγάλουν άκρη,πριν κανα 20ημερο το έκαναν σε φίλο ο οποίος το σήκωσε και του λέγανε μπαμπα με κλαμμένη φωνή κτλπ κτλπ και εννοείται οτι τους απάντησε όπως έπρεπε.Γενικά έχει αρχίσει ένα μοτίβο απατεωνιάς πάλι...γινότανε και πιο παλιά τώρα πήραν φόρα ξανά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Να ανοίξουμε ένα γενικότερο θέμα "Προσοχή! Μην είστε ηλίθιοι!", το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις κατά καιρούς κομπίνες.

Όποιος είναι έξω από το χορό, πολλά τραγούδια ξέρει... Φιλικότατα.

Παλαιό μέλος
    Εμεις μπορει να μην ειμαστε,αλλα μια μανα 60-70 χρονων?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Εμεις μπορει να μην ειμαστε,αλλα μια μανα 60-70 χρονων?
    αν μιλάς για την δική μου πχ, είναι πεθαμένη. αν την βρουν στο τηλέφωνο θέλω να της μιλήσω και εγώ.

Εννοώ ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να βγαίνουν παρόμοιες προειδοποιήσεις κάθε τόσο. "Προσοχή, μη σας πείθουν τέτοια τηλεφωνήματα", "προσοχή, μην ανοίγετε την πόρτα σε κούριερ", "προσοχή, μη βάζετε στο αμάξι σας το γλυκό γκομενάκι, που σας έκανε νόημα στον δρόμο". Ε δε μπορείς να προειδοποιήσεις τον κόσμο για τα πάντα, κάτι θα ξεφύγει. Είτε πονηρεύεσαι, είτε την πατάς, αργά ή γρήγορα.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    αν μιλάς για την δική μου πχ, είναι πεθαμένη. αν την βρουν στο τηλέφωνο θέλω να της μιλήσω και εγώ.
    Άστοχη ατάκα αν μου επιτρέπεις...

Εννοώ ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να βγαίνουν παρόμοιες προειδοποιήσεις κάθε τόσο. "Προσοχή, μη σας πείθουν τέτοια τηλεφωνήματα", "προσοχή μην ανοίγετε την πόρτα σε κούριερ", "προσοχή μη βάζετε στο αμάξι σας το γλυκό γκομενάκι, που σας έκανε νόημα στον δρόμο". Ε δε μπορείς να προειδοποιήσεις τον κόσμο για τα πάντα, κάτι θα ξεφύγει. Είτε πονηρεύεσαι, είτε την πατάς, αργά ή γρήγορα.
    Εκλιπαρώ την συγγνώμη σου αλλά κι έτσι να είναι, το λες με εντελώς λάθος κι άκομψο τρόπο...

O τρόπος μου αυτός είναι και το ξέρετε. Όποιος θέλει, με "πιάνει". Όποιος δε θέλει, δεν. Τέλος πάντων, δεν είμαι εγώ το θέμα.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Άστοχη ατάκα αν μου επιτρέπεις...
    όπως και το ότι μιά μάνα 60-70 χρονών είναι ηλίθια, όπως ξεκάθαρα απάντησε ο Παναγιώτης λίγο πιο πάνω.

η δική μου μέχρι που έφυγε, στην δεκαετία που αναφέρεται, δεν τα είχε χαμένα. ούτε ο πατέρας μου εδώ που τα λέμε, που έχει περάσει την αναφερόμενη δεκαετία.

*και για να είμαστε και ακριβόλογοι, το ηλίθιος είναι ανεξάρτητο ηλικίας και προφανώς δεν αναφέρεται σε ανθρώπους με παθολογικά προβλήματα που έχουν αρχίσει και "φυραίνουν". Αν κάποιου οι γονείς έχουν τέτοια σημάδια, καλό θα ήταν να μην έχουν λεφτά στο σπίτι από πολλές απόψεις και αυτό είναι ευθύνη των παιδιών τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

O τρόπος μου αυτός είναι και το ξέρετε. Όποιος θέλει, με "πιάνει". Όποιος δε θέλει, δεν. Τέλος πάντων, δεν είμαι εγώ το θέμα.
    Καλά, αυτό είναι πασιφανές. Απλά αν θες, κάνε ένα πείραμα: Βάλε σε άσχετη φάση κάποιον φίλο σου να πάρει τη μάνα σου τηλέφωνο στο κινητό της και να της πει "ο γιος σου που καβαλά ένα μηχανάκι μάρκας τάδε και τάδε χρώμα πήρε σβάρνα ένα πιτσιρικά, κάτσε να σου τον δώσω να μιλήσεις" ... Ο υποτιθέμενος Blitzer μιμείται πολύ καλά τη φωνή σου να ξέρεις και ξέρει και πολλές λεπτομέρειες. Θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα...

Δεν αμφιβάλλω ότι κάποιος μπορεί να πιάσει "ηλίθιους" τους γονείς μου. Ή τον οποιονδήποτε. Η συμβουλή μου, από το πρώτο ποστ, ήταν απλή: μην είστε αφελείς. Ο τρόπος μου είναι πάντα καυστικός, αλλά αν δεις πίσω από τις λέξεις...
    Life begins at 45°.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2008, 17:43
  2. Προσοχη σε δυο σημεια
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2007, 23:52
  3. Προσοχη σε ζωντανα που πεταγονται στο δρομο....
    από tifoefs στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 18:26
  4. Προσοχή σε αυτόν τον ιό
    από takiskan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 00:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας