Eχω βαλει εδω και περιπου 2 χρονια στο ΤΑ650 που εχω μπροστα τρομπα φρενου απο tuono 1000
Πριν λιγες μερες δοκιμασα να αλλαξω τα υγρα Δυστιχως ομως ανακαλυψα οτι ανοιγοντας το εξαερωτηρι στην δαγκανα, μετα απο απο μερικα πατηματα στην μανετα και αφου βγηκε μια μικρη ποσοτητα υγρων ...κατοπιν τιποτα Δεν υπηρχε καθολου πιεση!
Εκανα εξαερωση απο το εξαερωτηρι που υπαρχει πανω στην τρομπα και επανελαβα την διαδικασια Μετα απο μερικα πατηματα ξανα τιποτα απο πιεση
Τελικα καταφερα να αλλαξω τα υγρα επαναλαμβανοντας πολλες φορες ξανα και ξανα τα ανωτερω Η αισθηση ομως πλεον στην μανετα ηταν κατι παραπανω απο σφουγγερενια Και καθε φορα που την παταγα εβλεπα φυσαλιδες να ανεβαινουν στο δοχειο των υγρων
Το αφησα ετσι και την επομενη μερα με το πρωτο πατημα της μανετας ειδα οτι ως εκ θαυματος η σφουγγαρενια αισθηση ειχε εξαφανιστει Αρχισε ομως να ξαναπαρουσιαζεται μετα απο σχετικα εντονη χρηση που του εκανα σε μια χωματινη βολτα
Λογικα λοιπον και με τις φτωχες μου γνωσεις θεωρω οτι η τρομπα χρειαζεται επισκευη Ναι αλλα απο οτι ειδα η aprilia δεν εχει κωδικο ανταλακτικου για κιτ επισκευης
Καμια ιδεα για το τι κανω τωρα; Που βρισκω ανταλακτικα για την τρομπα; Πεταω την τρομπα;
Δυστυχως τα αγγλικα μου ειναι πολυ φτωχα ωστε να ψαξω για λυσεις σε ιστοσελιδες του εξωτερικου και απο Ελλαδα δεν καταφερα να βρω κατι