Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: ΜΑΓΝΗΤΕΣ...

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes

ΜΑΓΝΗΤΕΣ...

θελω να κανω μια κατασκευη, μια μικρη μεταλικη θηκη συγκεκριμενα, και χρειαζομαι μαγνήτες σαν αυτους που εχουν τα tank bags.. αλλα δεν εχω ιδεα που θα βρω.. εσεις γνωρίζετε??

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    θελω να κανω μια κατασκευη, μια μικρη μεταλικη θηκη συγκεκριμενα, και χρειαζομαι μαγνήτες σαν αυτους που εχουν τα tank bags.. αλλα δεν εχω ιδεα που θα βρω.. εσεις γνωρίζετε??
    Άνοιξε έναν παλιό σκληρό και βγάλε τους 2 που κατευθύνουν την κεφαλή.Θα πάθεις πλάκα με το άρπαγμά τους!.
    Κόντυνε και με ένα τροχαδάκι το λαμάκι που τους κρατά για πιο κομψούς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Άνοιξε έναν παλιό σκληρό και βγάλε τους 2 που κατευθύνουν την κεφαλή.Θα πάθεις πλάκα με το άρπαγμά τους!.
    Κόντυνε και με ένα τροχαδάκι το λαμάκι που τους κρατά για πιο κομψούς.
    καλα τα λες, αλλα παλιο σκληρο που βρίσκουμε...

Απομονω-μέλος
    Αν σου είναι ευκολότερο βρες από παλιά ηχεία.
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Moderator
    καλα τα λες, αλλα παλιο σκληρο που βρίσκουμε...
    Σε οποιοδήποτε κομπιουτεράδικο θα έχουν παλιούς για ανακύκλωση.
    Αν δε βρεις πες μου να σου στείλω 2 (μαγνήτες,όχι σκληρούς!)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wthanasis Προβολή μηνύματος
    Αν σου είναι ευκολότερο βρες από παλιά ηχεία.
    είναι πολύ χοντροι, δε μου κανουν, θελω παχος το πολύ 5 χιλιοστα.. (γι αυτό αναφερω σαν αυτος που εχουν τα tank bags..)

αληθεια ρε καρελεν, οι μαγνήτες των σκληρων τι παχος εχουν?

Παλαιό μέλος
    Τσαμπα αλλα αργει λιγο https://www.fasttech.com/search?Magnets%205mm

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    δεν διευκρινίζεις πόσο ισχυροί να είναι οι μαγνήτες. Των HDD είναι πανίσχυροι. Εγώ χρησιμοποιώ μαγνήτες όταν λύνω ΝΒ και βάζω τα βιδάκια πάνω να μην σκορπίζουν. Βασανίζομαι να τα ξεκολλήσω. Και αυτοί των ηχείων είναι ισχυροί επίσης. Μια καλή λύση με ήπιο μαγνήτη είναι τα λάστιχα από τις πόρτες των ψυγείων που μέσα έχουν λουρίδες μαγνήτη. Πρέπει και το πάχος να σε βολεύει. Πας σε ένα μαγαζί που επισκευάζει ψυγεία και του ζητάς από κάποιο ανεπισκεύαστο να ξηλώσεις τα λάστιχα από τις πόρτες.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ψάξε στο eBay για neodymium magnets. Βγαίνουν σε πολύ μικρά μεγέθη, είναι αυτοί που μπαίνουν στο σκληρό. Είναι οι ισχυρότεροι μαγνήτες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

αυτό που θελω να κανω, είναι χρησιμοποιώντας μια παλια ταμπακιερα, να φτιαξω μια θηκουλα οπου θα βαζω μεσα ψιλα για τα διοδια, και θα τη κολαω στο ρεζερβουάρ..οποτε τα μαγνητακια που θα χρησιμοποιησω θελω να είναι αρκετα ισχυρα ώστε να μη τη ξεκολανε με τον αερα, αλλα όχι τοσο ισχυρα ώστε να μπορω να τη ξεκολαω εγω χωρις να μου παιρνει και το ρεζερβουάρ μαζι, η να μου ξεκολαει ο μαγνήτης από τη θηκη (θα χρησιμοποιησω και κολα ώστε να είναι μονιμος στη θηκη..)

επισης κατι που δεν ανεφερα στο αρχικο ποστ, με αγορες μεσω ιντερνετ δεν εχω σχεση (και ουτε με ενδιαφερει να αποκτησω) πιστωτικη δεν εχω για πληρωμες, οποτε θελω ένα φυσικο κατάστημα στη περιοχη της αθηνας που θα μπορω να παω ο ιδιος να δω ζωντανο μπροστα μου το προϊον και να αγορασω...

Επειδή χρησιμοποιώ χρόνια στις κατασκευές της δουλειάς μου, ένας απο τους καλύτερους Έλληνες προμηθευτές..

http://magnitech.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%...isks-cylinder/

Πάρε ένα τηλ και πήγαινε, είναι όλα ετοιμοπαράδοτα σχεδόν πάντα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vardis
    Εχω ένα παλιό tankbag στο σπίτι που δεν χρησιμοποιώ στη μηχανή αλλά το έχω σαν αποθηκευτικό χώρο. Το απόγευμα μπορώ να το δω, να ξηλώσω τους μαγνήτες και να σου τους στείλω άν σου κάνουν. Είμαι Χανιά όμως....
    vardis

Moderator
    αυτό που θελω να κανω, είναι χρησιμοποιώντας μια παλια ταμπακιερα, να φτιαξω μια θηκουλα οπου θα βαζω μεσα ψιλα για τα διοδια, και θα τη κολαω στο ρεζερβουάρ..οποτε τα μαγνητακια που θα χρησιμοποιησω θελω να είναι αρκετα ισχυρα ώστε να μη τη ξεκολανε με τον αερα, αλλα όχι τοσο ισχυρα ώστε να μπορω να τη ξεκολαω εγω χωρις να μου παιρνει και το ρεζερβουάρ μαζι, η να μου ξεκολαει ο μαγνήτης από τη θηκη (θα χρησιμοποιησω και κολα ώστε να είναι μονιμος στη θηκη..)
    χαχαχα το ίδιο έκανα με ένα MP3 player,του κόλλησα πίσω του έναν τέτοιο και το είχα μπροστά μου στο ρεζερβουάρ του ΧΤ για να το ελέγχω πλήρως!
    2-3mm πάχος το μαγνητάκι + 2 το λαμάκι που εδράζεται. Ο μαγνήτης είναι το μικρό.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	WP_20161017_13_27_41_Pro.jpg 
Προβολές:	167 
Μέγεθος:	59,6 KB 
ID:	371045

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	WP_20161017_13_27_51_Pro.jpg 
Προβολές:	166 
Μέγεθος:	56,8 KB 
ID:	371046

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Ρε Μικέ μου έριξες ιδέα και άρχισα να ψάχνομαι για κερματοθήκες για να κάνω και εγώ την πατέντα.

Από αυτό που είδα φρίκαρα... σε σκρουτζομάγαζο αυτή που ήθελα κάνει 32€ και επειδή είναι μακρυά το μαγαζί κόστος μεταφορικών άλλα [FONT=Verdana]2,50€ ... σύνολο 34,5€ !!! [/FONT]

Μπαίνοντας στο ebay βρήκα ακριβώς την ίδια με 1,59€ και δωρεάν μεταφορικά από Χόνγκ Κόνκ ... Κάποιος μας κάνει πλάκα λέμε

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF