Αγαπητοί συμφορμήτες θα ήθελα τη γνώμη σας στο δίλημα το οποίο αντιμετωπίζω.
Πρόκειται να μπώ στην οικογένεια των κατόχων Gs σε 2 μήνες![]()
Δεν πρόκειται να δώσω χρήματα για αγορά καινούργιας ........αλλά για αγορά μιας καλομεταχειρισμένης Gs.
Η χρήση της μηχανής θα είναι κυρίως για σαββατοκύριακα βόλτες και ταξίδια . Αυτός είναι ο αρχικός μου σχεδιασμός άν και φίλοι μου λένε ότι αν μάθεις με τη μηχανή δεν μπρόκειται μετά να χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο.Είδωμεν. Μηχανή είναι πρώτη φορά που αγοράζω. Εδώ και 10-15 χρόνια νοίκιαζα και νοικιάζω μηχανές scooter κλπ κατα τις καλοκαιρινές διακοπες. Φέτος στην Κρήτη είχα μία Africa.
Έχω ύψος 190.
To δίλημμα μου είναι το εξής:
Το ποσό που πρόκειται να διαθέσω είναι περίπου 10.000 ευρώ.
Αρχικά σκεφτόμουν να κοιτάξω για Gs 1200 μοντέλο 2004. Φίλοι όμως μου ανέφεραν να μην το κάνω αλλά να κοιτάξω για Gs1150 ή 1150 ADV. Μου ανέφεραν ότι είναι δοκιμασμένο μηχανάκι χωρίς τα προβλήματα αξιοπιστίας της 1200. Παρέχει μεγαλύτερη προστασία στον αναβάτη στα ταξίδια (αέρας κλπ). Οι ίδιοι είχαν το 1150 και το πούλησαν για το 1200. Απογοητεύτηκαν και το έδωσαν μέσα σε 4-6 μήνες για να ξαναπάρουν το 1150. Δύο φίλοι έκαναν την ίδια δουλειά. Προσωπικά το έχω δεί σε αγγελία κάτοχος 1200 να θέλει να την ανταλλάξει με 1150.
Το 1200 απο την άλλη είναι ποιό μαζεμένο. Ελαφρύτερο, οικονομικότερο, ποιό ευέλικτο στην κίνηση και στο χώμα.
Παρακολουθώ και το Forum του Adventure rider όπου στο Gspot δεν λένε και τα καλύτερα λόγια για το 1200 σε σχέση με το 1150.
Το 1150GS σε σχέση με το ADV ξέρω ότι έχει τις εξής διαφορές:
Περισσότερα προστατευτικά
Μεγαλύτερο ρεζερβουάρ
ισχυρότερη βάση για βαλίτσες
και ποιό φαρδιά σέλα
η διαφορά του σε κιλά ελάχιστη
υπάρχει κάτι άλλο?
Μεταξύ αυτών των 2?
Ποιά είναι η γνώμη σας γενικότερα?
Φιλικούς χαιρετισμούς
![]()