Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: δοσεις????τελοοοςςςςςς

δοσεις????τελοοοςςςςςς

τερμααααααααα η δοσεις.... σημερα πρωι πρωι πηγα και καθαρισα με την παλιο τραπεζα....τελη ιανουαριου ειχα παρει το transalpaki μου με 3 χρονια δοσεις (επισκεψεις) αλλα δεν αντεξα μαζεψα το χρημα και τελοςςςςςςςς....τωρα ειμαι ταπι αλλα
    its free day today

its free day everyday........

σημερα η βολτα ηταν μικρη αλλα ειχε αλλη γλυκα..

και γιατι παλιο τραπεζα γιατι σου λενε κανε το ονειρο σου δοσεις,ζησε και εσυ πλουσια(απο διαφημησεις)μας μποικοταρουνε και μετα καλος της επισκεψεις..

σημερα ειδα και το εξης απιστευτο μονο το 14% λεει στις ειδησεις εχει να αγορασει με χρημα ολοι η αλλη με καρτες,δανεια

που μας φτασανε και εμεις ακολουθαμε,τσιμπισαμε το δολομα...
    ξανα εχω παιρνω δεν εχω??

αυτα καλη αποπληρωμη σε οσους εχουν ακομα...
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas NL
    Μπράβο βρε φίλε..

είσαι πια ιδιοκτήτης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Ωραίος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
    Μπράβο βρε φίλε..

είσαι πια ιδιοκτήτης

ελα και κερναω τις μπυρεςςςς

ξες πιο ειναι το κακο?σε κανουν να νοιωθεις ιδιοκτητης και πριν την εξοφληση αλλα ειναι τελειως αλλιως τα πραγματα μετα.....
    και κατι ασχετο προσοχη σε οσους προπληρωνουν γιατι παιζονται μεγαλες κομπινες και ψιλα γραματα εκει παντως την eurobank φερθηκαν οκ γιατι μου εδωσαν κατευθειαν το χαρτι ενω στην εγνατια που ειχε καποιος γνωστος ακομα το περιμενει και συνεχεια του τηλ οτι χρωσταει 1000 στην αρχη μετα 2 μερες το ποσον εγινε 500 μεχρι που αναγκαστηκε ο ανθρωπος να βαλει δικηγορο γιατι θα τον τρελεναν ακομα και τωρα 1μηνα μετα το χαρτι δεν του το εστειλαν

its free day to day...

its free day everyday...

και αν δεν παιζει τωρα χρημα κερνατε εσεις τωρα και εγω κερναω το σκ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..

Γι' αυτό και εγώ έκανα δικό μου, καταναλωτικό δάνειο. Και καλύτερο επιτόκιο είχε από αυτό που προσέφερε η αντιπροσωπία και δεν υπήρχε παρακράτηση κυριότητας γιατί απλά η τράπεζα δεν ήξερε τι θα κάνω με αυτά τα λεφτά. Βέβαια, θα μου πείτε, αν δεν έχω να πληρώσω και μου κατασχέσουν περουσιακά στοιχεία, η μηχανή θα είναι μάλλον το πρώτο πράγμα αλλά γενικά δεν είναι το ίδιο. Η μηχανή μου μου ανοίκει απλά χρωστάω λεφτά στην τράπεζα. Και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η πλειονότητα του κόσμου πέρνει με χρηματοδοτικά μέσω αντιπροσωπειών... Think smart....

σωστος φιλε μονο που και η eurobank δεν κανει παρακρατηση αδειας και ετσι η αδεια μου ειναι πεντακαθαρη...

αν εχει ακομα δοσεις καλη λευτερια απο την τραπεζα γιατι κακα τα ψεματα μπορει να γινουν βαριες η "επισκεψεις"αν μαζευτουν πολλες......που δεν το ευχομαι για κανεναν....
    "μοτοσυκλετα"..

Τι "πραγματικό" επιτόκιο είχες με την eurobank?

να μην σου πω ψεματα δεν γνωριζω για 4000 ευροπουλα μου βαζανε 700 η 900 για τρια χρονια παντως στανταρ γλυτωσα 490 οπως μου ειπαν...οποτε εχουμε 490 να φαμε πιουμε εμεις και οχι η τραπεζα..... λεμε τωρα...η μπυρες μπυρες ομως ετσι?
    ακουτε οι βορειοι???οπα και νοτιοι.........
    "μοτοσυκλετα"..

... πληρωσα δοσεις για 10 μηνες,παντως αν σε ενδιαφερει μπορω να το δω και να σου πω αυριο γιατι τωρα ειμαι σε internetcafe και λιγο δυσκολο να τοδω....
    "μοτοσυκλετα"..

Ok απλά να σου πώ ότι εγώ πήρα δάνειο από αγροτική με 9+0,6 (επιτόκιο+έξοδα) = 9,6 % όταν τα επιτόκια των αντιπροσωπιών ήταν όλα πάνω από 10,5.

9.000? για 2 χρόνια 927,47? τόκος.

πολυ καλο...ξερεις αν παιρνουν και οι αντιπρωσοπιες τιποτα απο το επιτοκιο???γιατι το δικο μου ηταν σιγουρα πιο μεγαλο απο 9,6....
    "μοτοσυκλετα"..

λοιπόν...
    για να μην μας παραμυθιάζουν

το επιτόκιο στις τράπεζες είναι 9% + έξοδα

αυτή είναι και η χρέωση στα μαγαζιά
    τα 10% ή τα 10,5% είναι η διαφορά που βάζει η τράπεζα για να βγάλει προμήθεια στο κατάστημα

ετσι όταν κάνετε διακανονισμό η τράπεζα δίνει προμήθεια στο κατάστημα την διαφορά από το 9% και πολλές φορές και παραπάνω (θυσιάζει δηλαδή και κάτι από το κέρδος της) όταν το κατάστημα βγάζει πολλές χρηματοδοτήσεις.

Οι προμήθειες των καταστημάτων ξεκινάνε από 3% και μπορούν να φτάσουν έως και 6% ....καταλαβαίνετε τώρα από που προκύπτουν τα δώρα?

Προσοχή λοιπόν στο επιτόκιο αλλά και στα δώρα
    Όσο μεγαλύτερο επιτόκιο τόσο πιο πολλά δώρα

Μην τσιμπάτε λοιπόν στα τρικ των μαγαζιών

Α και κάτι άλλο ….ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΈΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ….ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ρωτήστε όποια τράπεζα θέλετε πχ.
    Πόσο είναι τα έξοδα φακέλου για ένα δάνειο ‘’Χ’’
    Απλά η απάντηση θα είναι …..

Μα κύριε/α δεν υπάρχει τέτοια χρέωση, έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια.!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	moisis0305.jpg 
Προβολές:	273 
Μέγεθος:	55,2 KB 
ID:	28332

φιλε μου εμενα το χαρτι τις eurobank εγραφε (πλεον) 12,5%.... δλδ 3,5 επαιρνε η αντιπρωσοπεια

παντως
    it's a free day today

it's a free day everyday.....

τους κλεφτοκοταδες και οταν τον ειπα να μου δωσει κατι δωρο μου ειπε οχι λογο οτι πηρε το παλιο ....bmw f650....
    "μοτοσυκλετα"..

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Μπράβο ρε συ...

Οπότε να ξαναπούμε.... καλορίζικο;
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

και δεν το ξαναλες?εγω παντως κερασα δυο φορες για να ειναι καλοταξιδο
    "μοτοσυκλετα"..

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως βαζω δοσεις ακριβως??
    από Giannis_77 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2008, 14:03
  2. Αγορά με δόσεις , γίνεται.....
    από tsofras στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2006, 09:34
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2006, 09:35