Κοιταξα την my direct και τωρα κοιταζω και τις υπολοιπες. Εχει καποιος να μου πει κατι αρνητικο για τις ασφαλειες αυτες; Οι τιμες ειναι αρκετα καλες θα ελεγα.
Κοιταξα την my direct και τωρα κοιταζω και τις υπολοιπες. Εχει καποιος να μου πει κατι αρνητικο για τις ασφαλειες αυτες; Οι τιμες ειναι αρκετα καλες θα ελεγα.
Το μόνο αρνητικό, ή θετικό, όπως το πάρει κανείς, είναι ότι δε μεσολαβεί ασφαλιστής.
Life begins at 45°.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Για αμαξι ναι αξιζει αλλα μηχανακι δεν με νοιαζει. Θελω φθηνη απλα. Η γνωστη μπαλδογκ η οπως διαολα λεγετε εχει ιδια τιμη με τη mydirect. Ειμαι σε διλιμμα. Βεβαια ρωτησα και τον ασφαλιστη να στειλει προσφορα αλλα ειδα χαμηλη τιμη στη mydirect. Βασικα την πιο χαμηλη αλλα ειμαι απο κινητο και ισως εκει στα κουτακια να εβαλα κατι παραπανω η κατι λιγοτερο.
Γιατί έχει διαφορά η ασφάλιση αυτοκινήτου από την ασφάλιση μοτοσικλέτας;!
Life begins at 45°.
Οχι απλα με τη μηχανη ειναι πιο λιγα τα ατυχηματα. Τουλαχιστον εγω δεν ειχα ποτε ατυχημα. Ισως ειναι δικη ιδεα αλλα στο μηχανακι θελω απλα ενα χαρτι.
Ίσα ίσα, θα έλεγα ότι αν κάπου χρειάζεσαι βοήθεια, είναι στο μηχανάκι, γιατί αν συμβεί ατύχημα, συνήθως θα είναι πιο σοβαρά και δύσκολα τα πράγματα. Όπως το βλέπει κανείς... Προσωπικά, βέβαια, δε βλέπω την ανάγκη ασφαλιστή γενικότερα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα τρέξει/ασχοληθεί περισσότερο από μένα για το δικό μου συμφέρον.
Life begins at 45°.
Δεν θα έπρεπε, και παίζει να αλλάξει και η μηχανή σε ασφάλιση με ασφαλιστή.
Σε καραμπόλα 4 αυτοκινήτων (με επιπλέον 2 αμάξια τρακαρισμένα μπροστά απο τα 4 - εξού και το φρανάρισμα πανικού του 1), με καταγεγραμμένο το συμβάν απο την Τροχαία, ο 2 και ο 4 έχουν κάνει αρνητική δήλωση. Αν ήμασταν κανονική χώρα δεν θα χρειαζόταν να έχουμε ασφαλιστές για οδικές ασφάλειες.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Life begins at 45°.
κανενα θεμα, ειτε με αυτοκινητο, ειτε με μηχανη...
αλλωστε οτι και να γινει, παντα θα υπαρχει καποιος σε καποιο γραφειο που θα ασχοληθει με το θεμα σου...
ειτε θες απλα την οδικη που μιλας με τηλεφωνητρια, ειτε εχει γινει τρακαρισμα και φταις ή δεν φταις ο φακελος σου παει σε ενα γραφειο και το "τρεχει" αυτος που το εχει χρεωθει...
ο ασφαλιστης απλα ενδιαμεσος ειναι που λογω γνωστων σε ασφαλιστικες μπορει να πιεσει τον ανθρωπο που εχει αναλαβει την υποθεση σου, να κανει πιο γρηγορα...
επισης σε περιπτωση τραυματισμου σου, δεν χρειαζεται να τρεχει καποιος συγγενης σου για δικαιολογητικα...
Εχω πολυ κακη εμπειρια απο την anytime και δεν προκειται να ασχοληθω ξανα μαζι τους.Σε ατυχημα που ο άλλος μου έκανε κανονικα φιλική δήλωση,η αντιμετωπιση τους ηταν απαράδεκτη και ενω ο πραγματογνώμονας είχε συμφωνήσει με οτι ζητησαμε,οταν ήρθε η ώρα μου έκαναν αρκετες περικοπές και μου έβαζαν παλαιοτητες σε 4 χρονων μηχανάκι.Επισης μου ζητησαν μεχρι και το ενα μανιτάρι(χρειάστηκε μονο το ενα αλλα αγοραζονται ζευγος) και φυσικα για το κρανος που βρηκε κάτω ούτε λόγος να αποζημιώσουν.
Ολα αυτα δε θα είχαν συμβεί με μάγκα ασφαλιστη.Στις περισσοτερες περιπτωσεις τουλάχιστον.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Εδώ και κάποια χρόνια ασφαλίζω τις μοτοσυκλέτες διαδικτυακά.Μέσω του insurancemarket.gr ψάχνω παροχές-τιμές και επιλέγω την εταιρεία που θέλω...ρίξε μια ματιά και εκεί,αν δεν το έχεις ήδη κάνει.Αν επιλέξεις ετήσιο συμβόλαιο, πιθανότατα θα έχεις και μια έκπτωση 10-15%.
Το αμάξι το έχω ασφαλίσει σε γραφείο επειδή μου έκανε καλή πρόταση ένας γνωστός μου ασφαλιστής.
Τελικα ο γατος ο ασφαλιστης μου μου εδωσε την ιδια τιμη σχεδον (λογικα σε επυ) και του ειπα οκ. Παντως μοιαζουν δελεαστικες οι τιμες που ειδα.
Αν μπορούσαν να κάνουν ίδια τιμή, θα είχα κι εγώ ασφαλιστή. Αλλά όποτε το έψαξα, μου έδιναν τουλάχιστον +20€.
Life begins at 45°.