Για καμιά κοντινή αύριο προς αναβησο - λεγρενα – Σούνιο είναι κανείς.
Ραντεβού κατά τις 10 στο καλλιμάρμαρο.
καφεδο-μεζεδοκατασταση, οτι γουσταρουμε![]()
Για καμιά κοντινή αύριο προς αναβησο - λεγρενα – Σούνιο είναι κανείς.
Ραντεβού κατά τις 10 στο καλλιμάρμαρο.
καφεδο-μεζεδοκατασταση, οτι γουσταρουμε![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Ρε Στέλιε αφού ήδη έχει μπει και μακρινή και κοντινή γιατί δεν πας σε μια απ τις δύο...Έτσι από περιέργεια πιο πολυ...η κοντινή είναι ίδια απόσταση με το Σούνιο...και θα χει και μπουγατσα
Throttle that mysterious friend of ours
ε καλά δεν είναι και τόσο κακό, μπορεί για όποιον λόγο κάποιος να μην θέλει να αλλάξει νομό, οπότε να πάει παρεούλα με τον γκουρμέ ΣΤΕΛΙΟ-ΤΕΡΙ
Μα να μη ρωτνησω??με έτρωγε η περιέργεια...![]()
το μοτο αρχιζει να αποκτα αιρεσεις και να δημιουργουνται σχισματα.αντιπολιτευση και εσωτερικος ανταγωνισμος!
κακα πραγματα...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Κάποτε εμπαιναν πολλές βόλτες κάθε σουκου και κανείς δεν έκανε σαν ζηλιάρα γκομενα. Δεν θα αρχίσει τώρα το πάρτυ νομίζω.
κάποτε ήμουνα πουλί και μ'αγαπούσανε πολλοί
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
εγω αυριο 11 το πρωι θα ειμαι στο γνωστο περιπτερο με το kawasaki versys greece για μια κοντινη μεχρι βοιωτια μερια..παραθαλασσια..αν ενδιαφερεται κανεις το λεω
Δε σε ακολουθώ με τις αλλαγές αλλά μην παρεξηγηθώ για σένα το είπα μιας και θα χει κόσμο...εννοείται και μακάρι κάθε σκ να βγαίναν 20 διαφορετικές βόλτες...Όσο για το μεγάλο και μικρό μηχανάκι μη τα λες αυτά άλλοι με πάπια πάνε.....άλλη κουβέντα αυτή βέβαια...have fun δίνει πολύ καλό καιρό αυριο![]()
Μιας και δεν ταίριαξε στεριανή (η βόλτα) την έκανα θαλασσινή.
Δεν ξέρω αν μου επιτρέπουν οι κ.κ. διαχειριστές να ανεβάσω Φώτο που δεν έχουν σχέση με δρόμο & μότο.
Ναστε καλά.![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.